ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [14/02/2018]

 
Morega: Călinoiu și Ciocea CONTRIBUIE la scindările din PSD Gorj
     
Morega: Călinoiu și Ciocea CONTRIBUIE la scindările din PSD Gorj

PSD Gorj este scindat, în opinia lui Dan Ilie Morega. Fostul deputat vede lupte interne în organizațiile municipală și județeană. O parte dintre conflicte ar fi generate, în opinia lui Morega, de fostul președinte al Consiliului Județean, Ion Călinoiu și de primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, care și-ar fi dorit să revină în tabăra social-democrată dar Florin Cârciumaru i-a refuzat. Nici în tabăra liberală nu este liniște. Morega vede conflicte atât la Gorj cât și la centru. În analiza făcută, astăzi, într-o conferință de presă, președintele Institutului de Politice Publice a făcut referire și la partidele mici. Despre ALDE a spus că este în ușoară creștere, PMP  la 4-5% iar USR inexistent. Dan Ilie Morega este mulțumit de activitatea primarului liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu. Spune că începe să-și respecte promisiunile făcute în campania electorală.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY