ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 februarie 2018

 

Jurnalmm [14/02/2018]

 
Previziuni karmice: Săptămâna în care vor avea loc fenomene misterioase
     
Previziuni karmice: Săptămâna în care vor avea loc fenomene misterioase

Furtunile emoționale de la început de an trec ușor și sigur, însă ele lasă în urmă tot felul de urme de îndoială, tot felul de sentimente ciudate, confuzie și depresii severe. Previziuni karmice 14 – 18 februarie 2018 ZODIILE DE APĂ Racii au o săptămână la dispoziție în care trebuie să se autoconsilieze din punct de vedere psihologic. Au de trasat niște linii clare, niște obiective pe care trebuie să le atingă pentru a supraviețui. Scorpionii dau din necaz în alt necaz, dar vor ieși cu bine până la urmă din toate aceste probleme. E o perioadă ușor complicată. Peștii întâmpină mici probleme financiare și apelează la ajutorul unor rude. Au de umblat prin mai multe locuri, au de întocmit niște documente. Au de-a face cu birocrația. ZODIILE DE AER Gemenii vor simți tot felul de lucruri ciudate, acele deja-vu-uri care nu vin din lumea aceasta, și nu sunt singurii nativi care vor trăi momente atât de stranii. Balanțele și Vărsătorii se vor mai liniști din punct de vedere emoțional și vor performa la locul de muncă. Citeşte mai multe pe revista Teo.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY