ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 februarie 2018

 

Jurnalmm [14/02/2018]

 
Declaraţii de dragoste pentru iubită, iubit, dar şi mesaje haioase pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2018
     
Declaraţii de dragoste pentru iubită, iubit, dar şi mesaje haioase pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2018

Declarații de Ziua Îndrăgostiților la români. Dacă la americani pe 14 februarie se sărbătoreşte Valentine’s Day, la români, ziua iubirii se celebrează în fiecare an, de Dragobetele, în 24 februarie. Acesta este momentul în care ne exprimăm parcă mai mult iubirea faţă de persoana de lângă noi şi în care încercăm să o surprindem cu cele mai interesante și neașteptate gesturi și declaraţii de dragoste. Fie că vorbim de momente romantice siropoase de o floare sau de un simplu „te iubesc” fiecare se aşteaptă la un mic gest prin care iubitu, iubita, soţul sau soţia să îşi arate afecţiunea și dragostea. Pentru a vă surprinde persoana iubită cu cele mai interesante declaraţii de dragoste vă punem la dispoziţie câteva mesaje prin care o puteţi impresiona. MESAJE DE DRAGOSTE pentru iubit „Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc românește de Dragobete!” „Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.” „Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor sa te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!” „Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbește prin priviri și atitudini. Vino să ne bucuram de iubire! E Dragobetele!” „Dacă cineva îți spune te iubesc tu să-i spui că minte căci iubirea nu se spune ci se simte.” „Dacă de Sfântul Valentin unii sărbătoresc ziua îndrăgostitilor, de Dragobete noi vom sărbători ziua iubirii noastre.” „Opt litere, două cuvinte, un singur înțeles: Te Iubesc!” „Engleză nu vorbesc … Franceză nu cunosc … Dar știu cuvântul romanesc să îți spun un sincer „Te iubesc”!” „Dacă aș avea o floare de câte ori m-am gândit la tine, m-aș putea plimba printr-o gradină nesfârșită.” „Mi-e dor de tine în fiecare secundă din viața (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY