ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 februarie 2018

 

Vestea [13/02/2018]

 
„E vreun beţiv sau boschetar!” Dispecerul de la Ambulanţă a refuzat timp de 10 minute să trimită maşina SMURD la bărbatul căzut în stradă! În curtea ISU erau 2 maşini (...)
     
„E vreun beţiv sau boschetar!” Dispecerul de la Ambulanţă a refuzat timp de 10 minute să trimită maşina SMURD la bărbatul căzut în stradă! În curtea ISU erau 2 maşini (...)

Bărbatul căzut şi mort, luni (13 februarie 2018), în stradă a fost tratat de dispecerul de la Serviciul de Ambulanţă ca un boschetar sau un beţiv care nu merită servicii de urgenţă. E şi acesta un semn al degenerării mesajelor din spaţiul public, de multe ori lansate chiar de oameni din Sănătate, care îşi ascund neîmplinirile sau culpele medicale în spatele unei pretinse aglomerări generate de bolnavi închipuiţi, de oameni fără adăpost sau aflaţi în stare de ebrietate. „E vreun beţiv sau boschetar” – e o replică foarte des folosită de unii din sistemul medical sau conex şi probabil aşa a gândit şi dispecera de la Serviciul de Ambulanţă care, azi, timp de 10 minute a refuzat să trimită un echipaj SMURD. De abia după al treilea apel, la 10 minute de la primul, aceeaşi dispeceră trimite un echipaj SMURD fără medic deşi semnalele de la faţa locului erau disperate şi – culmea-culmilor – la ISU se afla şi un echipaj SMURD cu medic. Al treilea apel a fost făcut de poliţiştii de la faţa locului. După alte 3 minute – nu, nu e film ci astfel de oameni lucrează la un Dispecerat de urgenţă – maşina trimisă este întoarsă din drum pentru că este totuşi trimis echipajul cu medic pentru că de la faţa locului sunase un alt medic (aflat în trecere) care a reuşit să-i deschidă ochii dispecerei. Toată situaţia de mai sus a fost deja constatată de conducerea Servciului de Ambulanţă Neamţ în numele căreia a dat deja o declaraţie avocata Monica Anton (declaraţia o puteţi citi mai jos), care reprezintă instituţia din punct de vedere juridic. Cititi si: VIDEO Mort în stradă ca un câine! SMURD-ul a ajuns după mai bine de 30 de minute, 112 a trimis mai întâi… Poliţia! Pe minute, ezitarea sau joaca de-a viaţa sau de moartea din Dispeceratul Ambulanţei, este astfel: 15,03 şi 15.08 – 112 redirecţionează la dispecerul de la ambulanţă primele două apeluri primite de la faţa (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY