ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/02/2018]

 
Florescu reafirmă: „Nu sunt focare de MENINGITĂ”
     
Florescu reafirmă: „Nu sunt focare de MENINGITĂ”

Prefectul de Gorj a dat, marți, noi asigurări că-n județ nu există niciun focar de meningită. „Trebuie să avem mare atenție în martie, este luna de vârf în ceea ce privește dezvoltarea virusurilor gripale”, a spus reprezentantul guvernului în teritoriu la finalul ședinței de bilanț, pe anul 2017, al șefilor OPC și Sanepid Gorj. Autoritățile sunt în alertă după decesul unui băiețel de 4 ani, în urmă cu două săptămâni, la Motru. Analizele ulterioare au confirmat că a fost vorba de meningită.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY