ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/02/2018]

 
Modificările la Codul Silvic, VOTATE în Comisia de Mediu
     
Modificările la Codul Silvic, VOTATE în Comisia de Mediu

Modificările la Codul Silvic, ce permit Complexului Energetic Oltenia să facă defrișări, votate marți, în Comisia de Mediu din cadrul Senatului României. Au fost 7 voturi pentru, un senator USR a votat împotrivă iar unul de la PNL s-a abținut. La dezbaterile pe marginea proiectului de lege au participat și câțiva liderii sindicali din Federațiile Mine Energie și Univers. Senatorul ALDE Scarlat Iriza spune că pe 21 februarie, modificările la Codul Silvic vor fi supuse la vot în plen. Scarlat Iriza îi liniștește și pe minerii de la Cariera Roșia care, într-o scrisoare trimisă recent ministrului Energiei Anton Anton, și-au exprimat temerea că unitatea minieră se va închide din cauza lipsei fronturilor de lucru.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY