ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 februarie 2018

 

Impact în Gorj [13/02/2018]

 
Partidele din Gorj, cu datorii la plata chiriei. Organizație aflată la putere, pe lista neagră
     
Partidele din Gorj, cu datorii la plata chiriei. Organizație aflată la putere, pe lista neagră

Organizațiile politice din Gorj achită sume simbolice sub formă de chirie pentru sediile pe care le dețin în municipiul Târgu Jiu. Cu toate acestea, cinci partide figurează cu datorii către societatea Consiliului Local Târgu Jiu, Edilitara, care administrează spațiile. Cea mai mare datorie o are de achitat Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, care are de achitat aproape 360 milioane lei vechi. Pentru recuperarea banilor, Edilitara a acționat în judecată PNȚCD Gorj. „Procesul a fost câștigat, iar PNȚCD a fost obligată să achite sumele restante“, a menționat Ana Maria Mereanzu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu. În schimb, Matei Catrinoiu, președintele PNȚCD Gorj, susține că procesul nu s-a încheiat: „Ne judecăm. Nu s-a terminat procesul. În loc să-i sunați pe șacalii mari, îi sunați pe cei care muncesc“. ALDE nu și-a plătit chiria Un alt partid cu datorii mari către Edilitara, pentru că a „uitat“ să mai plătească chiria este PRM, care are de achitat datorii de peste 87 milioane de le. Și în acest caz, Edilitara a dat în judecată organizația politică pentru recuperarea restanțelor. „Nu știu nimic despre proces. Avem contract până în anul 2019 și până atunci ne-am propus să achităm suma restantă. Suntem un partid mic, cu 14 consilieri. Este organizația cu cel mai mare număr de consilieri din țară. cu toate acestea, suntem un partid sărac. Datoriile sunt mai vechi și eu am preluat partidul cu aceste restanțe“, a spus Daniel Mutafelea, președintele PRM Gorj. Pe lista datornicilor se mai află chiar și un partid aflat la putere, ALDE, cu o restanță de aproape 700 de lei, Partidul Socialist Român, care are o datorie de peste 870 de lei și Partida Romilor cu restanțe de 384 de lei. Post-ul Partidele din Gorj, cu datorii la plata chiriei. Organizație aflată la putere, pe lista neagră apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY