ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 februarie 2018

 

Impact în Gorj [13/02/2018]

 
Și-a supus vecina de 82 de ani la perversiuni sexuale
     
Și-a supus vecina de 82 de ani la perversiuni sexuale

Un localnic din comuna Ţânţăreni este acuzat de tentativă de viol. Aurel Mandocescu, în vârstă de 42 de ani, a băut peste măsură, astfel încât a intrat în casă peste vecina lui, o bătrână în vârstă de 82 de ani, pe care a supus-o la perversiuni sexuale. Bărbatul a încercat s-o violeze, dar cum nu a reuşit, pentru că a avut probleme cu erecţia, Aurel Mandocescu ar fi supus-o pe bătrână la perversiuni sexuale. Bătrâna nu a spus nimic de rușine, dar fiica ei a observat că avea un comportament mai ciudat şi, astfel, a aflat ce s-a întâmplat. Aceasta şi-a convins mama să depună o plângere penală împotriva agresorului. Femeia a fost dusă la spital pentru efectuarea examenului medico-legal. Medicii au constat semnele unui abuz sexual. Aurel Mandocescu a fost reţinut pentru 24 de ore, la sfârșitul săptămânii trecute. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti au decis ca acesta să fie cercetat în libertate. El este acuzat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Post-ul Și-a supus vecina de 82 de ani la perversiuni sexuale apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY