ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [13/02/2018]

 
Iriza: Sistemul dualist de la CEO nu poate fi desființat din cauza PNL
     
Iriza: Sistemul dualist de la CEO nu poate fi desființat din cauza PNL

Sistemul dualist de conducere de la Complexul Energetic Oltenia nu poate fi desființat din cauza liberalilor, susține senatorul Scarlat Iriza. PNL a contestat actul normativ la Curtea Constituțională. Parlamentarul ALDE este nemulțumit că liberalii au oprit efectele legii care ar fi făcut ca societățile de stat să nu mai fie conduse de suprastructuri ci de directori generali. ”Eu cred că PNL este de fapt PDL-ul, care a dat Ordonanța 109 și a încărcat schema de conducerea a companiilor cu persoane care consumă bani fără folos” acuză Iriza.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]




            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY