ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 februarie 2018

 

Radio Crazy [13/02/2018]

 
Heavy Rotation lanseaza `Neverending`, single-ul de debut al trupei
     
Heavy Rotation lanseaza `Neverending`, single-ul de debut al trupei

“Ne traim vietile insusindu-ne ideile altora si ne propunem scopuri ce nu sunt neaparat ale noastre, fiind invatati de mici ce e si ce e . Exista insa cei care nu se multumesc cu a merge pe cai batatorite, cei care aduc o gura de aer proaspat intr-o lume din ce in ce mai uniforma si conventionala. Piesa este dedicata acelor oameni care inca au o parere si tin flacara umanitatii vie. Si dragostei fata de tot si toate, dragoste care se regaseste in fiecare dintre noi si care ne daruieste neconditionat privilegiul de a ne numi oameni!” – Heavy Rotation. Piesa “Neverending” este munca a patru prieteni, cu o viziune comuna asupra muzicii: Andrei Neamtu, Andrei Cornea, Ioana Abramiuc si Michel Kotcha. Heavy Rotation este in piata trupelor de cover de aproape 3 ani, ajungand intr-o perioada scurta de timp sa fie un produs premium cu un concept nou – “New Live Era”. Fiecare concert al trupei este o calatorie muzicala, creata printr-un playlist inedit, gandit ca un DJ set, dinamic si fluid, cu infuzii de muzica electronica, lumini sincronizate pe beat-uri si un sound modern. Impreuna cu partea de muzica latino-pop abordata de trupa si cu percutiile africane (timbals, djembe, darbuka, cabasa) utilizate, Heavy Rotation ofera un show complet si o experienta de neuitat. Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Neverending”, dupa care va astept cu parerile voastre. (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY