ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 februarie 2018

 

Deşteptarea [13/02/2018]

 
Căsătorii pentru o zi, de Valentine’s Day
     
Căsătorii pentru o zi, de Valentine’s Day

Și anul acesta tinerii îndrăgostiți vor avea parte de multe surprize de „ziua îndrăgostiților”, în cadrul celei de-a X-a ediție a evenimentului „Căsătorește-te pentru o zi”. Organizat de către Tineretul Național Liberal filiala Bacău în Arena Mall, evenimentul va debuta la ora 13.00 iar participanții vor primi, pe lângă certificatele de căsătorie pentru o zi […] Articolul Căsătorii pentru o zi, de Valentine’s Day apare prima dată în Deșteptarea- Ziarul Bacăului.

[cititi articolul complet în Deşteptarea]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Deşteptarea :
 
 
[Toate articolele din: Deşteptarea +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY