ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 februarie 2018

 

Vestea [13/02/2018]

 
VIDEO Mort în stradă ca un câine! SMURD-ul a ajuns după mai bine de 30 de minute, 112 a trimis mai întâi… Poliţia!
     
VIDEO Mort în stradă ca un câine! SMURD-ul a ajuns după mai bine de 30 de minute, 112 a trimis mai întâi… Poliţia!

Se întâmplă în Piatra Neamţ, capitală de judeţ, în 2018 – astăzi, un om căzut în stradă a murit până a ajuns la faţa locului un echipaj SMURD care să-i acorde primul ajutor. Din ce spun martorii oculari care au tot stat lungindu-şi gâturile după vreo Ambulanţă sau echipaj SMURD, maşina de intervenţie a ajuns după circa 40 de minute de la apelurile făcute la 112. Un clip postat pe facebook de jurnalista Gianina Buftea, la jumătate de oră după apel, arăta că la faţa locului nu a ajuns medic sau asistent, în schimb era prezent un echipaj de Poliţie: ……………… <<S-a sunat la Ambulantă … nimic. Cel puțin trei persoane au sunat la 112 si a ajuns Poliția. Stam de jumatate de ora.>>, spunea Gianina Buftea pe net la acel moment. După alte câteva minute a ajuns un echipaj SMURD şi, din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat: …………. ………… Iar ultima imagine de la faţa locului arată că omul căzut pe stradă a devenit deja subiectul măsurătorilor şi pozelor făcute de judiciarişti. Adică a fost declarat decesul. Rămâne ca autorităţile să ofere răspunsuri foarte competente la întrebare de ce durează, în Piatra Neamţ, peste jumătate de oră ca o Ambulanţă sau un echipaj SMURD să ajungă la faţa locului după ce oamenii sună la 112? Menţionăm că locul evenimentului este în spate la agenţia Asirom, adică într-un punct în care durează doar 2-3 minute ca o maşină să ajungă din curtea Serviciului de Ambulanţă sau din curtea ISU (SMURD), la 1 minut de Spitalul Judeţean Neamţ. Dacă martorii oculari au dreptate şi, într-adevăr, cei de la 112 au trimis iniţial doar Poliţia este încă un caz care arată în ce fel au fost angajaţi operatorii de la Serviciul unic de Urgenţă. Daniel VINCA The post VIDEO Mort în stradă ca un câine! SMURD-ul a ajuns după mai bine de 30 de minute, 112 a trimis mai întâi… Poliţia! appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY