ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 februarie 2018

 

Impact în Gorj [13/02/2018]

 
Prunariu: „Parcă am fi la comunişti, în Coreea de Nord!”
     
Prunariu: „Parcă am fi la comunişti, în Coreea de Nord!”

La Cheile Grădiştei in week-end a avut loc intrunirea şefilor FRF cu preşedinţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, intalnire, ce a fost extrem de tensionată, fiind presărată cu incidente – unele comice, altele foarte grave. Dupa o perioada de relaxare, a urmat o şedinţă-maraton care s-a lăsat cu scandal. Sursele prosport.ro spun că şefii FRF nu i-au lăsat să vorbească pe cei care voiau să critice anumite lucruri. Comportamentul lui Burleanu a provocat reacţia ostilă a unora dintre participanţi. „Parcă am fi la comunişti, în Coreea de Nord! E inadmisibil aşa ceva!“, ar fi strigat, spun sursele ProSport, Mihai Prunariu, preşedintele AJF Gorj. Acesta n-a fost, însă, singurul iritat de ceea ce se întâmpla în sală. Post-ul Prunariu: „Parcă am fi la comunişti, în Coreea de Nord!” apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]Un unghi de vedere diferit? Incercaţi știrile din ziarele locale:
North Korea news (en)


            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY