ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 februarie 2018

 

HotNews [13/02/2018]

 
Curtea Constitutionala: Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie asigura o protectie adecvata a magistratilor impotriva presiunilor (motivare)
     
Curtea Constitutionala: Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie asigura o protectie adecvata a magistratilor impotriva presiunilor (motivare)

Infiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, ca structura in cadrul Parchetului General, le asigura magistratilor o protectie adecvata impotriva presiunilor si abuzurilor savarsite prin denunturi arbitrare, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionale a Romaniei (CCR) a admis o parte dintre obiectiile de neconstitutionalitate referitoare la modificarile aduse Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, potrivit Agerpres.

[cititi articolul complet în HotNews]
            Trimite Email
 


 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY