ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [12/02/2018]

 
Primarul Bârcă o apără pe Olguța. „Nu fură toți patronii dar unii fac ȘULFĂNELI mari”
     
Primarul Bârcă o apără pe Olguța. „Nu fură toți patronii dar unii fac ȘULFĂNELI mari”

„Nu fură toți patroni dar unii fac și șulfăneli mari !”. Primarul Ion Bârcă sare în apărarea ministrului Muncii, pus la zid pentru declarația de săptămâna trecută. Lia Olguta Vasilescu a afirmat că nu pot să apară scăderi de salarii în mediul privat, în urma transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, și că, dacă astfel de cazuri se confirmă, înseamnă că salariatul a fost „furat” de patron. Edilul din Turburea este convins că intenția ministrului n-a fost să generalizeze. Cât despre tăierile de lefuri, ca urmare a aplicării Legii Salarizării Unitare, Bârcă spune că au de suferit doar bugetarii care încasau salarii foarte mari. Marți, liberalii depun în parlament moțiune simplă împotriva ministrului Muncii, pe motiv că a mințit în privința creșterilor salariale. „Nu mai există liberali, ci o gașcă de pedeliști vopsiți. Niște șmecherași care vor să tragă și ei sforile”, comentează Ion Bârcă.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY