ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 februarie 2018

 

Gorj Exclusiv [12/02/2018]

 
Prefectul de Gorj: „NU există o EPIDEMIE de meningită în Gorj”
     
Prefectul de Gorj: „NU există o EPIDEMIE de meningită în Gorj”

Nu există o epidemie de meningită în județul Gorj, a dat asigurări, ieri dimineață, prefectul Ciprian Florescu. Reprezentantul guvernului în teritoriu și șeful Direcției de Sănătate Publică, Marius Boeriu, au ținut să liniștească populația după ce presa a relatat un nou caz de deces, al unui băiețel de un an și cinci luni, în urma unor complicaţii apărute după ce a fost diagnosticat cu meningită. Prefectul Ciprian Florescu a înlăturat speculațiile că, la Gorj, s-ar încerca ascunderea unei epidemii de meningită. Și șeful Direcției de Sănătate Publică, Marius Boeriu, a dat asigurări că nu există un focar de meningită care să fie ascuns de autorități. După decesul de acum două săptămâni al băiețelului de 4 ani din Motru, au fost luate toate măsurile de prevenție necesare. În plus, cei doi copii suspecți, ajunși la Secția Boli Infecțioase din Târgu Jiu, au fost externați vineri. Cât despre micuțul de un an și cinci luni, decedat la spitalul din București, acesta a primit diagnosticul îmbolnăvirii de meningită imediat după naştere. După două luni, doctorii i-au dat asigurări că este vindecat şi i-au introdus un şunt care îl ajuta să trăiască. Pe 3 februarie, copilul a ajuns în comă la spitalul din Târgu Jiu iar de aici a plecat la Bucureşti, la Bagdasar Arseni, unde a decedat după şapte zile. Părinţii micuţului au lansat acuzaţii la adresa cadrelor medicale din Gorj. Tatăl a spus că ambulanța a ajuns prea târziu și că medicul nu a fost echipat cum trebuie, neștiind să-i facă masaj cardiac. În plus, nici la Pediatrie micuțului nu i-ar fi fost făcut tratamentul corespunzător. Marius Boeriu a anunțat că a demarat anchete atât la secția Pediatrie cât și la Serviciul Județean de (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY