ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 februarie 2018

 

Impact în Gorj [12/02/2018]

 
Război total Ciocea-Cârciumaru! „Să îi mulțumească lui Ponta și lui Mischie că l-au pus să candideze”
     
Război total Ciocea-Cârciumaru! „Să îi mulțumească lui Ponta și lui Mischie că l-au pus să candideze”

Război deschis între fostul social democrat Ion Ciocea și Florin Cârciumaru. Supărat că partidul s-a debarasat de el după candidatura ca independent la alegerile parlamentare, Ciocea îi bate acum obrazul lui Cârciumaru și îi reproșează că nu s-a luptat pentru ca PSD să obțină șefia Ministerului Energiei. Primarul din Bustuchin îl acuză pe Cârciumaru că s-a folosit de Ponta cât timp a fost premier, iar acum s-a lepădat de el pentru Dragnea. Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus zilele trecute cât se poate de clar că Ciocea nu mai are loc în partid și că din cauza lui organizația a pierdut un fotoliu de parlamentar. Ion Ciocea s-a văzut dator cu o replică și îi transmite fostului coleg de partid că nu se bate pentru a reprezenta interesele gorjenilor și în special ale minerilor și energeticienilor. „Eu îl întreb și pe Cârciumaru și întreb și PSD-ul, de ce nu s-au bătut să ia Ministerul Energiei la PSD, pentru că trebuiau să fie interesați de oameni, de gorjeni. Prin distrugerea sau închiderea CEO, gorjenii vor sta în șomaj și viața lor va fi mult mai rea decât este acum. Eu dacă eram președinte de partid și senator, mă luptam, dar de ce să te bați tu să aduci Ministerul Energiei la PSD, când aici sunt probleme, trebuie luptă mare, de ce să te șifonezi?! De ce oare pe cel mai mare partid din Gorj nu l-a preocupat să ia acest minister, să ajute cetățenii Gorjului, să creeze locuri de muncă, nu să închidă și să dea mii de oameni afară”, a declarat Ion Ciocea la Radio Infinit. „L-au luat de mână și l-au pus să candideze” Edilul din Bustuchin a comentat și debarasarea PSD Gorj de fostul premier Victor Ponta, cu care Florin Cârciumaru defila în campaniile electorale. „Cârciumaru să îi mulțumească lui Ponta și lui Mischie că l-au luat de mână și l-au pus să candideze de la PSD, că niciodată nu era primar și nici președinte de partid. E (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 


 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY