ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 ianuarie 2018

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Un impozit CASS pentru pensionarii cu mai mult de 740 de lei pe lună
Trimite Email  

Pensionarii cu pensii mai mari de 740 lei vor plati CAS de 5,5%
Pensionarii care au pensii lunare de peste 740 de lei vor contribui la bugetul asigurărilor de sănătate cu 5,5% din pensie începând cu 1 ianuarie 2011, a anunţat ministrul sănătăţii, Cseke Attila. [Evenimentul Zilei]

ULTIMELE STIRI:

CASS 2018: Cine este asigurat automat la sănătate, fără să achite contribuție!
Copiii si tinerii care isi continua studiile, gravidele, pensionarii, cei condamnati sau arestati sunt principalele categorii care beneficiaza de asigurare automata la sanatate, desi nu platesc contributie in acest sens...
[Antena3]
11/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Aglomerație la ghișeele Primăriei Vaslui pentru plata impozitelor, în cel mai sărac județ din țară
Ghișeele Primăriei Vaslui au fost luate cu asalt de către contribuabili încă din prima zi în care autoritățile au dat startul colectării impozitelor locale aferente lui 2018. În majoritatea lor pensionari, cei care au stat la rând au vrut să fie siguri că nu pierd acea bonificație de 10% acordată (...)
[Libertatea]
08/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum se CALCĂ ÎN PICIOARE pensionarii din Galați în prima zi de plată a TAXELOR și IMPOZITELOR (VIDEO)
Aglomerație de nedescris la plata taxelor și impozitelor din Galați. În rolul principal, pensionarii. Chiar dacă programul începea la ora 8.30, peste 100 de persoane au venit cu noaptea în cap...
[B1 Tv]
08/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO| Înghesuială, îmbrânceli și ghionturi la Galați, pentru plata impozitelor în prima zi de deschidere a ghișeelor
Aproximativ două sute de gălățeni, majoritatea vâstnici, s-au așezat la coadă, luni dimineață, ca să-și achite taxele și impozitele locale din prima zi când s-au deschis ghișeele. Deși aglomerația poate fi evitată prin folosirea unei aplicații on-line, cei mai mulți pensionari au spus că nu știu să utilizeze (...)
[Libertatea]
08/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Zeci de pensionari din Galaţi au stat noaptea la coadă ca să plătescă primii taxele şi impozitele locale: "Noi suntem obişnuiţi cu cozile. Pe vremea lui Ceauşescu am stat la coadă la pâine şi lapte, acum la taxe"
Zeci de persoane din Galaţi au petrecut ore întregi la coadă pentru a fi primele care îşi plătesc taxele şi impozitele locale. Primii oamenii au venit în faţa Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale la ora 5.00, spunând că vor să scape rapid de obligaţiile către buget.
[Mediafax]
08/01/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


„Revoluţia fiscală“ din noiembrie începe din 1 ianuarie 2018. Care sunt principalele modificări ale Codului Fiscal
Contribuţiile sociale vor trece de la angajatori la angajaţi începând cu 1 ianuarie 2018, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal, adoptată în 8 noiembrie. Concomitent, impozitul pe venit se va reduce, de la 1 ianuarie, de la 16% la 10% pentru salariaţi, pensionari, persoane fizice autorizate, drepturi de autor.
[Adevarul]
31/12/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE

Simona Halep, ultimele ştiri


Tenis, Australian Open, ultimele știri


România, Casa Regală, ultimele ştiri
| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY