ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2022

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Ce riscuri de cutremur la Bucureşti, care sunt zonele sensibile?
Trimite Email  

Toate ştirile.

ULTIMELE STIRI:

Caz ȘOCANT în Capitală, amenințare înspăimântătoare! Bărbat monitorizat cu brățară electronică
Un caz cutremurător a ajuns în atenția oamenilor legii din București, care au decis măsuri în cazul unui bărbat, tatăl unui copil minor. Bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu și i-a fost montată o brățară de monitorizare electronică. Bucureșteanului i-a fost pusă brățară de monitorizare după (...)
[Naţional]
28/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Trei clădiri rezidențiale multifamiliale din București vor intra în proces de consolidare seismică și renovare energetică
Cele trei clădiri sunt înscrise în Lista Monumentelor Istorice București. De asemenea, clădirile însumează 200 de apartamente.
[Ştirile Kanal D]
28/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Digi24: Cele 1.600 de „blocuri fantomă” ale Bucureștiului care riscă să cadă la viitorul cutremur major deși, oficial, nu au bulină roșie
Deși oficial în București există doar 363 de clădiri încadrate în așa-numita „clasă 1 de risc seismic”, corespunzătoare infamei „buline roșii”, în realitate numărul imobilelor din Capitală care riscă, în caz de cutremur, să se prăbușească ori să sufere grave avarii structurale, este mult mai mare.
[HotNews]
28/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Clădirea Arcub din Capitală, monument istoric, va fi consolidată
Clădirea Centrul Cultural al Municipiului București (ARCUB) din Capitală, declarată monument istoric, dar încadrată în clasa I de risc seismic, va fi consolidată, a anunțat duminică primarul general Nicușor Dan.
[Jurnalul National]
27/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Protestele se extind în China: "Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist!"


La mulți ani, Bucovina! Ziua Bucovinei, ultimele știri


Simona Halep, ultimele ştiri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY