ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 februarie 2018

 
ARTICOL ZIAR.COM


Ce cariere poţi alege dacă îţi place să călătoreşti

Cele mai bune locuri de muncă pentru care merită să visezi.

Trimite Email  

Visezi la un loc de muncă care te plăteşte să călătoreşti? Cine nu? Concurenţa este rigidă şi salariile nu sunt întotdeauna cele mai strălucite, însă am pregătit o listă cu cele mai bune locuri de muncă pentru care merită să visezi cu ochii deschişi.

1. Însoţitor de zbor
Da, însoţitorii de zbor călătoresc în toată lumea, dar personalul pe distanţe scurte rareori părăseşte aeroportul de destinaţie. Dacă visezi la zboruri lungi în locaţii exotice poţi aplica la companiile aeriene care servesc destinaţii pe termen lung.
Câteva zile pe o plajă thailandeză sau explorarea oraşului Hong Kong sunt un bonus, iar echipajul de cabină, obţine şi beneficii de călătorie generoase, astfel încât de multe ori membrii familiei, pot zbura la tarife cu mult reduse.
Experienţa în servicii pentru clienţi, vorbirea limbii engleze fluent şi capacitatea de a înota sunt esenţiale. Locurile de muncă sunt, în general, anunţate direct de către companiile aeriene care oferă, de asemenea, aproximativ şase săptămâni de antrenament.

2. Membru echipaj navă de croazieră
Doreşti să-ţi petreci iarna într-o croazieră în jurul Hawaii-ului şi vara să explorezi fiordurile norvegiene? Croazierele de lux au locuri de muncă pentru toată lumea: de la bucătari, la personal de serviciu, muzicieni, instructori de fitness, terapeuţi şi cosmeticiene. Dacă ai o calificare recunoscută şi experienţă în servicii pentru clienţi sau ospitalitate eşti candidatul ideal pentru un astfel de job.

3. Ghid turistic
Mai mult o alegere a stilului de viaţă decât un producător de avere, lucrând că ghid turistic, îţi oferă oportunităţi de neegalat pentru a vedea lumea. Fie că visezi să călătoreşti cu autocarul prin Toscana sau visezi la o călătorie în Asia, vei avea nevoie de entuziasm şi răbdare, puternice abilităţi de lider şi multă experienţă de călătorie. Aptitudinile mecanice, de prim ajutor, o limbă străină, cunoştinţe de geografie sau istorie şi, eventual, un PCV (vehicul care transporta pasageri) şi un permis de conducere vor fi de asemenea utile.
Mai presus de toate însă, veţi avea nevoie de o atitudine pozitivă; şeful tău şi echipa de sprijin vor fi la sute de km depărtare iar tu vei fi “garda” 24/7.

4. Interpret
Dacă vorbeşti fluent în cel puţin două limbi, jobul de interpret te poate duce peste tot în lume. Sunt necesari interpreţi în cadrul reuniunilor politice şi de afaceri, convenţii şi conferinţe internaţionale, în sălile de judecată şi spitale, tabere de refugiaţi şi companii multinaţionale. Veţi avea nevoie de un grad de limbă, o calificare în interpretare şi cunoştinţe de specialitate în ştiinţă, politică, drept sau economie.

5. Fotograf
Nu e cel mai simplu mod de a castiga un ban şi veniturile nu sunt garantate, dar fotojurnalistii, fotografii de peisaj, cei de călătorie, dar şi fotografii de nunţi, pot vedea unele dintre cele mai frumoase şi uimitoare părţi ale lumii în timp ce muncesc. Opţiunile pentru călătorie sunt infinite şi mulţi fotografi conduc propriile proiecte, sau lucrează pe bază de comision. Un curs de fotografie durează trei ani, dar calificarea este mai puţin importanta decât un ochi bun şi un talent demonstrabil.

6. Instructor ski sau de scuba
Jumătate de an în Whistler, iar cealaltă jumătate în Wanaka? Iernile pe Insulele Gili şi verile în Marea Roşie? Împătimiţii de ski şi scuba îşi pot trăi visul având o calificare de instructor.

7. Muncă umanitară
În mod obişnuit, profesioniştilor le este greu să îşi transfere abilităţile în străinătate, dar agenţiile de ajutor internaţionale sunt mereu în căutarea de personal calificat corespunzător pentru a rula operaţiuni în ţările afectate de dezastre sau cele în curs de dezvoltare. Destinaţiile sunt de multe ori în zonele rurale şi condiţii pot fi de bază. Pot aplica la aceste joburi logicieni, nutriţionişti, farmacişti, oameni de ştiinţă, controlorii financiari şi profesionişti HR, precum şi o gama largă a personalului medical.

[sursa : Infomunca]

ULTIMELE STIRI:

LIDL aduce un alt GIGANT în România: Locuri de muncă pe bandă rulantă
Mutare neașteptată pe piața de retail. Lidl, unul dintre cei mai importanți jucători din România, pregătește o mutare bombă.După ce a finalizat luna trecută noul său sediu din Capitală, retailerul va aduce în țara noastră un alt gigant german. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
16/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Român mort într-un accident rutier groaznic. Avea doar 21 de ani şi plecase la muncă în Germania
Un şofer de numai 21 de ani a murit într-un accident rutier cumplit, petrecut în Germania. Acesta era căsătorit de numai un an şi jumătate şi era şofer pe o furgonetă, în străinătate.
[Adevarul]
16/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Poliţiştii caută un bărbat dispărut. A plecat la muncă în străinătate, dar nu a mai dat niciun semn de viaţă
Un bărbat de 70 de ani a anunţat la Poliţie dispariţia fiului său, de 39 de ani. Acesta plecase să muncească în străinătate, însă nimeni nu mai ştie nimic de el, iar familia nu l-a putut contacta pentru că are telefonul închis.
[Adevarul]
16/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
100 de locuri de muncă în străinătate pentru români. Vezi care sunt condițiile
Românii care doresc să lucreze în domeniul agricol în Danemarca pot opta, până la data de 20 februarie 2018, pentru unul din cele 100 de locuri de muncă sezoniere puse la dispoziţie prin intermediul EURES România, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov.
[Capital]
16/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Monica Bârlădeanu s-a întors la rădăcini în cel mai profund sens al cuvântului!
Frumoasa moldoveacă nu a uitat de unde a plecat, deși locuiește de foarte mulți ani în SUA. Nu a uitat niciodată unde e „acasă” și nici nu a uitat cum se face munca pământului. A fost un copil sărac, dar ocrotit și învățat de părinți cum să se descurce în viață, iar acum a acceptat provocarea de a prezenta show-ul de la Pro Tv, „Ferma Vedetelor”. Nu se simte...
[Evenimentul Zilei]
16/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Concluzie: America FIRST, a rămas doar o LOZINCĂ electorală PRĂFUITĂ
Un slogan de succes folosit de preşedinte în campanie nu poate fi uitat deoarece a prins la electorat: America first. Dar culmea, tocmai Trump a angajat doar un american din 144 locuri de muncă disponibile de ospătari, barmani sau femei de serviciu în hotelurile imperiului fostului magnat. Ca dovadă că americanii nu sunt interesaţi de ceea ce oferă Trump şi că aceste munci sunt...
[Evenimentul Zilei]
15/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


ANOFM: Peste 28.900 de locuri de muncă vacante la nivel naţional
Peste 28.900 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, cele mai multe fiind pentru vânzători şi muncitori necalificaţi, arată datele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).Potrivit ANOFM, sunt înregistrate 28. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
14/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Câte locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional
Aproape 30.000 de locuri de muncă sunt disponibile, marţi, la nivel naţional, anunţă Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
[Adevarul]
13/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
ANOFM: Circa 29.000 de locuri muncă, disponibile marţi la nivel naţional
Agenţii economici oferă, marţi, la nivel naţional, circa 29.000 de locuri de muncă, cele mai multe pentru postul de vânzător, arată datele centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).Conform statisticii, din totalul celor 28. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
13/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Fiecare contracte de închiriere de birouri semnat în 2017 a adus cel puţin 130 de locuri de muncă
Fiecare contract nou pentru închirierea de spaţii de birouri încheiat anul trecut în București a generat cel puțin 130 de locuri de muncă noi. Zonele Dimitrie-Pompeiu și cea de Sud conduc în top, cu peste 200 de noi locuri de muncă, potrivit celui mai recent raport pe piața realizat de JLL.
[Capital]
12/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


(P) Drumul spre titlul de Angajator de Top începe de la angajaţi
Companiile din România se confruntă de câţiva ani cu un deficit al forţei de muncă, deficit care le determină să identifice noi măsuri prin care să devină din ce în ce mai atractive pentru angajaţi; nu doar pentru a capta atenţia acelor candidaţi în căutarea unui job, ci şi pentru a reţine persoanele deja angajate.
[Business Magazin]
12/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


România are cei mai mulţi angajaţi în locuri de muncă stabile din UE
România, Marea Britanie şi Cehia sunt ţările Uniunii Europene care înregistrează stabilitate mare a locurilor de muncă, potrivit institutului european de statistică.
[Adevarul]
11/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Cel mai mare Mall din centrul unui oraş se deschide anul viitor
AFI Braşov este situate chiar în centrul Braşovului pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investiţie de 60 de milioane de euro şi se va deschide la începutul anului 2019. O noutate pentru un mall din Braşov este o terasă de mari dimensiuni ce va oferi o panoramă spectaculoasă spre Muntele Tâmpa. Investiţia va oferi şi 2000 de locuri de muncă.
[Adevarul]
11/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


ANOFM: Aproape 30.000 de locuri de muncă disponibile la nivel naţional
Peste 27.800 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, cele mai multe fiind în Bucureşti şi...
[Romania Libera]
10/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Veşti IMENSE pentru români: Anunţul venit de la autorităţi
Peste 27.800 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, cele mai multe fiind în Bucureşti şi în judeţele Prahova, Arad şi Timiş, în timp ce în Buzău şi Giurgiu sunt vacante mai puţin de 50 de locuri de muncă, fiind căutaţi în special vânzători, agenţi de securitate Citește mai departe...
[StiripeSurse]
10/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
ANOFM: 173 de slujbe, vacante în Bărăgan. Angajatorii caută muncitori necalificaţi în industria confecţiilor
Peste 27.800 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, cele mai multe fiind în Bucureşti şi în judeţele Prahova, Arad şi Timiş, în timp ce în judeţul ialomiţşa sunt disponibile 173 de slujbe. Angajatorii caută în special vânzători, agenţi de securitate şi muncitori necalificaţi în industria confecţiilor.
[Adevarul]
10/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Peste 27.800 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional
Peste 27.800 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, cele mai multe fiind în Bucureşti şi în judeţele Prahova, Arad şi Timiş, în timp ce în Buzău şi Giurgiu sunt vacante mai puţin de 50 de locuri de muncă, fiind căutaţi în special vânzători, agenţi de securitate şi muncitori necalificaţi în industria confecţiilor.
[Adevarul]
10/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Liuba Șevciuc: „În căutare de locuri de muncă pleacă acolo ca să câştige un ban...” (VIDEO)
Interviul dimineții cu jurnalista de la RISE Moldova, una din autoarele anchetei despre mercenarii moldoveni în conflictul din estul Ucrainei.
[Radio Europa Liberă]
09/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Povestea refugiatului care a creat o afacere de 280 de milioane de lire sterline şi 3.500 de locuri de muncă
Născut în Uganda în 1958, Sukhpal Singh Ahluwalia a fost nevoit să emigreze în Marea Britanie în 1972. Copilăria sa a fost una liniştită, într-o ţară africană care înregistra, la acea vreme, un progres economic semnificativ.
[Business Magazin]
08/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Un român s-a întors acasă de la muncă și și-a găsit nevasta în pat cu amantul. A scos telefonul și a filmat tot. ”Ia zi, Corneluș. E adevărat?” - VIDEO
Un bărbat plecat la muncă în străinătate şi-a prins nevasta în pat cu altcineva. Întors acasă din Belgia, bărbatul a avut parte de o surpriză neplăcută. În dormitorul conjugal soţia era în...
[Antena3]
07/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Românii, cei mai expuși să își piardă locurile de muncă în favoarea roboților
România este cea mai expusă ţară din Uniunea Europeană (UE) în ceea ce priveşte numărul de joburi care riscă să fie în viitor înlocuite cu roboţi. Peste 60% din locurile de muncă sunt ameninţate, de...
[Antena3]
06/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


România, cea mai amenințată țară din UE de avansul roboților pe piața muncii
România este cea mai expusă ţară din Uniunea Europeană (UE) în ceea ce priveşte numărul de joburi care riscă să fie în viitor înlocuite cu roboţi, scrie adevarul.ro Peste 60% din locurile de muncă sunt...
[Antena3]
06/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Românii, cei mai expuşi la înlocuirea cu roboţi. Locurile de muncă ce vor fi pierdute în favoarea automatizării
România este cea mai expusă ţară din Uniunea Europeană (UE) în ceea ce priveşte numărul de joburi care riscă să fie în viitor înlocuite cu roboţi. Peste 60% din locurile de muncă sunt ameninţate, de departe cea mai mare pondere din blocul european.
[Adevarul]
06/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
S-a întors de la muncă din străinătate și a snopit-o în bătaie pe soția lui. Motivul halucinant pentru care un român a făcut acest lucru
Caz halucinant în județul Dâmbovița. O femeie de 28 de ani şi-a reclamat la poliție soţul, după ce acesta a snopit-o în bătaie. Bărbatul a recunoscut că și-a bătut soția, însă le-a spus agenţilor...
[Antena3]
06/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Cel mai mare angajator din industria restaurantelor pune la bătaie sute de noi locuri de muncă
Cu peste 1.350 angajați în cele 19 restaurante și cafenele operate, Grupul City Grill, deținut de omul de afaceri Dragoș Petrescu, a anunțat că numărul angajărilor pe poziții noi va depăși 350 anul acesta. Cele mai căutate poziții sunt cele de picoli, ospătari, bucătari și ajutor de bucătar. În 2017, grupul a fost înființat peste 200 locuri de muncă.
[Capital]
06/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum a ajuns o tânără de 32 de ani să hrănească angajaţii Google şi Twitter
După ce a absolvit cursurile Stanford, Erica Liu-Williams a ajuns să lucreze în domeniul tehnologiei, în zona Bay Area. După câteva joburi asemănătoare, tânăra a decis că tehnologia nu este pentru ea.
[Business Magazin]
05/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Sute de oameni rămân fără locuri de muncă. Prima fabrică din domeniul componentelor auto care se închide în România
Fabrica Delphi Packard din oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, în care lucrează aproape 700 de persoane, se închide la sfârşitul lunii martie din cauza lipsei de personal. Primarul Adrian Torma spune că încearcă să găsească un alt mare investitor.
[Business Magazin]
05/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Sute de oameni rămân fără locuri de muncă. Prima fabrică din domeniul componentelor auto care se închide în România
Fabrica Delphi Packard din oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, în care lucrează aproape 700 de persoane, se închide la sfârşitul lunii martie din cauza lipsei de personal. Primarul Adrian Torma spune că încearcă să găsească un alt mare investitor.
[Mediafax]
05/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Sute de oameni rămân fără locuri de muncă. Prima fabrică din domeniul componentelor auto care se închide în România / Rogojinaru, vicepreşedintele Consiliului Naţional al IMM: „Se vor tot închide fabrici, dacă salariile nu pot creşte din cauza taxelor”
Fabrica Delphi Packard din oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, în care lucrează aproape 700 de persoane, se închide la sfârşitul lunii martie din cauza lipsei de personal. Primarul Adrian Torma spune că încearcă să găsească un alt mare investitor.
[Mediafax]
05/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Sute de oameni rămân fără locuri de muncă. Prima fabrică din domeniul componentelor auto care se închide în România / Semnal de alarmă al IMM-urilor: Se vor tot închide fabrici
Fabrica Delphi Packard din oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, în care lucrează aproape 700 de persoane, se închide la sfârşitul lunii martie din cauza lipsei de personal. Primarul Adrian Torma spune că încearcă să găsească un alt mare investitor.
[Mediafax]
05/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un chirurg riscă ani de închisoare fiindcă a mințit în CV pentru a obține un loc de muncă bine plătit
Un chirurg din Marea Britanie riscă să ajungă după gratii după ce a mințit în CV cu privire la job-urile anterioare pentru a obține un loc de muncă mai bine plătit.  Sudip Sarker, în vârstă de 48 de ...
[Antena3]
05/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Primăria oferă spaţiu gratuit firmelor care doresc să creeze locuri de muncă
Primăria oferă spaţiu gratuit firmelor care doresc să creeze locuri de muncă. Se întțmplă în comuna Petriş, din judeţul Arad, localitate condusă de cea mai tânără femeie edil din România, Irina Onescu, fostă vedetă MTV. Astfel, firmele dsipuse să investească în comuna Petriş sunt ofertate de Primărie. (...)
[Libertatea]
04/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Primăria unei comune din România oferă spaţiu gratuit firmelor care doresc să creeze locuri de muncă
Comuna Petriş, din judeţul Arad, condusă de cea mai tânără femeie primar din România, oferă spaţiu construit sau teren gratuit firmelor interesate să realizeze o investiţie care să creeze peste 50 de locuri...
[Antena3]
04/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Primăria unei comune din România oferă spaţiu gratuit firmelor care doresc să creeze locuri de muncă
Comuna Petriş, din judeţul Arad, condusă de cea mai tânără femeie primar din România, oferă spaţiu construit sau teren gratuit firmelor interesate să realizeze o investiţie care să creeze peste 50 de locuri de muncă pentru localnici.
[Mediafax]
04/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Un bărbat din Gorj s-a sinucis de dorul soției care era plecată la muncă în străinătate
Un miner, în vârstă de 40 de ani, din comuna Fărcășești, județul Gorj, s-a spânzurat de dorul soției care era plecată la muncă în străinătatea. Bărbatul are o fiică în vârstă de 15 ani, scrie...
[B1 Tv]
02/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


S-a sinucis de dorul soției care era plecată la muncă în străinătate
Un miner din județul Gorj s-a sinucis de dorul soției care era plecată la muncă în străinătate. Ion Boştinaru, un miner de 40 de ani din comuna Fărcăşeşti, Gorj, s-a sinucis de dorul soției care era plecată la muncă în străinătate, fiind găsit spânzurat de o grindă din gospodăria sa. Bărbatul, care lucra ca (...)
[Libertatea]
02/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Aspiratorul de forţă de muncă - Europa Occidentală. România nu mai are şoferi de camion
Marea Britanie intenţionează să angajeze, cât mai curând, 52.000 de șoferi de camion, iar Franţa 20....
[Romania Libera]
02/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Unde vă puteţi angaja în această săptămână. Peste 190 de locuri de muncă, vacante la AJOFM
Călărăşenii care caută un loc de muncă au la dispoziţie în această săptămână 190 d eposturi vacante, printre care confecţionar articole textile, operator calculator, agent de vânzări, şofer şi inginer automatist.
[Adevarul]
02/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Arabia Saudită interzice angajarea cetăţenilor străini în 12 domenii. Cum s-a ajuns la această măsură
Arabia Saudită, care se confruntă cu o rată în creştere a şomajului, a decis să le interzică străinilor accesul la anumite locuri de muncă pentru a-i favoriza în acest fel pe saudiţi.
[Adevarul]
01/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


Un miner s-a spânzurat de dorul soţiei care era plecată la muncă în străinătate
Un miner din cadrul carierei Roşia, din zona Motru, a fost găsit spânzurat, astăzi, într-o anexă a gospodăriei sale.
[Adevarul]
01/02/2018 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Simona Halep, ultimele ştiri. LIVE


Tenis, ultimele știri











|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY