ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 septembrie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Descopera]
Catedrala Notre-Dame din Paris în flăcări. Ultimele ştiri şi VIDEO

Sfăşietor: Incendiu puternic la Catedrala Notre-Dame din Paris. O turlă şi întregul acoperiş s-au prăbuşit. Focul ameninţă să mistuie în întregime faimoasa catedrală şi simbol vechi de secole. O pierdere imensă pentru Franța și pentru omenire.

Trimite Email  

VIDEO:

ULTIMELE STIRI:

Catedrala Notre-Dame, stabilizată după incendiul devastator din 2019, este gata să fie reconstruită
Catedrala Notre-Dame, stabilizată după incendiul devastator din aprilie 2019, este gata să fie reconstruită, a confirmat grupul de lucru Rebâtir Notre-Dame de Paris.
[HotNews]
21/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY