ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 octombrie 2017

 

GiurgiuPeSurse [11/10/2017]

 
Unitatea de Primire Urgenţe Giurgiu este eligibilă pentru extindere şi modernizare
     
Unitatea de Primire Urgenţe Giurgiu este eligibilă pentru extindere şi modernizare

În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului judeţean de miercuri, 11 octombrie, consilierii au adoptat o hotărâre prin care Serviciul de Ambulanţă Giurgiu a primit mai multe spaţii, în suprafaţă utilă de 410 mp, aflate în clădirea din bl. Mihai Vitezul nr.4. În completarea discuţiilor pe acest subiect, consilierul judeţean Georgeta Mihuţ a solicitat găsirea unor soluţii şi pentru extinderea Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Giurgiu: „Am constatat că spaţiul este extrem de mic, sunt 10-12 bolnavi în această zonă, cu afecţiuni diferite. Dacă am găsit o soluţie pentru Serviciul de Ambulanţă, poate găsim o soluţie şi pentru extinderea spaţiului de la primire urgenţe. Avem doctori foarte buni, dar, din păcate, nu poţi să acorzi asistenţa medicală în acelaşi spaţiu pentru 12 persoane.” Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean, a precizat faptul că au fost făcute toate demersurile pentru rezolvarea acestei probleme. Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, figurează pe lista din Ordinul Ministerului Sănătății nr. 739/2017, publicat în monitorul oficial din 10 iulie 2017, listă care cuprinde unităţile de primiri urgenţe care fac parte din componenta de interes strategic a reţelelor regionale de unităţi spitaliceşti de urgenţă eligibile în cadrul axei prioritare 8 „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale” din Programul operaţional regional 2014—2020 8.2. B — Unităţi de primiri urgenţe. Până cel mai târziu în luna martie 2018 urmează să fie depus proiectul şi semnat contractul de finanţare în valoare de 1,5 milioane euro. Prin acest proiect, urmează să fie reabilitat, extins, modernizat şi dotat actualul spaţiul al UPU Giurgiu şi să fie construit un nou corp de (...)

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]


            Trimite Email
 


 

 

Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
Ziua produselor românești a fost marcată și la Giurgiu
La iniţiativa Ministerului Agriculturii, Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu, în (...)
Apel către giurgiuveni să doneze sânge
Spitalele din România se confruntă zilnic cu criza stocului de sânge, numărul donatorilor scăzând (...)
Matching outfits: Un scurt ghid fashion pentru CUPLURI!
Atunci cand apari la un eveniment, insotita de partenerul tau, sunteti priviti ca un tot (...)
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY