ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
| prin: Ziar.com & Stiri.com |    
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI 27 mars 2015

 
Ziare si Stiri din : Dolj : Calafat
 

 
Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat au descoperit astăzi un cetăţean bulgar care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro. Poliţiştii de frontieră au fost sesizaţi de... Post-ul Dolj: Bancnotă de 100 de euro falsă descoperită la PTF Calafat apare prima dată īn GAZETA de SUD.
[Gazeta de Sud] 26/03/2015
 
Liga a IV-a Dolj Etapa a 20-a: Amaradia Melinești – Danubius Bechet 0-3, Dunărea Calafat – Victoria Celaru 6-0, Unirea Leamna – CS Universitatea II Craiova 1-4, Recolta Ostroveni – Vānătorul Desa 4-1, Viitorul Cārcea – Știința Malu Mare 5-2.... Post-ul Fotbal – Rezultate, clasamente apare prima dată īn GAZETA de SUD.
[Gazeta de Sud] 25/03/2015
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un autocamion marca DAF, care figura ca fiind furat din Lituania. Īn cursul zilei de ieri, īn jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a... Post-ul Dolj: Autocamion declarat furat cu aproape 5 ani īn urmă, depistat la P.T.F. Calafat apare prima dată īn GAZETA de SUD.
[Gazeta de Sud] 25/03/2015
 
Echipa a doua a CS Universitatea Craiova a prins o formă slabă īn meciul cu Dunărea Calafat, disputat sāmbătă, pe stadionul “Ion Oblemenco”, contānd pentru etapa a 19-a din Liga a IV-a Dolj. Alb-albaștrii, care au evoluat īn echipamentul de... Post-ul Fotbal – CS Universitatea II Craiova, perdantă īn fața Dunării Calafat apare prima dată īn GAZETA de SUD.
[Gazeta de Sud] 21/03/2015
 
Stelian Biban , de 52 de ani, din Calafat, īn timp ce conducea duminică după amiază un autoturism pe DJ 553 A, īn comuna Ciupercenii Noi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi sub influenţa... Post-ul Dolj: Arestat pentru că a condus beat, fără permis şi a accidentat o femeie apare prima dată īn GAZETA de SUD.
[Gazeta de Sud] 17/03/2015
 
Stelian Biban , de 52 de ani, din Calafat, īn timp ce conducea ieri după amiază un autoturism pe DJ 553 A, īn comuna Ciupercenii Noi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi sub influenţa... Post-ul Dolj: Beat, fără permis a accidentat o femeie şi a fugit de la locul faptei apare prima dată īn GAZETA de SUD.
[Gazeta de Sud] 16/03/2015
 
Un număr de 34 de migranţi sirieni care intenţionau să intre ilegal īn Romānia au fost descoperiţi, joi, ascunşi īntr-un TIR condus de un cetăţean bulgar, īn Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul...
[B1 Tv] 12/03/2015
 
Un număr de 34 de migranţi sirieni care intenţionau să intre ilegal īn Romānia au fost descoperiţi, joi, ascunşi īntr-un TIR condus de un cetăţean bulgar, īn Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj.
[Gāndul] 12/03/2015
 
Statul cheltuieşte lunar cu īntreţinerea unei persoane aflate īn īnchisoare 512 lei, la finele lunii ianuarie īn detenţie aflāndu-se aproape 30.000 de deţinuţi, dar cu un deficit de locuri de cazare de peste 10.000 locuri, relevă un document redactat īn urmă cu trei săptămāni de Ministerul Justiţiei.
[Mediafax] 04/03/2015
 


| RSS | Stabiliti un link |

ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Romania si Republica Moldova. ZIAR.COM ZIAR.INFO STIRI.COM ZIARE.ORG ZIARE-ROMANESTI.COM ZIARUL.COM JURNALUL.INFO ZIARUL.INFO SPORTUL.COM ROUMANIE.COM ROMANIA.FR BUCURESTI.COM MUNTENIA.COM ACTUALITATI.COM TRANSILVANIA.COM ACTUALITATEA.COM
Server nr2.: ziare ziare stiri romania press ziare romanesti
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY, France. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2015 - DIRECTWAY