ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 octombrie 2017

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Adevarul]
Terorism Algeria, Mali, ultimele stiri

Toate știrile

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

UE oferă 18,5 milioane euro statelor care-şi protejează spaţiile publice împotriva terorismului
În 2018, încă 100 de milioane de euro vor sprijini oraşele care investesc în soluţii de securitate. În contextul atacurilor recente din Barcelona, Londra, Manchester şi Stockholm, se recomandă şi deschiderea negocierilor cu Algeria, Egipt, Israel, Iordania, Liban, Maroc, Tunisia şi Turcia privind transferul a datelor cu caracter personal.
[Adevarul]
19/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Bilanţul masacrului din Mogadishu a ajuns la 276 morţi şi peste 300 de răniţi
Cel puţin 276 de persoane au decedat în urma atentatului produs în capitala Somaliei, Mogadishu, potrivit unui comunicat dat publicităţii de autorităţi, acesta fiind cel mai sângeros atac terorist de la declanşarea insurgenţei islamiste în anul 2007, informează site-ul agenţiei Dpa
[Mediafax]
16/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Bilanţul atentatului terorist din capitala Somaliei, Mogadishu, a ajuns la peste 230 de morţi
Peste 230 de de persoane au fost ucise şi peste 100 rănite în Mogadishu, Somalia, după ce două camioane încărcate cu explozibil au explodat în două intersecţii aglomerate ale oraşului, au anunţat autorităţile duminică, în ceea ce reprezintă cel mai grav atentat de la începutul insurgenţei islamiste, din anul 2007.
[Adevarul]
16/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Atentat terorist. Sunt sute de morți
Atentatul cu maşină-capcană comis sâmbătă în capitala Somaliei, Mogadishu, de presupuşi membri ai organizaţiei teroriste al-Shabab s-a soldat cu cel puţin 215 morţi şi peste 350 de răniţi,...
[Antena3]
15/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Atentat cu mașină-capcană în Somalia. Peste 200 de oameni au murit
Atentatul cu mașină-capcană comis sâmbătă în capitala Somaliei, Mogadishu, de presupuși membri ai organizației teroriste al-Shabab s-a soldat cu cel puțin 215 morți și peste 350 de răniți, conform ultimului bilanț obținut de agenția EFE de la surse sanitare locale.
[Digi24]
15/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cel puţin 90 de persoane au fost ucise în atentatul comis în capitala Somaliei. Statele Unite condamnă atacul, considerându-l un "act de laşitate"
Cel puţin 90 de persoane au fost ucise, iar alte 120 au fost rănite în atentatul produs sâmbătă după-amiază în capitala Somaliei, Mogadishu, au anunţat duminică surse medicale şi din cadrul serviciilor de securitate citate de site-ul publicaţiei germane Die Zeit.
[Mediafax]
15/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Bilanţul atentatului din Somalia a ajuns la 189 de morţi, cel mai grav din toată istoria ţării. Statele Unite condamnă atacul, considerându-l un "act de laşitate"
Cel puţin 189 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 au fost rănite în atentatul produs sâmbătă după-amiază în capitala Somaliei, Mogadishu, au anunţat duminică surse medicale şi din cadrul serviciilor de securitate citate de site-ul publicaţiei The Telegraph.
[Mediafax]
15/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Atacul din Las Vegas: rezultatele autopsiei atacatorului au fost făcute publice
Bărbatul, care a ucis zeci de oameni atunci când a deschis focul asupra mulțimii strânse la un festival de muzică country din Las Vegas, nu a prezentat anomalii la nivelul creierului, au dezvăluit rezultatele autopsiei.
[ProTv]
13/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE

Simona Halep, ultimele ştiri


Spania suspendă autonomia Cataloniei


Coreea de Nord, ultimele ştiri
| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY