ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 octombrie 2017

 
ARTICOL ZIAR.COM


Profetul Edgar Cayce şi noua insulă care prevesteşte Sfârşitul lumii

În Marea Arabiei, în apropiere de coasta Pakistanului, a apărut în aceste zile o nouă insulă. Conform unor predicţii ale lui Edgar Cayce, supranumit "ultimul profetul al omenirii", se spune deja că acesta este un semn clar că sfârşitul lumii este aproape.

Trimite Email  

În Marea Arabiei, în urma cutremurului puternic din Pakistan, a apărut la suprafaţă o nouă insulă. Insula ce s-a ridicat de pe fundul oceanului în urma cutremurului măsoară în jur de 90 de metri în diametru şi 20 de metri înalţime. In anumite cercuri se spune deja, că acesta este un semn clar că sfârşitul lumii este din ce în ce mai aproape, bazându-se pentru aceasta pe profeţiile lui Edgar Cayce care anunţa că "înaintea Apocalipsei, noi pământuri se vor ridica din mare".

Edgar Cayce, supranumit "ultimul profetul al omenirii" si deasemenea "profetului adormit" considerat unul dintre cei mai controversaţi si misteriosi oameni ai secolului trecut, făcea profeţiile dintr-o stare de transă, asemănătoare cu somnul: "Noi pământuri se vor ridica din mare, iar altele vor fi înghiţite de ape. Atunci sfârşitul va fi aproape", a spus mediumul în urma unei transe în care i s-au arătat lucruri ce se vor întâmpla în viitor. "Polii se vor schimba, iar Soarele va avea o putere uriaşă asupra planetei noastre", a mai prezis Cayce. [Evenimentul Zilei].

Prezicerile pe care Edgar Cayce le-a facut in legatură cu viitorul au fost şocante. Astfel, el prezicea "începerea celui de al doilea Război Mondial, ascensiunea lui Hitler, căderea comunismului, asasinarea preşedintelui J.F. Kennedy, independenţa Indiei si apariţia statului Israel pe harta lumii [...]. Edgar Cayce anunţa producerea în viitor a unui puternic cutremur care va duce la scufundarea întregului stat California sub apele oceanului. De asemenea, vizionarul prezicea apariţia unor cataclisme care vor modifica radical harta lumii, precum şi izbucnirea unui al treilea Război Mondial, care ar urma sa pornească din Orientul Mijlociu. De menţionat că toate aceste preziceri au avut loc între anii 1925 si 1945." [Descoperă]

VIDEO:

ULTIMELE STIRI:

Donald Trump anunță Apocalipsa în Peninsula coreeană: 25 de ani s-a încercat totul. Acolo doar un singur lucru va funcționa!
Preşedintele SUA Donald Trump a scris, într-o postare pe Twitter, că preşedinţii americani au negociat timp de 25 de ani cu Coreea de Nord, însă fără niciun rezulat, el apreciind că "doar un singur lucru va funcţiona".Episodul Ţuţuianu se REPETĂ. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
08/10/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Puerto Rico, devastat de uraganele Irma și Maria. Imaginile dezastrului - VIDEO
La zece zile după ce Puerto Rico a fost distrus de Uraganul Maria, insula arată ca după apocalipsă. Milioane de locuitori nu au electricitate, semnal la telefoane, iar apa potabilă este un lux. Mai mult,...
[Antena3]
29/09/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Statul unde drumurile au dispărut peste noapte, nu mai există internet şi nici curent electric: Este Apocalipsa
Pentru mulţi dintre locuitori, dar şi pentru liderii din Puerto Rico, uraganul Maria, care a lovit miercuri insula, este echivalentul apocalipsei.
[Business Magazin]
26/09/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Statul unde drumurile au dispărut peste noapte, nu mai există internet şi nici curent electric: Este Apocalipsa
Pentru mulţi dintre locuitori, dar şi pentru liderii din Puerto Rico, uraganul Maria, care a lovit miercuri insula, este echivalentul apocalipsei.
[Business Magazin]
25/09/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE

Simona Halep, ultimele ştiri


Nunta lui Adrian Mutu cu Sandra Baghici


Spania-Catalonia, extremă tensiune
| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY