ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI29 martie 2017

 
ARTICOL ZIAR.COM
Profetul Edgar Cayce şi noua insulă care prevesteşte Sfârşitul lumii
Profetul Edgar Cayce şi noua insulă care prevesteşte Sfârşitul lumii

În Marea Arabiei, în apropiere de coasta Pakistanului, a apărut în aceste zile o nouă insulă. Conform unor predicţii ale lui Edgar Cayce, supranumit "ultimul profetul al omenirii", se spune deja că acesta este un semn clar că sfârşitul lumii este aproape.

Trimite Email  

În Marea Arabiei, în urma cutremurului puternic din Pakistan, a apărut la suprafaţă o nouă insulă. Insula ce s-a ridicat de pe fundul oceanului în urma cutremurului măsoară în jur de 90 de metri în diametru şi 20 de metri înalţime. In anumite cercuri se spune deja, că acesta este un semn clar că sfârşitul lumii este din ce în ce mai aproape, bazându-se pentru aceasta pe profeţiile lui Edgar Cayce care anunţa că "înaintea Apocalipsei, noi pământuri se vor ridica din mare".

Edgar Cayce, supranumit "ultimul profetul al omenirii" si deasemenea "profetului adormit" considerat unul dintre cei mai controversaţi si misteriosi oameni ai secolului trecut, făcea profeţiile dintr-o stare de transă, asemănătoare cu somnul: "Noi pământuri se vor ridica din mare, iar altele vor fi înghiţite de ape. Atunci sfârşitul va fi aproape", a spus mediumul în urma unei transe în care i s-au arătat lucruri ce se vor întâmpla în viitor. "Polii se vor schimba, iar Soarele va avea o putere uriaşă asupra planetei noastre", a mai prezis Cayce. [Evenimentul Zilei].

Prezicerile pe care Edgar Cayce le-a facut in legatură cu viitorul au fost şocante. Astfel, el prezicea "începerea celui de al doilea Război Mondial, ascensiunea lui Hitler, căderea comunismului, asasinarea preşedintelui J.F. Kennedy, independenţa Indiei si apariţia statului Israel pe harta lumii [...]. Edgar Cayce anunţa producerea în viitor a unui puternic cutremur care va duce la scufundarea întregului stat California sub apele oceanului. De asemenea, vizionarul prezicea apariţia unor cataclisme care vor modifica radical harta lumii, precum şi izbucnirea unui al treilea Război Mondial, care ar urma sa pornească din Orientul Mijlociu. De menţionat că toate aceste preziceri au avut loc între anii 1925 si 1945." [Descoperă]

VIDEO:

 
 
 DOSARE SPECIALE
Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare
Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare

Simona Halep, ultimele ştiri
Simona Halep, ultimele ştiri

Atentat terorist la Londra
Atentat terorist la Londra


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY