ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI28 februarie 2017

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM
Ion Iliescu urmărit penal în dosarul Mineriada
[foto: Adevarul]
Ion Iliescu urmărit penal în dosarul Mineriada

Fostul președinte Ion Iliescu este urmărit penal în dosarul Mineriadei, pentru crime contra umanității, respectiv reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității din iunie 1990. În același dosar, și fostul șef SRI Virgil Măgureanu și generalul Victor Atanasie Stănculescu au calitatea de suspecți.
Ultimele știri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Silvia, „fata lui Hrebenciuc”, pusă la conducerea Camerei Deputaților
Funcția de secretar general al Camerei este ocupată, de marți, 21 februarie, de Silvia-Claudia Mihalcea, o tânără de 37 de ani. Aceasta este fostul director general al Oficiului Național al Registrului Comerțului și, mai ales, a lucrat timp de 10 ani la cabinetul lui Viorel Hrebenciuc, după cum recunoștea liderul PSD într-o discuție purtată cu generalul Dumitru Iliescu, a cărei...
[Digi24]
23/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Ion Iliescu are o pensie uriasa. Ce suma incaseaza lunar sotia lui, Nina
Află ce pensii au sotiile celor mai puternici oameni din Romania! Unele sunt mai mici, altele mai mari, insa femeile nu au grija zilei de maine.
[Evenimentul Zilei]
22/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


DOCUMENTE EXPLOZIVE despre România!
Fostul preşedinte Ion Iliescu era considerat de către CIA unul dintre cei care ar putea juca un rol important în răsturnarea lui Nicolae Ceauşescu. Aceasta încă din 1982, de când datează documentul declasificat recent. Analiza CIA mai vorbeşte şi despre cozile la alimente şi despre „frământările fără precedent” cauzate de condiţiile de trai tot mai grele, scrie Digi24.
[Evenimentul Zilei]
22/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cum arăta Ion Iliescu în anii '70
Fotografie inedită cu Ion Iliescu alături de Elena Ceausescu, realizată în septembrie 1977
[Capital]
22/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


DOCUMENT: Previziunile CIA despre revoluția din România și rolul lui Ion Iliescu
Fostul președinte Ion Iliescu era considerat de către CIA unul dintre cei care ar putea juca un rol important în răsturnarea lui Nicolae Ceaușescu. Aceasta încă din 1982, de când datează documentul declasificat recent. Analiza CIA mai vorbește și despre cozile la alimente și despre „frământările fără precedent” cauzate de condițiile de trai tot mai grele, scrie Digi24.
[Capital]
22/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Ce pensii iau soţiile celor mai puternici oameni din România. Cât câştigă Nina, partenera de viaţă a lui Ion Iliescu
Cândva au fost cei mai puternici oameni din stat, dar în spatele lor s-au aflat mereu soţiile care i-au susţinut în cele mai grele momente. Iar acum, la pensionare, unele dintre aceste doamne se...
[Antena3]
21/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Ion Iliescu ÎN RAPOARTELE CIA. Agenţii americani i-au făcut o DESCRIERE INEDITĂ: „Neobişnuit de sincer”
Mai multe documente recent declasificate de Agenția Centrală de Informații (CIA) prezintă situaţia României în timpul Războiului Rece dar şi posibile scenarii care ar fi putut conduce la înlăturarea lui Nicolae Ceaușescu.
[Evenimentul Zilei]
21/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


DOCUMENT. Previziunile CIA despre revoluția din România și rolul lui Ion Iliescu
Fostul președinte Ion Iliescu era considerat de către CIA unul dintre cei care ar putea juca un rol important în răsturnarea lui Nicolae Ceaușescu. Aceasta încă din 1982, de când datează documentul declasificat recent. Analiza CIA mai vorbește și despre cozile la alimente și despre „frământările fără precedent” cauzate de condițiile de trai tot mai grele.
[Digi24]
20/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mărturiile care i-au adus lui Cătălin Voicu condamnarea la 7 ani pentru abuz în serviciu. Faptele de care era acuzat, făcute când era consilierul lui Ion Iliescu
În plin scandal mediatic privind dezincriminarea parţială a infracţiunii de abuz în serviciu, fostul senator PSD Cătălin Voicu a fost condamnat vineri la 7 ani pentru complicitate la abuz în serviciu. Faptele de care a fost găsit vinovat fostul parlamentar sunt făcute în calitate de consilier prezidenţial, 2003-2004, în mandatul fostului preşedinte, Ion Iliescu.
[Adevarul]
18/02/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE
Proteste şi manifestaţii, ultimele ştiri
Proteste şi manifestaţii, ultimele ştiri

DNA, Codruţa Kovesi, ultimele ştiri
DNA, Codruţa Kovesi, ultimele ştiri


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2016 - DIRECTWAY