ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 iunie 2017

 
ARTICOL ZIAR.COM
Cum vă prezentati la un interviu de angajare
Cum vă prezentati la un interviu de angajare

Cum trebuie să vă prezentați când mergeți la un interviu de angajare

Trimite Email  

A avea un job în ziua de astăzi reprezintă, pentru foarte multă lume, o mare realizare. De aceea, atunci când mergeți la un interviu de angajare trebuie să țineți cont de cele mai mici detalii.

Unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă ținuta

Atunci când mergeți la un interviu de angajare trebuie să vă alegeți cu grijă ținuta vestimentară. Deși pare un detaliu minor, felul în care sunteți îmbrăcat atunci când dați concurs pentru un loc de muncă vă poate crește șansele de reușită sau, din contră, puteți avea neplăcuta surpriză de a rata postul mult dorit tocmai din cauza acestui aspect.

Astfel, fie ca mergeți la o multinațională sau la o firmă mai mică pentru a susține un interviu de angajare, ținuta vestimentară trebuie să fie una elegantă și conservatoare. Se recomandă să se evite culorile stridente și strălucitoare care vă pot pune într-o lumină nefavorabilă în fața angajatorului. Culorile calde și neutre sunt cele care se recomandă în astfel de situații. Atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, hainele trebuie să fie alese în așa fel încât să vă pună în evidență trăsăturile pozitive. De asemenea, trebuie să evitați să purtați bijuterii stridente, iar în ceea ce privește parfumul pe care îl folosiți, acesta trebuie să fie folosit într-o cantitate cât mai mică.

Igiena corporală

Un alt aspect de care trebuie să țineți cont dacă vreți să aveți o prezență care să vă avantajeze la un interviu pentru un loc de muncă îl reprezintă igiena corporală. Unghiile neîngrijite, părul dezordonat sau, în cazul bărbaților, barba zbârlită, pot cântări decisiv în decizia intervievatorului de a vă refuza pentru postul pentru care ați aplicat.

Alte aspecte de care trebuie să țineți seamă atunci când mergeți la un interviu de angajare

Orice candidat trebuie să aibă o atitudine pozitivă și un tonus bun atunci când se prezintă la un interviu de angajare, mai ales că toată atenția din timpul interviului va fi îndreptată asupra lui. De asemenea, cel care își dorește să obțină jobul visat trebuie să cunoască detalii despre compania angajatoare, despre intervievator, dar și despre echipa din care ar urma să facă parte.

În timpul interviului, orice candidat trebuie să se aștepte la întrebări capcană din partea angajatorului . Regula de bază este să se ofere răspunsuri oneste. Orice altă strategie adoptată va fi cu ușurință observată de recruiter. În plus, nu trebuie să lipsească cei 7 ani de acasă. Orice candidat care își dorește cu adevărat să obțină locul de muncă pentru care a aplicat trebuie să îi trateze cu respect pe toți cu care intră în contact. E bine de știut faptul că nu doar intervievatorul va face evaluări, ci și candidatul. Un alt aspect de care orice persoană trebuie să țină seamă este să ajungă cu 10 minute înainte să înceapă interviul. În acest fel, va scăpa de emoții și se va adapta mediului în care va susține interviul.

Limbajul non-verbal poate cântări decisiv în timpul unui interviu

Limbajul non-verbal reprezintă o evaluare importantă în timpul unui interviu de angajare. Acesta trebuie sa înceapă cu o strângere fermă de mână. De asemenea, este foarte important ca în timpul interviului să existe un permanent contact vizual. Aceste reguli se aplică pentru toate tipurile de interviuri: one-to-one, interviu de grup sau discuție over lunch.

Cu siguranță, dacă veți respecta toate aceste sfaturi, aveți șanse mari să treceți cu brio de interviul de angajare. Orice recruiter va prefera să aleagă oameni care sunt siguri pe ei și care se pot adapta cu ușurință oricărui mediu. Astfel, dacă sunteți în căutare de joburi, aveți grijă să respectați aceste reguli pentru a avea succes.

[sursa : Infomunca]

ULTIMELE STIRI:

Ţi-e teamă că jobul tău ar putea fi luat de roboţi? Aceasta este abilitatea care te face de neînlocuit
Dennis Yang, CEO al Udemy, a publicat recent un material pe inc.com în care vorbeşte de automatizare, teama oamenilor de a-şi pierde joburile şi despre singura abilitate pe care maşinilor nu o vor putea înlocui.
[Business Magazin]
25/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


0,00% - cea mai mare anomalie a guvernării PSD
Din cele 4,7 miliarde de euro alocate României din Fondul Social European, în exercițiul financiar 2014-2020, guvernanții au atras până acum 0,00%. Realitatea apare în statistici, iar un avertisment a fost formulat și de vicepreședintele Consiliului Economic și Social Florian Marin. FSE este tocmai instrumentul prin care UE susține crearea de locuri de muncă, incluziunea socială și...
[Digi24]
22/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Investitorii AVERTIZEAZĂ: Cărbunele a MURIT! Nu mai este o opțiune nici pentru energie, nici pentru locuri de muncă
 Strategii de la BlackRock sunt de părere că acest combustibil „a murit“. Se pare că Felipe Calderon, fostul lider al Mexicului şi preşedintele onorific al Comisiei Globale pentru Economie şi...
[B1 Tv]
22/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Summit-ul UE de la Bruxelles, un test pentru tandemul Merkel-Macron
Migraţia, securitatea şi apărarea, piaţa locurilor de munca şi competitivitatea la nivelul spaţiului comunitar, relaţiile externe ale Uniunii Europene şi negocierile privind Brexitul reprezintă principalele teme ale agendei Consiliului European, care se desfasoara timp de două zile, la 22-23 iunie 2017, la Bruxelles. România este reprezentată de preşedintele Iohannis care va avea o...
[Adevarul]
22/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Topul celor mai dăunătoare locuri de muncă pentru o căsnicie: ce meserii atrag divorţul şi factorii care influenţează decizia
Folosind datele privind ratele de divorţ şi stresul de la locul de muncă, cheatsheet.com a făcut topul joburilor care pot duce la destrămarea unei relaţii. Iar când vorbim despre locuri de muncă dificil de acceptat de partenerul de cuplu, nu ne referim doar la cele evidente. Topul locurilor de muncă ce pot duce la destrămarea unei relaţii: Angajat în cazinouri (şi alte joburi care au...
[Adevarul]
22/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


100 de adolescenti din Ploiesti au incercat sa-si gaseasca o sluba pe timpul verii: "Vreau sa nu mai depind de parinti"
Chiar daca cei mai multi elevi sunt acum cu gandul la mare sau la munte, sunt si adolescenti care doresc sa se angajeze ca sa fara rost de bani de buzunar.
[ProTv]
21/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Dezvoltatorii își aduc locuințele lângă joburile corporatiștilor
Corporatiștii sunt ademeniți prin conceptul ”Smart Quality Living”, respectiv spatii verzi, grădini interioare, locuri de joacă pentru copii si parcari subterane.
[Digi24]
21/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Iniţiativa pentru IMM-uri: 540 de milioane de euro disponibile pentru finanţarea întreprinderilor româneşti
Iniţiativa pentru IMM este o colaborare între Grupul BEI (Banca Europeană de Investiţii şi Fondul European de Investiţii), Guvernul României şi Comisia Europeană. Cele cinci bănci participante care au semnat acorduri până în acest moment sunt: Raiffeisen Bank, ProCredit Bank Romania, Banca Comercială Română, Banca Transilvania şi BancPost. Comentând asupra noii iniţiative,...
[Adevarul]
21/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Guvernatorul BNR trage un SEMNAL DE ALARMĂ. Economia este uşor dezechilibrată
Prin stimularea excesivă a consumului finanţăm de fapt locuri de muncă în exterior, a declarat, miercuri, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, la o conferinţă organizată de BNR şi Banca Europeană de Investiţii.
[Evenimentul Zilei]
21/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Banca Națională: România finanţează joburile altora
Economia românească este dezechilibrată de stimularea consumului, ceea ce duce la finanţarea de locuri de muncă în exterior, în condiţiile în care importurile au crescut mai rapid decât exporturile în ultimii doi ani.
[Digi24]
21/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Isărescu, despre creşterea economică determinată de consum: Prin finanţarea consumului, finanţăm locuri de muncă în exterior
Importurile cresc mai repede decât exporturile de doi ani, iar economia românească este dezechilibrată de acest lucru, a declarat miercuri guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, precizând că prin finanţarea consumului, finanţăm locuri de muncă în exterior.
[Adevarul]
21/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Când îți alegi cariera, ia în considerare faptul că: Joburile clasice sunt pe cale de dispariție | Admitere 2017
Piața muncii din România s-a modificat radical în ultimii zece ani. Și se va modifica și mai mult în cei ce urmează. Nu mai este o piață de muncă a angajatorilor, ci a angajaților, spun specialiștii în HR. Candidatul se duce la un interviu cu pretenții mari, deși bagajul de cunoștințe nu-l recomandă. În realitate, o specializare nu mai e suficientă. Angajatorii caută...
[Evenimentul Zilei]
21/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


EVOLUŢIA TEHNOLOGICĂ. Peste jumătate din LOCURILE DE MUNCĂ VOR DISPĂREA în următorii ani
Joburile actuale vor fi înlocuite de maşini, roboţi şi alte modalităţi în 2040, a declarat marţi, într-o dezbatere de specialitate, Andreea Mihnea, HR Director în cadrul Ernst & Young (E&Y).
[Evenimentul Zilei]
20/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


E&Y: 50% dintre joburile actuale vor fi înlocuite de maşini şi roboţi până în 2040
Jumătate dintre joburile actuale vor fi înlocuite de maşini, roboţi şi alte modalităţi în 2040, a declarat marţi, într-o dezbatere de specialitate, Andreea Mihnea, HR Director în cadrul Ernst & Young (E&Y).
[Capital]
20/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Şomajul ca semn de sănătate
Chris Heutink, membru în boardul de administraţie al Randstad, unul dintre cei mai mari jucători din lume în industria de HR, spune că şomajul în rândul tinerilor români nu reprezintă un motiv de îngrijorare, ci o garanţie a faptului că avem o forţă de muncă puternică. El vorbeşte despre cum vor arăta joburile în viitor şi despre cum poate mobilitatea să rezolve problema...
[Business Magazin]
20/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO Cum arată românca pregătită să cucerească un nou titlu Miss Fitness Universe 2017, în SUA, la Miami
Anca va concura la categoria Fitness Pro Division – o divizie recunoscută pentru nivelul ridicat de dificultate în cadrul căreia se califică doar atletele care au câştigat anterior competiţii importante în Europa, America, Asia şi Australia. Cu patru titluri mondiale câştigate deja şi fiind mereu pe podium, Anca este printre atleţii favoriţi, cotată cu şanse mari pentru marele...
[Adevarul]
20/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO REPORTAJ „PNL-ul trebuie să creeze locuri de muncă în ţara asta pentru membrii de partid!”
Bucuros nevoie mare, Ludovic Orban şi-a luat sâmbătă în primire partidul pe care a promis să-l readucă la gloria de altădată. Numai că aceasta misiune nu va fi una deloc uşoară. Aşa cum aveam să constatăm în incursiunea pe care am făcut-o la congresul naţional al PNL-ului de la Romexpo, o bună parte din cei prezenţi nu au nici în clin, nici în mânecă cu ideologia presupus...
[Adevarul]
18/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum a ajuns o cercetătoare româncă la descoperirea aliajului care va revoluţiona tratamentul fracturilor
Atunci când a mers în SUA la doctorat, chimista Lia Stanciu nu ştia ce atu va avea în carieră. Marele ei avantaj se afla în „bagajul“ cu care plecase din România: puterea de muncă exersată în anii de şcoală. Devenită cercetătoare în SUA, Lia Stanciu a realizat un dispozitiv care poate scuti pacienţii cu fracturi de intervenţii chirurgicale invalidante.
[Adevarul]
17/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


ANOFM: Peste 25.200 de locuri de muncă vacante la nivel naţional
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunțat că, la nivel național, există peste 25.200 de locuri de muncă vacante. Potrivit ANOFM, un număr de 25.225 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional. Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în București și Prahova. Astfel, în (...)
[Libertatea]
16/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Dodon, despre reforma administrativ-teritorială anunţată de premierul Filip: „Periculoasă şi opresivă”
După ce premierul Pavel Filip a declarat miercuri, 14 iunie, că Guvernul va demara reforma administrativ-teritorială, Igor Dodon anunţă că se opune actui proces, calificându-l drept unul periculos şi opresiv, care va lăsa mii de oameni fără locuri de muncă.
[Adevarul]
16/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


EUROSTAT România a înregistrat cea mai mare creştere a costului forţei de muncă din UE în primul trimestru
Concret, creşterea e cu 17,2% mai mare faţă de cea înregistrată în perioada similară a anului trecut. E vorba de o creştere de 10 ori mai mare, arată Biroul European de Statistică. De asemenea, costuri mari cu forţa de muncă au înregistrat şi Ungaria (11,7%), Bulgaria (10,1%), Lituania (9,9%) şi Letonia (9,1%). În schimb, costul cu forţa de muncă a scăzut în Finlanda (-2,7%),...
[Adevarul]
16/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Dedeman a inaugurat magazinul din Hunedoara. Investiţia de 11,5 milioane de euro a adus 170 de locuri de muncă
Dedeman a inaugurat, joi, magazinul de construcţii şi amenajări interioare din Hunedoara, iar de vineri acesta va fi deschis. Este al 47-lea complex comercial deschis de compania românească, iar potrivit reprezentanţilor Dedeman, investiţia se ridică la 11,5 milioane de euro. Magazinul, cu circa 170 de angajaţi, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 12.500 meti pătraţi şi...
[Adevarul]
15/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Putin admite că a explodat sărăcia. Rusia are cu 3,5 milioane mai mulţi săraci ca în 2014
Liderul de la Kremlin a catalogat, joi, drept ”îngrijorătoare” creşterea sărăciei în rândul ruşilor, în ultimii ani, din cauza crizei, a promis măsuri care să le screască nivelul de trai şi a îndemnat la creşterea productivităţii muncii în vederea favorizării creării unor noi locuri de muncă, relatează AFP, preluat de News.ro.
[Digi24]
15/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Fed a majorat rata dobânzii, pentru a treia oară în ultimele şase luni
Rezerva Federală a SUA (Fed) a decis miercuri un nou pas spre normalizarea politicii monetare, majorând la un interval cuprins între 1,00% şi 1,25% dobânda de politică monetară, pe fondul creşterii economice solide şi a situaţiei stabile a pieţei forţei de muncă, transmit Bloomberg şi Reuters.
[Capital]
15/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Unul dintre cei mai mari exportatori deschide un centru de inginerie la Iaşi. Planurile companiei din industria auto
Compania Autoliv va inaugura centrul din capitala Moldovei în a doua parte a acestei luni. În următorii doi ani, sunt estimate 200 de noi locuri de muncă, în special pentru ingineri specializaţi în dezvoltarea şi testarea sistemelor de siguranţă auto.
[Adevarul]
15/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Dâmboviţa. Arctic începe astăzi construcţia fabricii de la Ulmi. Câte locuri de muncă vor fi create şi care este nivelul investiţiei
În prima etapă, proiectul vizează atât unitatea în sine, cât şi un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru autoturisme şi maşini de mare tonaj, cabină pentru poartă, clădiri conexe, alei carosabile şi pietonale, amenajări peisagere şi sistematizare verticală, împrejmuire, branşamente pentru utilităţi şi organizare de...
[Adevarul]
15/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Peste 900 de locuri de muncă vacante în spaţiul economic european
Peste persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar 16 locuri de muncă, în timp ce pentru cele calificate sunt puse la bătaie 521 de posturi, iar pentru cele necalificate, 375 locuri de muncă. Solicitările vin din următoarele ţări: - Austria, Belgia, Marea Britanie, Spania, Suedia, Luxemburg, Danemarca, Malta, Olanda, Letonia, Italia, Germania, Polonia, Slovenia, Republica Cehă...
[Adevarul]
15/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Publicitate în anii '30, pentru remediile împotriva impotenţei şi frigidităţii: „Vă veţi redobândi puterea de muncă şi plăcerea de viaţă“
Piaţa produselor medicale obţinute în laboratoarele farmaceutice era în plină expansiune în anii interbelici. La Piatra Neamţ, la început de secol XX, se înfiinţa Laboratorul Vorel (1910), considerat la acea vreme cel mai modern din ţară. În 1916, laboratorul era condus de Constantin Vorel, iar farmacia - de V. Zachman. În anul 1927 firma purta denumirea „Farmacia Vorel - Laborator...
[Adevarul]
15/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cât de dependenţi de muncă sunt românii: Trei angajaţi din 10 lucrează când sunt în vacanţă, opt din 10 citesc mailurile de serviciu
Mai mult de o treime dintre angajaţi (36%) lucrează în concediu, aceştia declarând că alocă des sau chiar întotdeauna timp pentru slujbă atunci când sunt în vacanţă, arată un sondaj realizat de eJobs România.
[Mediafax]
14/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Directorul general al Uber se retrage temporar din funcţie, pe fondul scandalurilor din companie
Decizia lui Kalanick a avut loc după o investigaţie de mai multe luni condusă de fostul procuror general al SUA Eric Holder, angajat de Uber pentru a analiza cultura şi practicile de muncă din compania care oferă servicii de comandă a transporturilor prin întermediul unei aplicaţii de smartphone, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală făcute de o fostă angajată,Uber a publicat...
[Adevarul]
14/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Sute de slujbe în toată Europa la un târg virtual de joburi pentru personalul medical
Sute de slujbe în toată Europa la un târg virtual de joburi pentru personalul medical
[Digi24]
13/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


5 locuri de muncă ciudate ocupate de femeile din trecut: ce rol aveau virginele vestale
Este sezonul absolvirilor, perioadă în care mulţi tineri se întreabă ce să facă cu viaţa lor. În timp ce toată atenţia este focalizată pe viitor, nu ar strica o privire în trecut. Mai precis, la câteva profesii pe care femeile le practicau cu zeci de ani în urmă, dar care nu mai există în zilele noastre, scrie topbuzz.com. Virginele vestale Când vine vorba de dedicarea vieţii...
[Adevarul]
13/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Oportunităţi de lansare a afacerilor la Edineţ
Constantin Cojocaru a spus că pe durata primilor ani de activitate antreprenorii vor achita o taxă simbolică de întreţinere a spaţiului închiriat. „Nu ne-am propus să facem bani din acest incubator, dar să le oferim antreprenorilor posibilitatea să se dezvolte şi să poată achita pe urmă taxe şi impozite, salarii. Incubatorul va oferi servicii de consultanţă, de soft etc....
[Adevarul]
12/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Finanţare de la stat pentru companiile care creează locuri de muncă
Companiile care creează locuri de muncă pot solicita bani de la buget pentru investiţii, începând de luni, 12 iunie şi până pe 23 iunie, conform informaţiilor postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, scrie Mediafax. Bugetul alocat sesiunii este de 106,29 milioane de lei. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
12/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Companiile care creează locuri de muncă pot solicita finanţare de la stat începând de luni
Companiile care creează locuri de muncă pot solicita bani de la buget pentru investiţii, începând de luni, 12 iunie şi până pe 23 iunie, conform informaţiilor postate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Bugetul alocat sesiunii este de 106,29 milioane de lei.
[Mediafax]
12/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Statul sprijină absolvenţii în vederea ocupării unui loc de muncă. Cu cât sunt sprijiniţi anagajtorii care oferă locuri de muncă tinerilor
"Potrivit prevederilor legii 76/2002 actualizată, absolvenţii trebuie să se prezinte la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă în termen de 60 de zile de la absolvire. În cazul absolvenţilor de liceu indiferent de promovarea sau nepromovarea examenului de bacalaureat, termenul de 60 de zile începe pe 29 mai 2017, având în vedere că în conformitate cu Ordinul nr 4.577/20.07.2016 al...
[Adevarul]
12/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Crimă într-un sat din Alba. Bărbat ucis în bătaie pentru o datorie după ce a promis un loc de muncă în străinătate
Un conflict spontan izbucnit la o stână din satul Sâmiclăuş din Alba s-a terminat cu o crimă. Victima este un bărbat în vârstă de 48 de ani. Acesta a fost ucis în bătaie de un alt bărbat, care a fost prins şi arestat preventiv.
[Adevarul]
12/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Tehnologia nu ține loc de educație, legi și instituții
Printre cele mai la modă spaime din mass media din ultima perioadă este cea potrivit căreia, într-un viitor nu foarte îndepărtat, roboții ne vor lăsa fără locuri de muncă.
[Capital]
11/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Moartea fulgerătoare a unui corporatist „veşnic obosit“: „Muncea foarte mult. Îşi lua şi acasă de lucru. Era epuizat“
Un tânăr de 35 de ani din Timişoara a murit la începutul acestei săptămâni în urma unui accident vascular cerebral. Tânărul renunţase de puţin timp la job-ul de la Hella, unde lucra la departamentul de Achiziţii, urmând să lucreze pentru Bosch. Nu a mai apucat să înceapă lucrul la noul loc de muncă.
[Adevarul]
10/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un nou ATAC ARMAT în Marea Britanie! Este cumplit ce se întâmplă ACUM
Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni, vineri dimineață, într-o agenție de locuri de muncă situață în zona Byker a orașului Newcastle, în nord-estul...
[Antena3]
09/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni la un centru de recrutare din Newcastle
Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni, vineri dimineață, într-o agenție de locuri de muncă situață în zona Byker a orașului Newcastle, în nord-estul...
[Antena3]
09/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni la un centru de recrutare din Newcastle
Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni, vineri dimineață, într-o agenție de locuri de muncă situață în zona Byker a orașului Newcastle, în nord-estul...
[Antena3]
09/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


"Prima Chirie": somerii care isi gasesc job in alt oras vor primi cel mult 900 RON. "Nu m-as muta nici pentru 5.000 de euro"
Cei care isi gasesc un loc de munca departe de acasa sunt ajutati de stat cu banii de chirie. Insa nu mai mult de 900 de lei in fiecare luna.
[ProTv]
09/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Consiliul Judeţean acuză PNL că blochează o investiţie de 30 de milioane de euro în Târgovişte, care presupune construcţia unui mall la UM Gară
În cadrul şedinţei de miercuri au fost incluse pe ordinea de zi două proiecte ce vizează atât transferul – din domeniul public al judeţului Dâmboviţa în domeniul privat al acestuia – a unui teren cu o suprafaţă de 70.826 mp, situat în municipiul Târgovişte, Bulevardul Regele Carol I nr. 5, cât şi aprobarea demarării procedurii de constituire a dreptului de superficie pentru...
[Adevarul]
09/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


FOTO România lucrului prost făcut. Cum a construit primarul-pistolar un teren de fotbal cu nocturnă absolut inutil
În satul Bumbuia, judeţul Dâmboviţa, a fost construită în 2009 o bază sportivă modernă, cu teren de fotbal, tribune şi nocturnă, cu un buget de 800.000 de lei. Marea problemă este că n-are cine s-o folosească, pentru că aproape toţi tinerii din localitate au plecat la muncă în străinătate.
[Adevarul]
09/06/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE
Simona Halep, ultimele ştiri
Simona Halep, ultimele ştiri

Criza PSD și căderea Guvernului Grindeanu
Criza PSD și căderea Guvernului Grindeanu


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY