ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 martie 2017

 
ARTICOL ZIAR.COM
Cele mai bine plătite locuri de muncă din România
Cele mai bine plătite locuri de muncă din România

Care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă din România și care este cel mai căutat domeniu?

Trimite Email  

Încă de pe băncile facultății, tinerii visează la o carieră de succes și care să le ofere beneficii financiare extraordinare. Tocmai de aceea, foarte mulți se orientează spre domeniile care sunt cele mai bine plătite de pe piață, dar și cele care oferă rapid oportunități de dezvoltare a carierei. Astfel, există tineri care se angajează încă din timpul studiilor pe salarii care depășesc cu mult media pieței.

Conform statisticilor, în 2015, cele mai bine plătite domenii sunt: industria petrolieră, IT și telecomunicații, finanțe – bănci și industria tutunului. Tocmai de aceea, absolvenții de liceu se orientează spre aceste domenii de activitate.

Conform datelor oferite de Institutul Național de Statistică, în domeniul extracției petrolului brut și a gazelor naturale, salariul net în luna mai a fost de 9.202 lei. Aceasta e o industrie complexă, cu multe ramificații. Astfel, cu un salariu mediu net de 6.484 lei, este domeniul “activităților și serviciilor anexe extracției”. O altă ramură a acestui domeniu este industria extractivă cu un salariu mediu net de 5.625 lei. Domeniul IT se află în top, atât din punct de vedere al căutărilor, dar și al salariului. Media salariului brut din acest domeniu este de 5.709 de lei.

De câștiguri consistente au parte și angajații din industria tutunului, media lunară fiind de 5.564 de lei. În top se află și domeniul financiar. Angajații din bănci au venituri cuprinse între 5.736 și 6.010 de lei. De asemenea, nivelul salarial oferit de aceste domenii nu este singurul avantaj. Siguranța locului de muncă este un alt beneficiu care nu trece neobservat în rândul tinerilor. Cel mai elocvent exemplu în reprezintă faptul că, deși economia mondială a fost zguduită de criza din 2008, în aceste domenii s-au făcut în continuare angajari, iar nivelul salariul a rămas la o cotă ridicată. De asemenea, siguranța locului de muncă le oferă posibilitatea tinerilor de a-și face planuri de viitor. Vorbim aici de achiziționarea unei locuințe sau a altor bunuri care necesită un efort financiar susținut.

Ce trebuie să știe tinerii atunci când fac primul pas în carieră

Primul pas în carieră se face încă din liceu, atunci când majoritatea tinerilor aleg ce facultate vor să urmeze. Cele mai căutate sunt cele de profil real, iar acest lucru se datorează, în special, ofertei salariale atractive dar și șansele mari de a fi angajat imediat după absolvirea facultății. Conform statisticilor, cei care urmează Facultatea de Automatică și Calculatoare au șanse mari de a se angaja. Practic, la Automatică, procentul de angajare este de sută la sută, iar salariul ca entry level este foarte bun. De asemenea, Industria Transporturilor oferă salarii mari tinerilor absolvenți. Astfel, în acest domeniu, salariul poate ajunge până la 1.500 de euro chiar în primii ani.

Deși nu este un domeniu cunoscut pe piața muncii, ingineria medicală oferă salarii mari. Astfel, cei care se ocupă de mentenanța și reparația instrumentelor medicale sofisticate, precum RMN sau ecografe, câștigă și 1.500 de euro pe lună, cu mult peste salariul unui medic cu vechime mare.

Care este cel mai căutat domeniu

De departe, cel mai căutat domeniu pe piața muncii este cel din IT. Aici, pe lângă faptul că oportunitățile de a avansa în carieră sunt frecvente, nivelul salariul poate crește într-un timp foarte scurt. Astfel, conform angajatorilor, în primii ani se poate ajunge și la un venit lunar de 2.000 de euro. De asemenea, oferta de locuri de muncă in acest domeniu este cea mai mare de pe piață. Pe site-urile de recrutare sunt sute de anunțuri prin care se caută specialiști IT. Astfel, cererea dar și oferta este mare în acest domeniu.

[sursa : Infomunca]

ULTIMELE STIRI:

Vrei să fii spion? SRI se duce la târgurile de joburi să recruteze
Serviciul Român de Informaţii (SRI) este unul dintre angajatorii care participă la Târgul de joburi Angajatori de Top, care va avea loc vineri şi sâmbătă la Sala Palatului din Capitală. Instituţia de stat participă în premieră la târg, anunţul fiind făcut şi pe pagina de Facebook a SRI.
[Business Magazin]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Marea Britanie, în pericol să piardă alte 30.000 de locuri de muncă după Brexit
Marile bănci internaționale din Londra și-au gândit planurile de rezervă pentru a-și reduce operațiunile de aici, cu câteva săptămâni înainte ca guvernul Theresa May, să stabilească data la care va declanșa Brexitul, repsectiv 29 martie, transmite Bloomberg. Astfel, Londra ar putea pierde 10.000 de joburi din domeniul bancar și alte 20.000 din sectorul serviciilor financiare, în...
[Capital]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI recrutează spioni la târgul de joburi
SRI participă, pentru prima oară în istoria acestei instituții, la târgul de joburi intitulat "Angajatori de Top". ...
[Romania Libera]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informaţii face angajări la cel mai mare târg de carieră. Ce caută SRI
ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informații (SRI) va participa vineri și sâmbătă la târgul de joburi "Angajatori de TOP București", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. Citește mai departe...
[Romania TV]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI face angajări! Ce trebuie să faci pentru a deveni agent sub acoperire
SRI face angajări! Serviciul Roman de Informații a ales o metodă inedită de rectutare: participă la un târg de locuri de muncă organizat în Capitală. Viitorul angajat ar trebui să aibă...
[Antena3]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Una dintre cele mai mari companii din lume, prezentă şi în România, nu-şi mai lasă angajaţii să lucreze de acasă. "Oamenii îşi caută deja alte locuri de muncă"
La mai puţin de un an de la preluarea mandatului său ca director de marketing al IBM, Michelle Peluso a făcut un anunţ care a provocat mari nemulţumiri în rândul angajaţilor, mulţi ameninţând cu demisia, conform publicaţiei Quartz.
[Business Magazin]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI participă la Angajatori de TOP. Ce locuri de muncă oferă
Serviciul Român de Informații participă la târgul de joburi Angajatori de TOP, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni în București.
[Digi24]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI FACE ANGAJĂRI. Posturi diverse anunţate la TÂRGUL DE JOBURI
Vineri și sâmbătă, la Sala Palatului, are loc Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România, la care participă şi SRI, adică Serviciul Român de Informaţii.
[Evenimentul Zilei]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O nouă cursă low-cost va fi operaţională de pe aeroportul din Oradea
Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Bihor, zborul va fi efectuat de compania aeriană Ryanair începând cu data de 31 octombrie 2017. Noua destinaţie se alătură celor patru noi rute deja anunţate, către Barcelona Girona, Milano Bergamo, Eindhoven şi Londra Stansted, care vor aduce 185.000 de clienţi anual şi susţine 140 de locuri de muncă la Aeroportul Internaţional...
[Adevarul]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un mare angajator de la Iaşi şi Bacău, trage un semnal de alarmă: Tinerii pleacă în străinătate imediat după bac. Nu îşi văd viitorul în România
Grupul britanic SCC, care oferă servicii de outsourcing IT în Iaşi şi Bacău, afirmă că nu mai găseşte candidaţi pentru că din ce în ce mai mulţi tineri pleacă în străinătate imediat după terminarea liceului, la muncă sau la studii, informează Ziarul Financiar.
[Mediafax]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Ungaria. Jobbik lansează o campanie pentru 'salarii egale la muncă egală' în UE
Partidul naţionalist radical ungar Jobbik lansează o campanie pentru a-şi promova iniţiativa de egalizare a salariilor în Uniunea Europeană, a anunţat marţi într-o conferinţă de presă unul din deputaţii formaţiunii, citat de MTI, conform agerpres. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


450.000 de locuri de muncă au plecat dinspre Industrie spre Comerț și Administrație
Forța de muncă din România a rămas la același nivel ca în urmă cu 10 ani, spiritul antreprenorial este timorat, iar în industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de muncă, a declarat, marți, Vasile Iuga, partener PwC.
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Brexit: Țările est-europene care se luptă pentru locurile de muncă relocate din Londra
Pe măsură ce Marea Britanie se pregătește să iasă din Uniunea Europeană, statele din Europa Centrală și de Est (ECE) speră să atragă cele mai multe locuri de muncă din Londra, transmite Bloomberg.
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un milion de tranzacţii și peste 11 milioane de euro economii pentru cei care au trimis bani online prin TransferGo
TransferGo, un start-up de transferuri online de bani care are comisioane nemaivăzute în lumea băncilor sau a serviciilor cash, a depăşit pragul de un milion de tranzacţii, devenind un competitor puternic și greu de ignorat de greii industriei financiare. Valoarea economiilor făcute de utilizatorii serviciilor TransferGo, mulţi dintre ei români plecaţi la muncă în străinătate,...
[Evenimentul Zilei]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


(P) Un milion de tranzacţii și peste 11 milioane de euro economii pentru cei care au trimis bani online prin TransferGo
TransferGo, un start-up de transferuri online de bani care are comisioane nemaivăzute în lumea băncilor sau a serviciilor cash, a depăşit pragul de un milion de tranzacţii, devenind un competitor puternic și greu de ignorat de greii industriei financiare. Valoarea economiilor făcute de utilizatorii serviciilor TransferGo, mulţi dintre ei români plecaţi la muncă în străinătate,...
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Iuga (PwC): În industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de muncă, în ultimii 10 ani
Forţa de muncă din România a rămas la acelaşi nivel ca în urmă cu 10 ani, spiritul antreprenorial este timorat, iar în industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de muncă, a declarat, marţi, Vasile Iuga, partener PwC, la o conferinţă dedicată problemelor cu care se confruntă producătorii români.
[Capital]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Filipinezii care lucrează în hoteluri, mai harnici decât românii
Radu Fluture, directorul hotelului de patru stele Teleferic, din Poiana Brașov, spune că în ciuda faptului că niciun angajat al instituției pe care o conduce nu este plătit cu salariu minim, românii nu prind gustul unor joburi în lanțurile hoteliere de la noi. Mai degrabă preferă să lucreze peste hotare, „ca sclavii”. Ei, spune Radu Fluture, nu au idei, nu mai zâmbesc decât...
[Capital]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Victor Negrescu: 'Brexit nu trebuie să lovească în drepturile românilor din Marea Britanie'
Apărarea drepturilor la muncă și beneficii sociale ale românilor care trăiesc în Regatul Unit trebuie să reprezinte o prioritate zero iar Guvernul britanic să țină cont de bunele relații cu România când va declanșa Brexit, consideră europarlamentarul Victor Negrescu, acesta Citește mai departe...
[StiripeSurse]
20/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


RAPORT Exodul forţei de muncă calificate din estul Europei către Occident. De ce au plecat românii
Angajatorii din ţările est europene se plâng că găsesc cu greutate personal pe care să îl angajeze şi că un motiv pentru care recrutarea se face cu dificultate este salariul mic oferit în aceste state, în antiteză cu posibilităţile pe care oamenii le au în alte ţări, de a se angaja pe lefuri de cinci, şase ori mai mari. Inginerii, medicii, muncitorii calificaţi sau...
[Adevarul]
20/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


AFP: Romania se confrunta cu o penurie a fortei de munca din cauza emigratiei. Ce spune directoarea unui spital
Tarile din Europa de Estincepand din Polonia, si trecand prin Romania, Ungaria, Cehia si pana in Bulgaria se confrunta cu o penurie a fortei de munca, scrie AFP.
[ProTv]
20/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un inginer indian se plânge că nu reușește să-și găsească un job. Motivul pentru care toți angajatorii îl refuză
Un inginer din India care se numeşte Saddam Hussain nu reuşeşte să îşi găsească un loc de muncă. Bărbatul consideră că insuccesul lui de pe plan profesional se datorează numelui pe care îl...
[Antena3]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un inginer indian se plange ca nu reuseste sa isi gaseasca un job. Numele sau ar fi motivul pentru care toti il refuza
Un inginer indian nu reuseste sa isi gaseasca un loc de munca si considera ca insuccesul lui de pe plan profesional se datoreaza numelui pe care il poarta.
[ProTv]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Peste 21.000 de locuri de muncă disponibile, cele mai multe în Bucureşti, Sibiu, Arad şi Timiş
Agenţii economici oferă 21.274 de locuri de muncă, cele mai multe fiind disponibile în Bucureşti (3.916), Sibiu (2.051), Arad (1.344), Timiş (968), Dolj (709), Iaşi (666), Vâlcea (661), Cluj (654), Mureş (653), Ilfov (648), Braşov (630), Argeş (592), Hunedoara (592), Bihor (547) şi Harghita (543). În judeţul Prahova sunt disponibile 469 de locuri de muncă, în Maramureş - 429, în...
[Adevarul]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


40 la sută dintre șomeri se gândesc să plece din țară/ STUDIU
Mai bine de o treime dintre români nu cred că îşi vor găsi un loc de muncă anul acesta, iar mulţi şomeri se gândesc să plece într-un alt oraş sau chiar în străinătate pentru a-şi căuta un job, potrivit datelor unui studiu realizat la începutul anului, relatează digi24. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Exodul forţei de muncă: Ţările din Europa de Est au pierdut 20 mil. locuitori după căderea Cortinei de Fier
De la începutul anilor \\\'90, după căderea Cortinei de Fier, ţările din Europa Centrală şi de Est au pierdut aproximativ 20 de milioane de locuitori, plecaţi să trăiască în străinătate, potrivit unui recent raport al Fondului Monetar Internaţional (FMI) cu privire la impactul acestei emigrări în masă, relatează duminică AFP.
[Capital]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


În Tokyo, există două locuri de muncă pentru fiecare aplicant
Numai 3% dintre japonezi nu au loc de muncă.
[Digi24]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Moldovence traficate în Dubai și Grecia. Cum le ademeneau proxeneții
Mai multe tinere din Moldova au fost traficate în Emiratele Arabe Unite și Grecia. Fetelor li se promiteau salarii mari și locuri de muncă decente peste hotare.
[Evenimentul Zilei]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Studiu: Jumătate din români nu şi-ar părăsi oraşul sau ţara din motive legate de job
Peste 50% din respondenţii cu loc de muncă ai studiului realizat de platforma de recrutare SmartDreamers nu vor să părăsească oraşul în care îşi desfăşoară activitatea în prezent, potrivit datelor transmise de companie.
[Capital]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Studiu: Jumătate din români nu şi-ar părăsi oraşul sau ţara din motive legate de job
Peste 50% din respondenţii cu loc de muncă ai studiului realizat de platforma de recrutare SmartDreamers nu vor să părăsească oraşul în care îşi desfăşoară activitatea în prezent, potrivit datelor transmise de companie.
[Mediafax]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


STUDIU. 40 la sută dintre șomeri se gândesc să plece din țară
Mai bine de o treime dintre români nu cred că îşi vor găsi un loc de muncă anul acesta, iar mulţi şomeri se gândesc să plece într-un alt oraş sau chiar în străinătate pentru a-şi căuta un job, potrivit datelor unui studiu realizat la începutul anului.
[Digi24]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
România ATRAGE investitorii tot prin costul redus al forţei de muncă
România şi Bulgaria sunt ţările din Europa Centrală şi de Est care oferă costuri de muncă atractive pentru investitori, în timp ce Polonia excelează la capitolul educaţie, potrivit unui studiu al grupului financiar ING.
[Business Magazin]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


România ATRAGE investitorii tot prin costul redus al forţei de muncă
România şi Bulgaria sunt ţările din Europa Centrală şi de Est care oferă costuri de muncă atractive pentru investitori, în timp ce Polonia excelează la capitolul educaţie, potrivit unui studiu al grupului financiar ING.
[Mediafax]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Tânărul care a intrat la Casa Albă având grenade cu gaz lacrimogen are probleme mintale. El își pierduse locul de muncă și voia să ajungă la Donald Trump
Serviciul Secret, care asigură paza președintelui SUA și a reședințelor acestuia, a publicat un raport despre incidentul pătrunderii în Casa Albă a unui tânăr cu tulburări mintale. ...
[Romania Libera]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Donald Trump şi Angela Merkel au discutat despre NATO şi comerţ. Trump: Imigraţia este privilegiu, nu drept/ Preşedintele SUA sugerează că atât el, cât şi Angela Merkel ar fi fost interceptaţi de servicii secrete
Preşedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis cancelarului Germaniei, Angela Merkel, că imigraţia este un privilegiu, nu un drept, subliniind că pe primul loc trebuie să fie siguranţa cetăţenilor, printre temele abordate de cei doi lideri figurând crearea de locuri de muncă şi bugetul NATO.
[Mediafax]
17/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Franța | Alegeri în umbra lui Putin
Unul dintre contracandidaţii lui Marine Le Pen bifează o nouă problemă cu legea. Francois Fillon ar fi primit în dar costume de aproape 50.000 de euro, iar procurorii vor să vadă dacă nu cumva acolo e vorba de trafic de influenţă. Este a doua tinichea legată de coada prezidenţiabilului. Fillon a fost deja inculpat pentru că şi-a angajat fictiv soţia şi doi copii la biroul...
[Digi24]
17/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum văd românii piaţa muncii şi calitatea vieţii în 2017. Profilul românului care are un loc de muncă şi cel al unui „jobseeker”
La capitolul distracţie şi relaxare, cei care au loc de muncă nu îşi vor permite să dea mai mulţi bani pe un concediu în 2017 faţă de anul trecut, iar cei care nu au loc de muncă sunt la fel de lipsiţi de încredere atunci când vine vorba de concediu, dacă îşi vor găsi un job, arată un studiu SmartDreamers. Profilul românului care are un loc de muncă Românii cu loc de muncă...
[Adevarul]
17/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Tinere moldovence vândute cu 3000 de euro proxeneților din Dubai
Două grupări criminale specializate în trafic de persoane şi proxenetism au fost anihilate de polițiștii din Republica Moldova. Tranficanții de persoane racolau tinere oferindu-le locuri de muncă în Dubai. După ce ajungeau în țara arabă acestea erau obligate să se prostitueze.
[Evenimentul Zilei]
17/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Tehnici de persuasiune. Cum îi faci pe oameni să se răzgândească: arată-le vederea de ansamblu în loc să le dovedeşti contrariul
Fie că e vorba despre mici sau mari discuţii contradictorii, o dezbatere cu colegii de muncă asupra strategiei de business, alegerea destinaţiei pentru o vacanţă în familie sau luarea deciziei legate de ce veţi mânca la cină tu şi prietenii tăi, uneori ai câştig de cauză, alteori nu. Uneori putem face compromisuri, dar alteori avem nevoie de o recunoştere. Dacă ideile noastre sunt...
[Adevarul]
16/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Joburile si salariile oferite la un targ de munca din Maramures. Printre candidati, un refugiat sirian, profesor de franceza
Salarii atractive, premii de fidelitate, calificari la locul de munca ori tichete de masa, sunt amanunte esentiale in ofertele angajatorilor din Maramures, prezentate la o bursa a locurilor de munca organizata special pentru femei.
[ProTv]
16/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Marea Britanie, în pericol să piardă 200.000 de locuri de muncă după Brexit
Piața de construcții din Marea Britanie ar putea pierde aproape 200.000 de muncitori, dacă accesul le va fi interzis la piața unică europeană, în urma negocierilor de Brexit, scrie presa internațională.
[Capital]
16/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


O MARE COMPANIE din România a MĂRIT salariile, iar acum angajează MASIV!
Lidl România, companie prezentă pe segmentul de retail, lansează o caravană de joburi care va ajunge în toate oraşele din ţară, acolo unde deţine magazine.
[Evenimentul Zilei]
16/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SUA: Rezerva Federală anunţă prima majorare a dobânzilor din acest an
Rezerva Federală a SUA (Fed) a decis miercuri un nou pas spre normalizarea politicii monetare, majorând la un interval cuprins între 0,75% şi 1% dobânda de politică monetară, pe fondul creşterii economice solide şi a situaţiei stabile a pieţei forţei de muncă, transmit DPA şi Reuters.
[Capital]
16/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


FIRMA CARE ANGAJEAZĂ PE SALARII MARI
O companie prezentă pe segmentul de retail, lansează o caravană de joburi care va ajunge în toate oraşele din ţară, acolo unde deţine magazine.
[Evenimentul Zilei]
16/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


O mare companie din România a mărit salariile, iar acum angajează masiv
Lidl România, companie prezentă pe segmentul de retail, lansează o caravană de joburi care va ajunge în toate orașele din țară, acolo unde deține magazine.
[Capital]
15/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Lidl face angajări şi lansează "Caravana joburilor". LISTA posturilor vacante
Caravana va opri în parcările celor 88 de magazine pe care retailerul le are în 39 de judeţe.
[Digi24]
15/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Rezerva Federală din SUA a dispus majorarea ratei dobânzii
Rezerva Federală din SUA (Fed) a dispus, miercuri, majorarea dobânzilor cu 0,25 puncte procentuale, o manevră decisă în contextul aşteptărilor privind un ritm constant al creşterii economice, creării de locuri de muncă şi atingerii ţintei de inflaţie, relatează site-ul agenţiei Reuters.
[Mediafax]
15/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Locuri de muncă. Din nou pe ultimele locuri în Uniunea Europeană
România, Letonia, Estonia, Croaţia şi Grecia sunt singurele state din Uniunea Europeană care au înregistrat scăderi ale numărului de angajaţi în trimestrul patru din 2016 comparativ cu perioada similară din 2015, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistică (Eurostat).
[Evenimentul Zilei]
15/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Creştere sustenabilă, locuri de muncă şi securitate. Parlamentul European a adoptat priorităţile bugetului Uniunii Europene pe 2018
Parlamentul European a votat miercuri, la Strasbourg, raportul întocmit de europarlamentarul Siegfried Mureşan privind bugetul Uniunii Europene în anul 2018, subliniind că priorităţile-cheie trebuie să rămână creşterea şi locurile de muncă, în principal pentru tineri, alături de abordarea problemelor privind migraţia şi schimbările climatice.
[Adevarul]
15/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Şapte miniştri europeni insistă pentru un salariu minim în UE
„Lumea noastră se schimbă considerabil. Naţionalismul se propagă. Tensiunile populiste reapar", scriu cei şapte miniştrii. „După ani de stagnare economică, trebuie în primul rând să ne relansăm economiile de o manieră durabilă în plan ecologic şi social. Vrem un salariu minim în toate statele membre, respectând practicile naţionale şi rolul partenerilor sociali din fiecare...
[Adevarul]
15/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Lidl face recrutari masive in toata tara. Cat castiga un angajat al retailerului german in Romania
Retailerul german Lidl a lansat o Caravana a joburilor, care va ajunge in toate orasele din tara in care compania detine magazine.
[ProTv]
15/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE
Atentat terorist la Londra
Atentat terorist la Londra

Proteste şi manifestaţii, ultimele ştiri
Proteste şi manifestaţii, ultimele ştiri

Terorism Franța, ultimele ştiri
Terorism Franța, ultimele ştiri


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY