ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
| prin: Ziar.com & Stiri.com |    
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI6 decembrie 2016

 
ARTICOL ZIAR.COM
Ce să nu incluzi în CV
Ce să nu incluzi în CV

Informaţiile pe care nu ar trebui să le scrii într-un CV

Trimite Email  

Deoarece CV-urile sunt de obicei alcătuite din doar una sau două pagini, CV-ul tău ar trebui să conţină numai informaţii care se referă la postul pentru pentru care aplici. Angajatorul ar trebui să poată răsfoi prin CV-ul tău şi să vadă calificările fără să ştie totul despre tine. De fapt, de multe ori este indicat să nu incluzi informaţii cu privire la CV-ul tău care ar putea împiedică şanşa de a obţine un interviu. Iată o listă de elemente care nu ar trebui să se regăsească în CV-ul tău.

1. Cuvântul “CV”
Nu etichetaţi CV-ul cu numele de "CV". O scurtă privire asupra CV-ului tău, iar angajatorul ar trebui să ştie exact ce tip de document este. Nu denumiti Cv-ul pur şi simplu cu numele “CV” atunci când salvezi fişierul. Utilizaţi numele voastru astfel încât angajatorul va ştii al cărui CV este fără să fie nevoie să îl deschidă.

2. Data la care aţi scris CV-ul
Unii oameni fac greşeala de a pune dată în CV-urile lor. Angajatorul nu are nevoie să ştie, atunci când ai scris CV-ul; datele referitoare la educaţie şi joburile trecute sunt singurele datele de care aveţi nevoie să le menţionaţi.

3. Alte datele personale în afară de informaţiile de contact
Nu includeţi informaţii personale în afară de adresă, e-mail, şi numărul de telefon. Lasă vârsta, dată naşterii, sexul, orientare sexuală, religia, apartenenţa politică, precum şi numele şi vârsta soţului şi/sau copiii. Dacă aceste informaţii nu vă sunt solicitate în CV, atunci nu ar trebui să le adăugaţi.
De asemenea, nu trebuie să lăsaţi informaţii importante care ar putea permite cineva să va fure identitatea, cum ar fi numărul permisului de conducere, precum şi orice informaţii despre cardul de credit.

4. Fotografii
Cele mai multe companii preferă ca CV-urile candidaţilor să nu includă o fotografie, astfel încât aceştia să poată avea oportunităţi egale de angajare (există legislaţie care interzice companiilor să ia decizii de angajare pentru motive discriminatorii).

5. Caracteristici fizice (înălţime, greutate, etc.)
Ca şi fotografiile, menţionarea unor caracteristici fizice într-un CV deschid uşa la posibile acuzaţii de discriminare împotriva companiei. Prin urmare, companiile preferă să nu se includă descrierile fizice în CV-uri.

6. Nu includeţi grădiniţa în CV
Grădiniţa nu trebui inclusă niciodată într-un CV.

7. Lucruri care nu au legătură cu experienţă profesională
Nu aveţi nevoie să listaţi fiecare loc de muncă pe care l-aţi avut în CV-ul vostru. În general, este de preferat să includeţi doar poziţii pe care le-aţi avut în ultimii 10 până la 15 de ani, cu excepţia cazului în care un loc de muncă mai vechi demonstrează calificări însemnate. Eliminaţi orice poziţie care nu are legătură cu locul de muncă pentru care aplicaţi.
Cu toate acestea, în cazul în care aveti experienţă profesională limitată, puteţi include poziţii uşor independente, atâta timp cât acestea demonstrează modul în care v-au pregătit pentru un loc de muncă în domeniu. De exemplu, dacă aplicati pentru un loc de muncă în vânzări, puteţi include postul de casier, explicând că acest post v-a ajutat să vă dezvoltaţi abilităţile în serviciile pentru clienţi.

8. Hobby-uri nerelevante
Cele mai multe companii nu doresc să vadă hobby-urile vostre în CV. Cu toate acestea, dacă aveţi un hobby care se referă la companie, este recomandat să il includeţi. De exemplu, dacă aplicaţi pentru un post la un magazin de articole sportive, aţi putea lista interesul pentru activităţile în aer liber.

9. Cuvinte/Idei negative
Evitaţi să spuneţi ceea ce v-aţi dorit să realizaţi sau nu aţi realizat încă, ci concentraţi-vă pe ceea ce aţi făcut sau sunteţi în curs să realizaţi. De exemplu, dacă sunteţi încă în facultate, nu spuneţi "nu am absolvit încă", în schimb, scrieţi anul în care veţi absolvi. În loc să spuneţi că aveţi "o experienţă limitată" în activitatea administrativă, pur şi simplu oferiţi exemple de experienţă anterioare.

10. Salariul
Salariul este o problemă pe care o puteţi discuta cu angajatorul în timpul unui interviu sau o dată ce v-a fost oferit locul de muncă.

Alte lucruri ce nu ar trebui incluse într-un CV:
- Pronume personale
- Declaraţiile cu privire la sănătate
- Descrieri lungi
- Acronime
- Erori gramaticale
- Exagerări sau minciuni
- Nimic negativ despre tine sau vreun angajator

[sursa : Infomunca]

ULTIMELE STIRI:

Gigi Becali, pe post de Moș Nicolae pentru copilul-erou care și-a salvat surorile! Ce îi va cumpăra
Un băiețel din localitatea vasluiană Vutcani, în vârstă de numai 6 ani, și-a salvat surorile mai mici din flăcări, comportându-se ca un adevărat erou. Părinții acestor copii sunt plecați la muncă în străinătate, iar cei mici au rămas în grija bunicilor. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Începe ”căpşuniada 2017”: se caută 800 de români pentru contracte de trei luni în Spania
Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani) pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017. Angajatorii nu cer experienţă viitorilor angajaţi. Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7...
[Adevarul]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


6 din 10 români sunt fericiți la job
Peste 61% dintre angajații din România, care au participat la un sondaj derulat de eJobs, spun că sunt fericiți la actualul loc de muncă. Sondajul face parte din campania #HappyLaJob și s-a desfășurat online pe platforma eJobs.ro, cu obiectivul de a afla cât de fericiți sunt românii la job. Peste (...)
[Libertatea]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Doi români din trei sunt fericiți la locul de muncă. "Fac ceea ce îmi place"
65% dintre angajații din România, care au participat la un sondaj derulat de site-ul de specialitate eJobs, spun că sunt fericiți la actualul loc de muncă.
[Capital]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Doi români din trei sunt fericiți la locul de muncă. "Fac ceea ce îmi place"
65% dintre angajații din România, care au participat la un sondaj derulat de site-ul de specialitate eJobs, spun că sunt fericiți la actualul loc de muncă.
[Capital]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Octavian Armaşu: Vom majora salariile din optimizarea instituţiilor bugetare
Ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu, a declarat luni, 5 decembrie, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV, că printre priorităţile politicii bugetar-fiscale se numără crearea noilor locuri de muncă, optimizarea instituţiilor bugetare, majorarea salariilor şi pensiilor.
[Adevarul]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cauți un job în vânzări directe? Pe eJobs.ro, găsești peste 1.000 de joburi
Dacă ești un bun negociator, ambițios și pozitiv, în MLM/ Vânzări directe, poți câștiga și peste 1.000 de euro, în funcție de rezultatele tale. Iată ce joburi îți provoacă abilitățile de vânzător. AVON Cosmetics este în căutare de Reprezentanți AVON. Este nevoie să fii o persoană comunicativă, pasionată de (...)
[Libertatea]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


România, piață bună pentru produsele contrafăcute
În România sunt vândute anual produse contrafăcute de peste 800 de milioane de euro, iar această piaţă ilegală provoacă pierderea câtorva zeci de mii de locuri de muncă
[Digi24]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Slovacia câştigă o investiţie de 60 milioane de euro, în detrimentul României
Producătorul nipon de echipamente electrice Minebea va investi aproape 60 de milioane de euro în construcţia unei fabrici în estul Slovaciei, unde va crea peste 1.000 de locuri de muncă, a anunţat, vineri, premierul Robert Fico, transmit TASR, Reuters şi site-ul spectator.sme.sk.
[Capital]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cristina Chiriac, președinte Asociația Națională a Antreprenorilor și Ambasador al Antreprenoriatului Feminin
Cristina Chiriac, președinte Asociația Națională a Antreprenorilor: "În cifre seci 24 de ani de capitalism arată așa: peste 2.000.000 de locuri de muncă pierdute prin procesul de privatizare, peste 6.000 de companii care nu mai există și multe ramuri ale economiei românești dispărute de pe harta economică!"
[Capital]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


România, printre cele mai afectate ţări de contrafacere şi piraterie. Câte locuri de muncă se pierd
O serie de studii realizate de Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) prin intermediul Observatorului European al Încălcărilor Drepturilor de Proprietate Intelectuală estimează că peste 212 de miliarde lei – sau 7,4 % din totalul vânzărilor – se pierd anual în nouă sectoare din cauza prezenţei pe piaţă a produselor falsificate.
[Capital]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Calvarul de 20 de ani. Povestea bărbatului pe care visul american l-a transformat în cerşetor
Visul american nu este pentru toţi! Aceasta este povestea lui Jaroslav, un bărbat de origine cehă care şi-a părăsit ţara natală pentru a munci în SUA. După ce a ajuns în New York, a fost jefuit chiar în timp ce îşi căuta un loc de muncă. Telefonul, actele şi o mie de dolari, adică economiile de care trebuia să se folosească până avea să-şi găsească un job, i-au fost...
[Adevarul]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Care sunt joburile viitorului
Jumătate dintre locurile de muncă ar putea fi afectate de automatizare şi „digitalizare”! Ce înseamnă asta? Când copiii de astăzi vor crește, joburile de acum nu vor mai exista, aşa cum le ştim. De aceea, avertizează cei din companiile de recrutare, reprezentanţii Ministerului Educaţiei trebuie să ia rapid măsuri. Altfel, vom avea elevi premianţi care vor deveni şomeri de...
[Digi24]
04/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


DW: Piaţa germană a muncii - Partea întunecată a unei poveşti frumoase
Piaţa germană a muncii este robustă şi extrem de bogată în posturi vacante. Dar aceste statistici demne de invidiat sunt cosmetizate prin joburi cu jumătate de normă, minijoburi sau program de lucru flexibil.
[Capital]
04/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson revine cu un nou atac la adresa românilor: ”Le dau locuri de muncă, demnitate”. Ambasadorul Dan Mihalache numeşte comentariile ”stereotipuri fascistoide”
Clarkson şi cei doi colegi din emisiunea „Top Gear” au plecat anul trecut de la BBC după scandalul în care Clarkson a avut o altercaţie fizică cu unul dintre producători şi au creat „The Grand Tour”. În cel de-al treilea episod al show-ului, filmat in Whitby, North Yorks şi difuzat pe platforma Amazon Prime, Clarkson controlează o „maşină fără şofer”, pe care susţine...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Jeremy Clarkson revine cu un nou atac la adresa românilor: ”Le dau locuri de muncă, demnitate”. Ambasadorul Dan Mihalache numeşte comentariile ”stereotipuri fascistoide”
Clarkson şi cei doi colegi din emisiunea „Top Gear” au plecat anul trecut de la BBC după scandalul în care Clarkson a avut o altercaţie fizică cu unul dintre producători şi au creat „The Grand Tour”. În cel de-al treilea episod al show-ului, filmat in Whitby, North Yorks şi difuzat pe platforma Amazon Prime, Clarkson controlează o „maşină fără şofer”, pe care susţine...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson revine cu noi insulte la adresa românilor: ”Le dau locuri de muncă, demnitate”. Ambasadorul Dan Mihalache numeşte comentariile ”stereotipuri fascistoide”
Fostul star al emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson, cunoscut pentru comentariile jignitoare făcute la adresa românilor de-a lungul timpului, stârneşte noi controverse în noua sa emisiune, „The Grand Tour”, în care spune că le dă românilor „demnitate” şi „locuri de muncă”, scrie Daily Star. Cuvintele sale au primit un răspuns tăios din partea ambasadorului român în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson, noi insulte la adresa românilor: „Le dau locuri de muncă, demnitate“. Ambasadorul Dan Mihalache: „stereotipuri fascistoide”
Fostul star al emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson, cunoscut pentru comentariile jignitoare făcute la adresa românilor de-a lungul timpului, stârneşte noi controverse în noua sa emisiune, „The Grand Tour”, în care spune că le dă românilor „demnitate” şi „locuri de muncă”, scrie Daily Star. Cuvintele sale au primit un răspuns tăios din partea ambasadorului român în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson, noi insulte la adresa românilor: „Le dau locuri de muncă, demnitate“. Ambasadorul Dan Mihalache: „stereotipuri fascistoide“
Fostul star al emisiunii „Top Gear“, Jeremy Clarkson, cunoscut pentru comentariile jignitoare făcute la adresa românilor de-a lungul timpului, stârneşte noi controverse în noua sa emisiune, „The Grand Tour“, în care spune că le dă românilor „demnitate“ şi „locuri de muncă“, scrie Daily Star. Cuvintele sale au primit un răspuns tăios din partea ambasadorului român în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson, insulte la adresa românilor: „Le dau demnitate”. Ambasadorul Dan Mihalache: „stereotipuri fascistoide“
Fostul star al emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson, cunoscut pentru comentariile jignitoare făcute la adresa românilor de-a lungul timpului, stârneşte noi controverse în noua sa emisiune, „The Grand Tour”, în care spune că le dă românilor „demnitate” şi „locuri de muncă”, scrie Daily Star. Cuvintele sale au primit un răspuns tăios din partea ambasadorului român în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Revoltă în scaun cu rotile. 500 de oameni cu dizabilități au cerut în stradă să fie respectaţi și să li se dea locuri de muncă (VIDEO)
Circa 500 de oameni în scaun cu rotile au protestat în faţa Guvernului, de Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi, informează B1 TV. Ei au dorit să atragă atenţia autorităţilor că...
[B1 Tv]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Aproximativ 200 de persoane cu dizabilităţi au protestat în Piaţa Victoriei
Protestatarii spun că au ales să iasă în stradă sâmbătă pentru că este Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi şi au vrut să le reamintească autorităţilor faptul că, prin nepăsarea lor, ei sunt umiliţi în permanenţă. „Ne punem sănătatea în pericol prin expunerea la frig, dar este ultima formă de a reaminti autorităţilor că suntem umiliţi în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Românca din Canada care cercetează misterele ADN-ului: „Primele lecţii de biologie le-am luat la Marea Neagră“
Profesoară de genetică la Universitatea McGill din Montreal, Canada, Melania Cristescu (48 de ani) studiază mecanismul prin care speciile de floră şi faună generează varietăţi, rase sau chiar alte specii. Ea recunoaşte că adaptarea la viaţa din Canada nu a fost uşoară, dar cu multă muncă a depăşit momentele dificile.
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord e campioană mondială la fotbal feminin, după ce a bătut toate marile puteri
Coreea de Nord este campioană mondială la fotbal feminin Under 20, după ce a întrecut Franţa în finală, scor 3-1. Competiţia s-a desfăşurat în Papua Noua Guinee, cu participarea a 16 echipe. Coreea de Nord a bătut îm faza grupelor Suedia, Brazilia şi ţara gază, în sferturi a trecut de Spania, în semifinale a bătut naţionala SUA, iar în finala de sâmbătă a învins Franţa,...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Rata șomajului din SUA a atins cel mai redus nivel din ultimii nouă ani
Rata șomajului în SUA a scăzut în luna noiembrie până la cel mai redus nivel de după luna august 2007, după ce angajatorii au creat un număr de locuri de muncă peste așteptări, ceea ce face aproape sigură o majorare a dobânzii de referință de către Rezerva Federală la Citește mai departe...
[StiripeSurse]
02/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Klaus Iohannis s-a fentat. Va încerca din nou?
Dacă scenariul declanșării emoției colective, prin intermediul Zilei Naționale a României, a fost real sau doar o succesiune de gafe incredibile săvârșite de președintele Klaus Iohannis, nu avem de unde să știm. Plasându-ne în prima ipoteză, am putea spune că a eșuat lamentabil. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
02/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


România, a doua cea mai săracă ţară din UE. Sociologul Iulian Stănescu: Avem creștere economică dar și o creștere a sărăciei
România este a doua cea mai săracă ţară din UE, pentru că dezvoltarea economică din ultimii ani nu generează locuri de muncă noi, susţin specialiştii. Deşi avem creştere economică record,...
[Antena3]
02/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Celentano, mesaj de excepţie pentru România: „Iartă-mă, că nu mai fac! Nu-i mai las să te mai fure. Nu-i mai las să-şi bată joc. Şi de-o fi, ţi-i trec prin foc!“ VIDEO
Pro TV a difuzat de 1 Decembrie un episod special „Las Fierbinţi“ care s-a încheiat cu o poezie de excepţie spusă de Celentano, versurile fiind scrise chiar de actorul care interpretează acest personaj, Adrian Văncică. Celentano a urcat pe scena improvizată în Fierbinţi şi, în stilul caracteristic, a vorbit despre România, ţara în care oamenii cerşesc la colţ de stradă, ai...
[Adevarul]
02/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Tânăra primăriţă a unei comune din Arad a demonstrat că se poate. A făcut o mulţime de schimbări, iar localnicii sunt foarte recunoscători (FOTO)
Irina Onescu, tânăra primăriţă a comunei arădene Petriş, se luptă să-i ajute pe oameni să-şi găsească locuri de muncă, dar şi să le dea încredere în ei că au potenţial şi vor...
[B1 Tv]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum au sărbătorit românii în diaspora Ziua Naţională
În diaspora, evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României au început la sfârşitul lunii noiembrie şi vor continua şi în primele zile ale lunii decembrie, potrivit news.ro.În această perioadă, misiunile diplomatice, oficiile consulare şi institutele culturale româneşti din străinătate au pregătit concerte, expoziţii, proiecţii de film, întâlniri cu mass media locală, seri...
[Adevarul]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O companie nemţească de renume angajează masiv la Iaşi. Câte locuri de muncă vor fi create în Capitala Moldovei
Gigantul Continental Automotive îşi va extinde operaţiunile de la laşi, după ce a achiziţionat un teren de 1,2 hectare în vecinătatea sediului principal din capitala Moldovei.
[Adevarul]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Vrei sa te angajezi in Europa? Iata in ce tari sunt cele mai multe joburi vacante si ce salarii ofera angajatorii
Cei care sunt in cautarea unui loc de munca intr-o tara europeana se pot inscrie in reteaua EURES, unde angajatorii straini ofera circa 1.800 de locuri de munca.
[ProTv]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Soprana Valentina Naforniţă cântă la Londra pentru Ziua Naţională a României. Seria de manifestări din străinătate, organizate de ICR
Mai multe manifestări culturale - expoziţii, concerte - sunt organizate în această perioadă, cu ocazia Zilei Naţionale, de reprezentanţele Institutului Cultural Român (ICR) în străinătate, în colaborare cu Misiunile diplomatice ale României.
[Adevarul]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Oamenii care au facut din Untold cel mai tare festival din Europa. "Am vrea sa fie un simbol, ca Hagi, Nadia, Dracula"
O idee, o echipa uriasa in spate si un an de munca pentru patru zile de festival, care insa face istorie in lumea muzicii si aduna zeci de mii de tineri din toata lumea la Cluj.
[ProTv]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Vacanțe cu autocarul pentru turiștii cu venituri reduse
În minivacanța dedicată Zilei Naționale a României cei mai mulți turiști aleg să meargă în România cu autocarul. Cele mai căutate destinații interne rămân stațiunile de pe Valea Prahovei, Poiana Brașov, Bran-Moieciu și Sibiu. Românii care vor să petreacă Sărbătorile în Europa optează pentru Piețele de Crăciun din Viena, Budapesta sau Praga.
[Capital]
30/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Duelul Viorilor ajunge la Carnegie Hall şi la Kennedy Center for the Performing Arts, cu prilejul Zilei Naţionale
Evenimentele, care au loc cu prilejul Zilei Naţionale a României, sunt organizate de către Institutul Cultural Român de la New York, în parteneriat cu RA-Entertainment şi Ambasada României în Statele Unite ale Americii. Cei trei muzicieni, violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru şi pianistul Horia Mihail vor cânta pentru prima dată împreună pe aceste mari scene. Acestă...
[Adevarul]
30/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


SUA felicită România, "partener strategic", de 1 Decembrie, exprimând speranţa că vor fi alegeri corecte
Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis, în numele preşedintelui Barack Obama, felicitări României, cu ocazia Zilei Naţionale, evidenţiind importanţa "parteneriatului strategic" cu ţara noastră şi exprimând speranţa menţinerii angajamentului democratic şi unui proces electoral corect.
[Mediafax]
30/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


SUA felicită România, "partener strategic", de 1 Decembrie, exprimând speranţa că vor fi alegeri corecte
Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis, în numele preşedintelui Barack Obama, felicitări României, cu ocazia Zilei Naţionale, evidenţiind importanţa "parteneriatului strategic" cu ţara noastră şi exprimând speranţa menţinerii angajamentului democratic şi unui proces electoral corect.
[Mediafax]
30/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


SUA felicită România, "partener strategic", de 1 Decembrie, exprimând speranţa că vor fi alegeri corecte
Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis, în numele preşedintelui Barack Obama, felicitări României, cu ocazia Zilei Naţionale, evidenţiind importanţa "parteneriatului strategic" cu ţara noastră şi exprimând speranţa menţinerii angajamentului democratic şi unui proces electoral corect.
[Mediafax]
30/11/2016 [+][mai mult] target="_blank" rel="nofollow">[Articol complet]


Mesajul SUA pentru România cu ocazia Zilei Naționale
Felicitări pentru români cu ocazia Zilei Naţionale vin de pe peste Ocean de la şeful diplomaţiei americane. În mesajul transmis în numele preşedintelui Barack Obama şi al poporului american, John Kerry numeşte România aliat de încredere şi contributor major la pacea internaţională şi salută angajamentul ţării noastre pentru respectarea valorilor democraţiei.
[Digi24]
30/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesajul guvernului SUA de Ziua Națională a României: Alegeri libere și corecte
Cu ocazia Zilei Naționale a României, secretarul de stat al SUA, John Kerry, transmite un mesaj în numele președintelui Obama și al poporului american. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
30/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Donald Trump a convins o companie să păstreze 1.000 de locuri de muncă în Indiana în loc să le transfere în Mexic
Donald Trump a convins producătorul de sisteme de încălzire şi climatizare Carrier să păstreze aproape 1.000 de locuri de muncă în Indiana, în loc să le transfere în Mexic, o primă victorie-test pentru preşedintele ales, care a promis să oprească transferul de slujbe în ţara vecină, relatează postul CNN, citat de news.ro.
[Adevarul]
30/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Topul celor mai STRESANTE joburi din lume. Ce angajați sunt expuși la risc mare de boli GRAVE
In ciuda convingerilor generale ca doctorii sau minerii au cele mai grele locuri de munca, un studiu nou, realizat de cercetatori de la Southern Medical University din Guangzhou, China, sugereaza ca joburile care presupun munca necalificata si care nu ofera satisfactii ii fac pe oameni sa Citește mai departe...
[StiripeSurse]
30/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziua Naţională a României sărbătorită în reţeaua ICR din străinătate
În 2016, evenimentele dedicate Zilei Naţionale au debutat la sfârşitul lunii noiembrie printr-o serie de concerte organizate de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu" la Chişinău, primul eveniment fiind progrmat pe 25 noiembrie la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici" din Chişinău. Concertul a fost susţinut de violoncelistul român Răzvan Suma şi Orchestra Simfonică a...
[Adevarul]
29/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cristina Chiriac, presedinte Asociatia Antreprenorilor
In cifre seci 24 de ani de capitalism arata asa: peste 2.000.000 de locuri de munca pierdute prin procesul de privatizare, peste 6000 de companii care nu mai exista si multe ramuri ale economiei romanesti dispărute de pe harta economica! Cauzele si efectele binenteles sunt diverse insa dupa 24 de ani de capitalism pot spune sincer ca singura soluție a ROmaniei pentru a avea o economie...
[Capital]
29/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Kaufland a ajuns la 111 magazine în România și anunță noi locuri de muncă
Retailerul german Kaufland tocmai a anunțat deschiderea celui de-al 111-lea magazin din România, la Râmnicu Vâlcea, ocazie cu care a creat peste 90 de noi locuri de muncă.
[Capital]
29/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


A aplicat pe internet la un job şi a fost anunţat că va avea un salariu de 6.000 de lei pe lună. Şocul pe care l-a avut la ceva timp după asta
Sunteti in cautarea unui loc de munca? Fiti foarte atenti la ofertele mult prea tentante, daca nu vreti sa dati "lovitura" intr-un dosar DIICOT. Au patit-o deja sute de persoane care au acum probleme cu...
[Antena3]
28/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Tu ce vrei să schimbi în România? Teodor Răileanu: Tinerii au nevoie de locuri de muncă
Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.
[Digi24]
28/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Predicții pentru mediul de afaceri și societate în 2017
Taxele vor crește, ”brain drain” - migrația tinerilor educați în căutare de locuri de muncă specializate - va fi în creștere, notorietatea va fi mai importantă decât competența, iar polarizarea fără precedent va provoca mecanismele sociale și ale societății civile - iată câteva idei de predicții, importante, și nu vești bune, pentru 2017.
[Capital]
28/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Selecţie pentru culegători de căpşuni în Spania. Ce salariu se oferă pe zi
Călărăşenii care doresc să plece la cules de căpşuni în Spania sunt aşteptaţi la selecţia care va avea loc la Slobozia pe 14 decembrie. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru Spania, 800 locuri de muncă vacante la recoltarea căpşunilor. Angajatorii caută 500 femei...
[Adevarul]
28/11/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE
Ger, zăpadă, ninsoare, viscol! Ultimele ştiri
Ger, zăpadă, ninsoare, viscol! Ultimele ştiri

Simona Halep, ultimele ştiri
Simona Halep, ultimele ştiri


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2016 - DIRECTWAY