ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 martie 2017

 
ARTICOL ZIAR.COM
Ce să nu incluzi în CV
Ce să nu incluzi în CV

Informaţiile pe care nu ar trebui să le scrii într-un CV

Trimite Email  

Deoarece CV-urile sunt de obicei alcătuite din doar una sau două pagini, CV-ul tău ar trebui să conţină numai informaţii care se referă la postul pentru pentru care aplici. Angajatorul ar trebui să poată răsfoi prin CV-ul tău şi să vadă calificările fără să ştie totul despre tine. De fapt, de multe ori este indicat să nu incluzi informaţii cu privire la CV-ul tău care ar putea împiedică şanşa de a obţine un interviu. Iată o listă de elemente care nu ar trebui să se regăsească în CV-ul tău.

1. Cuvântul “CV”
Nu etichetaţi CV-ul cu numele de "CV". O scurtă privire asupra CV-ului tău, iar angajatorul ar trebui să ştie exact ce tip de document este. Nu denumiti Cv-ul pur şi simplu cu numele “CV” atunci când salvezi fişierul. Utilizaţi numele voastru astfel încât angajatorul va ştii al cărui CV este fără să fie nevoie să îl deschidă.

2. Data la care aţi scris CV-ul
Unii oameni fac greşeala de a pune dată în CV-urile lor. Angajatorul nu are nevoie să ştie, atunci când ai scris CV-ul; datele referitoare la educaţie şi joburile trecute sunt singurele datele de care aveţi nevoie să le menţionaţi.

3. Alte datele personale în afară de informaţiile de contact
Nu includeţi informaţii personale în afară de adresă, e-mail, şi numărul de telefon. Lasă vârsta, dată naşterii, sexul, orientare sexuală, religia, apartenenţa politică, precum şi numele şi vârsta soţului şi/sau copiii. Dacă aceste informaţii nu vă sunt solicitate în CV, atunci nu ar trebui să le adăugaţi.
De asemenea, nu trebuie să lăsaţi informaţii importante care ar putea permite cineva să va fure identitatea, cum ar fi numărul permisului de conducere, precum şi orice informaţii despre cardul de credit.

4. Fotografii
Cele mai multe companii preferă ca CV-urile candidaţilor să nu includă o fotografie, astfel încât aceştia să poată avea oportunităţi egale de angajare (există legislaţie care interzice companiilor să ia decizii de angajare pentru motive discriminatorii).

5. Caracteristici fizice (înălţime, greutate, etc.)
Ca şi fotografiile, menţionarea unor caracteristici fizice într-un CV deschid uşa la posibile acuzaţii de discriminare împotriva companiei. Prin urmare, companiile preferă să nu se includă descrierile fizice în CV-uri.

6. Nu includeţi grădiniţa în CV
Grădiniţa nu trebui inclusă niciodată într-un CV.

7. Lucruri care nu au legătură cu experienţă profesională
Nu aveţi nevoie să listaţi fiecare loc de muncă pe care l-aţi avut în CV-ul vostru. În general, este de preferat să includeţi doar poziţii pe care le-aţi avut în ultimii 10 până la 15 de ani, cu excepţia cazului în care un loc de muncă mai vechi demonstrează calificări însemnate. Eliminaţi orice poziţie care nu are legătură cu locul de muncă pentru care aplicaţi.
Cu toate acestea, în cazul în care aveti experienţă profesională limitată, puteţi include poziţii uşor independente, atâta timp cât acestea demonstrează modul în care v-au pregătit pentru un loc de muncă în domeniu. De exemplu, dacă aplicati pentru un loc de muncă în vânzări, puteţi include postul de casier, explicând că acest post v-a ajutat să vă dezvoltaţi abilităţile în serviciile pentru clienţi.

8. Hobby-uri nerelevante
Cele mai multe companii nu doresc să vadă hobby-urile vostre în CV. Cu toate acestea, dacă aveţi un hobby care se referă la companie, este recomandat să il includeţi. De exemplu, dacă aplicaţi pentru un post la un magazin de articole sportive, aţi putea lista interesul pentru activităţile în aer liber.

9. Cuvinte/Idei negative
Evitaţi să spuneţi ceea ce v-aţi dorit să realizaţi sau nu aţi realizat încă, ci concentraţi-vă pe ceea ce aţi făcut sau sunteţi în curs să realizaţi. De exemplu, dacă sunteţi încă în facultate, nu spuneţi "nu am absolvit încă", în schimb, scrieţi anul în care veţi absolvi. În loc să spuneţi că aveţi "o experienţă limitată" în activitatea administrativă, pur şi simplu oferiţi exemple de experienţă anterioare.

10. Salariul
Salariul este o problemă pe care o puteţi discuta cu angajatorul în timpul unui interviu sau o dată ce v-a fost oferit locul de muncă.

Alte lucruri ce nu ar trebui incluse într-un CV:
- Pronume personale
- Declaraţiile cu privire la sănătate
- Descrieri lungi
- Acronime
- Erori gramaticale
- Exagerări sau minciuni
- Nimic negativ despre tine sau vreun angajator

[sursa : Infomunca]

ULTIMELE STIRI:

SUTE de TINERI, la COADĂ pentru ANGAJĂRI LA SRI
Cea mai misterioasă instituție a statului, Serviciul Român de Informații (SRI), caută noi recruți în domeniile: informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism. Anunțul că reputatul Serviciu va participa la târgul de joburi „Angajatori de Top” a făcut vâlvă, drept urmare nu ai loc să intri pe ușa Sălii Palatului din...
[Evenimentul Zilei]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI isi cauta, in premiera, viitorii angajati la cel mai mare targ de joburi din Capitala
Serviciul Roman de Informatii participa, in premiera in acest an, la targul de cariera Angajatori de Top, unde face recrutari pentru mai multe domenii.
[ProTv]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Vadim Krasnoselskii vine la Chişinău la invitaţia lui Igor Dodon
Subiectul primordial al discuţiilor îl va constitui problema stabilirii controlului vamal comun moldo-ucrainesc de la Cuciurgan, la frontiera cu regiunea trasnistreană. Chestiunea este mult discutată la Tiraspol. Administraţia regiunea consideră că un control vamal comun moldo-ucrainesc până la frontierea din regiunea transnistreană le va distruge economia. „Dacă în anul 2006 a fost...
[Adevarul]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cel mai mare târg de joburi începe în Bucureşti. Ce specialişti caută SRI
Companiile participante oferă joburi full-time, dar sunt şi angajatori care pun la dispozitia celor interesaţi un program de lucru flexibil care nu presupune deplasarea la birou.De asemenea, în cadrul târgului se vor ţine 35 de conferinţe şi workshopuri din diverse domenii. Mai mult, organizatorii oferă şi consiliere în carieră din partea specialiştilor în Resurse Umane în privinţa...
[Adevarul]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cel mai mare târg de locuri de muncă începe în București
5000 de locuri de muncă în 100 de firme, companii sau instituţii. Este oferta pregătită persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de către organizatorii celui mai mare târg de joburi, ce se deschide, vineri, în Capitală. Este nevoie de oameni în domenii precum IT, vânzări, Inginerie, Marketing şi Financiar-Bancar.
[Digi24]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Comandantul NATO în Europa: Este posibil ca Rusia să trimită talibani în Afganistan
Generalul Scaparrotti a insistat asupra rolului diplomației americane, domeniu în care administrația președintelui Donald Trump intenționează să reducă bugetul cu 28%. Comandantul a afirmat că tăierile de fonduri i-ar îngreuna munca.
[Digi24]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Rata şomajului în judeţul Mehedinţi, aproape de 10 la sută
Din totalul de 11.140 şomeri înregistraţi (din care 4.539 sunt femei), 2.521 sunt şomeri indemnizaţi (22,63%), iar 8.619 şomeri neindemnizaţi (77,37%). Comparativ cu sfârşitul lunii ianuarie 2017, când rata şomajului a fost de 9,59%, se poate constata că la 28.02.2017, aceasta s-a marit cu 0,4% până la valoarea de 9,99%, această crestere fiind determinată de cresterea numărului...
[Adevarul]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Daimler a inaugurat o nouă unitate de producţie la Cugir. Investiţie de 36 milioane de euro şi 200 locuri de muncă
”Star Transmission, filială a grupului Daimler, îşi continuă strategia de dezvoltare sustenabilă în România, prin deschiderea celei mai noi unităţi de producţie la Cugir. Finalizarea acestei noi facilităţi – o investiţie de 36 de milioane de euro şi având o suprafaţă de 11.000 mp – creează oportunităţi de muncă pentru 200 de angajaţi”, se arată într-un comunicat de...
[Adevarul]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
GALERIE FOTO O importantă companie auto face investiţii masive în Cugir. Vor fi create 200 noi de locuri de muncă
Star Transmission, filială a grupului Daimler, a realizat o investiţie de 36 de milioane de euro la Cugir, prin deschiderea unei noi unităţi în care se produc roţile planetare pentru cutia în nouă trepte 9G-Tronic, şi creează, astfel, 200 de locuri de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
[Mediafax]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Grupul turc Arcelik va înfiinţa 4.000 de locuri de muncă într-o comună din România
Compania turcă , proprietarul mărcii Arctic, a anunţat că va înfiinţa 4.000 de locuri de muncă în România, în urma construirii unei noi fabrici în comuna Ulmi, jud. Dâmboviţa, unde a cumpărat 70 de hectare. Investiţia este estimată la 200 milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.
[Mediafax]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Dâmboviţa. Promisiunile unor investitori francezi: 15 milioane de euro şi crearea a 200 de locuri de muncă
O firmă cu capial francez, specializată în proiectarea, fabricarea şi comercializarea de cabluri şi sârmă magnetică ar urma să investească în judeţul Dâmboviţa 15 milioane de euro, într-o fabrică. Investitorii au făcut, joi, o vizită în Parcul Industrial de la Priboiu pentru a vedea ce condiţii le oferă Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
[Adevarul]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Târg de job-uri. Bursa locurilor de muncă se deschide pe 7 aprilie la AJOFM
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi organizează vineri, 7 aprilie, bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9.30, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor, str. Sloboziei nr.4 Bis. În aceeaşi zi, bursa generală a locurilor de muncă va avea loc şi la sediul Agenţiei Locale pentru...
[Adevarul]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Una dintre cele mai mari companii din lume, prezentă şi în România, nu-şi mai lasă angajaţii să lucreze de acasă. "Oamenii îşi caută deja alte locuri de muncă"
La mai puţin de un an de la preluarea mandatului său ca director de marketing al IBM, Michelle Peluso a făcut un anunţ care a provocat mari nemulţumiri în rândul angajaţilor, mulţi ameninţând cu demisia, conform publicaţiei Quartz.
[Business Magazin]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Vrei să fii spion? SRI se duce la târgurile de joburi să recruteze
Serviciul Român de Informaţii (SRI) este unul dintre angajatorii care participă la Târgul de joburi Angajatori de Top, care va avea loc vineri şi sâmbătă la Sala Palatului din Capitală. Instituţia de stat participă în premieră la târg, anunţul fiind făcut şi pe pagina de Facebook a SRI.
[Business Magazin]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Marea Britanie, în pericol să piardă alte 30.000 de locuri de muncă după Brexit
Marile bănci internaționale din Londra și-au gândit planurile de rezervă pentru a-și reduce operațiunile de aici, cu câteva săptămâni înainte ca guvernul Theresa May, să stabilească data la care va declanșa Brexitul, repsectiv 29 martie, transmite Bloomberg. Astfel, Londra ar putea pierde 10.000 de joburi din domeniul bancar și alte 20.000 din sectorul serviciilor financiare, în...
[Capital]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
SRI recrutează spioni la târgul de joburi
SRI participă, pentru prima oară în istoria acestei instituții, la târgul de joburi intitulat "Angajatori de Top". ...
[Romania Libera]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informaţii face angajări la cel mai mare târg de carieră. Ce caută SRI
ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informații (SRI) va participa vineri și sâmbătă la târgul de joburi "Angajatori de TOP București", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. Citește mai departe...
[Romania TV]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI face angajări! Ce trebuie să faci pentru a deveni agent sub acoperire
SRI face angajări! Serviciul Roman de Informații a ales o metodă inedită de rectutare: participă la un târg de locuri de muncă organizat în Capitală. Viitorul angajat ar trebui să aibă...
[Antena3]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Una dintre cele mai mari companii din lume, prezentă şi în România, nu-şi mai lasă angajaţii să lucreze de acasă. "Oamenii îşi caută deja alte locuri de muncă"
La mai puţin de un an de la preluarea mandatului său ca director de marketing al IBM, Michelle Peluso a făcut un anunţ care a provocat mari nemulţumiri în rândul angajaţilor, mulţi ameninţând cu demisia, conform publicaţiei Quartz.
[Business Magazin]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI participă la Angajatori de TOP. Ce locuri de muncă oferă
Serviciul Român de Informații participă la târgul de joburi Angajatori de TOP, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni în București.
[Digi24]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI FACE ANGAJĂRI. Posturi diverse anunţate la TÂRGUL DE JOBURI
Vineri și sâmbătă, la Sala Palatului, are loc Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România, la care participă şi SRI, adică Serviciul Român de Informaţii.
[Evenimentul Zilei]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


O nouă cursă low-cost va fi operaţională de pe aeroportul din Oradea
Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Bihor, zborul va fi efectuat de compania aeriană Ryanair începând cu data de 31 octombrie 2017. Noua destinaţie se alătură celor patru noi rute deja anunţate, către Barcelona Girona, Milano Bergamo, Eindhoven şi Londra Stansted, care vor aduce 185.000 de clienţi anual şi susţine 140 de locuri de muncă la Aeroportul Internaţional...
[Adevarul]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un mare angajator de la Iaşi şi Bacău, trage un semnal de alarmă: Tinerii pleacă în străinătate imediat după bac. Nu îşi văd viitorul în România
Grupul britanic SCC, care oferă servicii de outsourcing IT în Iaşi şi Bacău, afirmă că nu mai găseşte candidaţi pentru că din ce în ce mai mulţi tineri pleacă în străinătate imediat după terminarea liceului, la muncă sau la studii, informează Ziarul Financiar.
[Mediafax]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Ungaria. Jobbik lansează o campanie pentru 'salarii egale la muncă egală' în UE
Partidul naţionalist radical ungar Jobbik lansează o campanie pentru a-şi promova iniţiativa de egalizare a salariilor în Uniunea Europeană, a anunţat marţi într-o conferinţă de presă unul din deputaţii formaţiunii, citat de MTI, conform agerpres. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


450.000 de locuri de muncă au plecat dinspre Industrie spre Comerț și Administrație
Forța de muncă din România a rămas la același nivel ca în urmă cu 10 ani, spiritul antreprenorial este timorat, iar în industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de muncă, a declarat, marți, Vasile Iuga, partener PwC.
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Brexit: Țările est-europene care se luptă pentru locurile de muncă relocate din Londra
Pe măsură ce Marea Britanie se pregătește să iasă din Uniunea Europeană, statele din Europa Centrală și de Est (ECE) speră să atragă cele mai multe locuri de muncă din Londra, transmite Bloomberg.
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un milion de tranzacţii și peste 11 milioane de euro economii pentru cei care au trimis bani online prin TransferGo
TransferGo, un start-up de transferuri online de bani care are comisioane nemaivăzute în lumea băncilor sau a serviciilor cash, a depăşit pragul de un milion de tranzacţii, devenind un competitor puternic și greu de ignorat de greii industriei financiare. Valoarea economiilor făcute de utilizatorii serviciilor TransferGo, mulţi dintre ei români plecaţi la muncă în străinătate,...
[Evenimentul Zilei]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


(P) Un milion de tranzacţii și peste 11 milioane de euro economii pentru cei care au trimis bani online prin TransferGo
TransferGo, un start-up de transferuri online de bani care are comisioane nemaivăzute în lumea băncilor sau a serviciilor cash, a depăşit pragul de un milion de tranzacţii, devenind un competitor puternic și greu de ignorat de greii industriei financiare. Valoarea economiilor făcute de utilizatorii serviciilor TransferGo, mulţi dintre ei români plecaţi la muncă în străinătate,...
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Iuga (PwC): În industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de muncă, în ultimii 10 ani
Forţa de muncă din România a rămas la acelaşi nivel ca în urmă cu 10 ani, spiritul antreprenorial este timorat, iar în industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de muncă, a declarat, marţi, Vasile Iuga, partener PwC, la o conferinţă dedicată problemelor cu care se confruntă producătorii români.
[Capital]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Filipinezii care lucrează în hoteluri, mai harnici decât românii
Radu Fluture, directorul hotelului de patru stele Teleferic, din Poiana Brașov, spune că în ciuda faptului că niciun angajat al instituției pe care o conduce nu este plătit cu salariu minim, românii nu prind gustul unor joburi în lanțurile hoteliere de la noi. Mai degrabă preferă să lucreze peste hotare, „ca sclavii”. Ei, spune Radu Fluture, nu au idei, nu mai zâmbesc decât...
[Capital]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Victor Negrescu: 'Brexit nu trebuie să lovească în drepturile românilor din Marea Britanie'
Apărarea drepturilor la muncă și beneficii sociale ale românilor care trăiesc în Regatul Unit trebuie să reprezinte o prioritate zero iar Guvernul britanic să țină cont de bunele relații cu România când va declanșa Brexit, consideră europarlamentarul Victor Negrescu, acesta Citește mai departe...
[StiripeSurse]
20/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


RAPORT Exodul forţei de muncă calificate din estul Europei către Occident. De ce au plecat românii
Angajatorii din ţările est europene se plâng că găsesc cu greutate personal pe care să îl angajeze şi că un motiv pentru care recrutarea se face cu dificultate este salariul mic oferit în aceste state, în antiteză cu posibilităţile pe care oamenii le au în alte ţări, de a se angaja pe lefuri de cinci, şase ori mai mari. Inginerii, medicii, muncitorii calificaţi sau...
[Adevarul]
20/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


AFP: Romania se confrunta cu o penurie a fortei de munca din cauza emigratiei. Ce spune directoarea unui spital
Tarile din Europa de Estincepand din Polonia, si trecand prin Romania, Ungaria, Cehia si pana in Bulgaria se confrunta cu o penurie a fortei de munca, scrie AFP.
[ProTv]
20/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un inginer indian se plânge că nu reușește să-și găsească un job. Motivul pentru care toți angajatorii îl refuză
Un inginer din India care se numeşte Saddam Hussain nu reuşeşte să îşi găsească un loc de muncă. Bărbatul consideră că insuccesul lui de pe plan profesional se datorează numelui pe care îl...
[Antena3]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un inginer indian se plange ca nu reuseste sa isi gaseasca un job. Numele sau ar fi motivul pentru care toti il refuza
Un inginer indian nu reuseste sa isi gaseasca un loc de munca si considera ca insuccesul lui de pe plan profesional se datoreaza numelui pe care il poarta.
[ProTv]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Peste 21.000 de locuri de muncă disponibile, cele mai multe în Bucureşti, Sibiu, Arad şi Timiş
Agenţii economici oferă 21.274 de locuri de muncă, cele mai multe fiind disponibile în Bucureşti (3.916), Sibiu (2.051), Arad (1.344), Timiş (968), Dolj (709), Iaşi (666), Vâlcea (661), Cluj (654), Mureş (653), Ilfov (648), Braşov (630), Argeş (592), Hunedoara (592), Bihor (547) şi Harghita (543). În judeţul Prahova sunt disponibile 469 de locuri de muncă, în Maramureş - 429, în...
[Adevarul]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


40 la sută dintre șomeri se gândesc să plece din țară/ STUDIU
Mai bine de o treime dintre români nu cred că îşi vor găsi un loc de muncă anul acesta, iar mulţi şomeri se gândesc să plece într-un alt oraş sau chiar în străinătate pentru a-şi căuta un job, potrivit datelor unui studiu realizat la începutul anului, relatează digi24. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Exodul forţei de muncă: Ţările din Europa de Est au pierdut 20 mil. locuitori după căderea Cortinei de Fier
De la începutul anilor \\\'90, după căderea Cortinei de Fier, ţările din Europa Centrală şi de Est au pierdut aproximativ 20 de milioane de locuitori, plecaţi să trăiască în străinătate, potrivit unui recent raport al Fondului Monetar Internaţional (FMI) cu privire la impactul acestei emigrări în masă, relatează duminică AFP.
[Capital]
19/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


În Tokyo, există două locuri de muncă pentru fiecare aplicant
Numai 3% dintre japonezi nu au loc de muncă.
[Digi24]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Moldovence traficate în Dubai și Grecia. Cum le ademeneau proxeneții
Mai multe tinere din Moldova au fost traficate în Emiratele Arabe Unite și Grecia. Fetelor li se promiteau salarii mari și locuri de muncă decente peste hotare.
[Evenimentul Zilei]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Studiu: Jumătate din români nu şi-ar părăsi oraşul sau ţara din motive legate de job
Peste 50% din respondenţii cu loc de muncă ai studiului realizat de platforma de recrutare SmartDreamers nu vor să părăsească oraşul în care îşi desfăşoară activitatea în prezent, potrivit datelor transmise de companie.
[Capital]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Studiu: Jumătate din români nu şi-ar părăsi oraşul sau ţara din motive legate de job
Peste 50% din respondenţii cu loc de muncă ai studiului realizat de platforma de recrutare SmartDreamers nu vor să părăsească oraşul în care îşi desfăşoară activitatea în prezent, potrivit datelor transmise de companie.
[Mediafax]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


STUDIU. 40 la sută dintre șomeri se gândesc să plece din țară
Mai bine de o treime dintre români nu cred că îşi vor găsi un loc de muncă anul acesta, iar mulţi şomeri se gândesc să plece într-un alt oraş sau chiar în străinătate pentru a-şi căuta un job, potrivit datelor unui studiu realizat la începutul anului.
[Digi24]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


România ATRAGE investitorii tot prin costul redus al forţei de muncă
România şi Bulgaria sunt ţările din Europa Centrală şi de Est care oferă costuri de muncă atractive pentru investitori, în timp ce Polonia excelează la capitolul educaţie, potrivit unui studiu al grupului financiar ING.
[Business Magazin]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


România ATRAGE investitorii tot prin costul redus al forţei de muncă
România şi Bulgaria sunt ţările din Europa Centrală şi de Est care oferă costuri de muncă atractive pentru investitori, în timp ce Polonia excelează la capitolul educaţie, potrivit unui studiu al grupului financiar ING.
[Mediafax]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Tânărul care a intrat la Casa Albă având grenade cu gaz lacrimogen are probleme mintale. El își pierduse locul de muncă și voia să ajungă la Donald Trump
Serviciul Secret, care asigură paza președintelui SUA și a reședințelor acestuia, a publicat un raport despre incidentul pătrunderii în Casa Albă a unui tânăr cu tulburări mintale. ...
[Romania Libera]
18/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Donald Trump şi Angela Merkel au discutat despre NATO şi comerţ. Trump: Imigraţia este privilegiu, nu drept/ Preşedintele SUA sugerează că atât el, cât şi Angela Merkel ar fi fost interceptaţi de servicii secrete
Preşedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis cancelarului Germaniei, Angela Merkel, că imigraţia este un privilegiu, nu un drept, subliniind că pe primul loc trebuie să fie siguranţa cetăţenilor, printre temele abordate de cei doi lideri figurând crearea de locuri de muncă şi bugetul NATO.
[Mediafax]
17/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Franța | Alegeri în umbra lui Putin
Unul dintre contracandidaţii lui Marine Le Pen bifează o nouă problemă cu legea. Francois Fillon ar fi primit în dar costume de aproape 50.000 de euro, iar procurorii vor să vadă dacă nu cumva acolo e vorba de trafic de influenţă. Este a doua tinichea legată de coada prezidenţiabilului. Fillon a fost deja inculpat pentru că şi-a angajat fictiv soţia şi doi copii la biroul...
[Digi24]
17/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum văd românii piaţa muncii şi calitatea vieţii în 2017. Profilul românului care are un loc de muncă şi cel al unui „jobseeker”
La capitolul distracţie şi relaxare, cei care au loc de muncă nu îşi vor permite să dea mai mulţi bani pe un concediu în 2017 faţă de anul trecut, iar cei care nu au loc de muncă sunt la fel de lipsiţi de încredere atunci când vine vorba de concediu, dacă îşi vor găsi un job, arată un studiu SmartDreamers. Profilul românului care are un loc de muncă Românii cu loc de muncă...
[Adevarul]
17/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Tinere moldovence vândute cu 3000 de euro proxeneților din Dubai
Două grupări criminale specializate în trafic de persoane şi proxenetism au fost anihilate de polițiștii din Republica Moldova. Tranficanții de persoane racolau tinere oferindu-le locuri de muncă în Dubai. După ce ajungeau în țara arabă acestea erau obligate să se prostitueze.
[Evenimentul Zilei]
17/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE
Atentat terorist la Londra
Atentat terorist la Londra

Terorism Franța, ultimele ştiri
Terorism Franța, ultimele ştiri


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY