ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
| prin: Ziar.com & Stiri.com |    
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI10 decembrie 2016

 
ARTICOL ZIAR.COM
Ce joburi din IT sunt cele mai bine plătite?
Ce joburi din IT sunt cele mai bine plătite?

Locuri de muncă: ce joburi din industria tehnologică sunt cele mai bine plătite şi cele mai căutate?

Trimite Email  

Nu mai este nici o noutate ca industria tehnologica este de mare actualitate si ca atinge culmi pe care niciunul dintre noi, probabil, nu le-a visat. Domeniul IT este unul dintre domeniile cele mai dezvoltate oferind din ce in ce mai multe oferte de locuri de munca, in intreaga tara.

Acesta este si motivul pentru care joburile in IT sunt foarte bine platite, oferind oportunitati majore celor care le detin. Foarte multe dintre aceste joburi IT sunt destul de nou aparute, odata cu inventarea tabletelor, iphone-urilor, facebook-ului, etc.
Pentru a avea un job in IT este necesara experienta in domeniu, insa aceasta nu este intotdeauna un criteriu de selectie, existand si posturi care nu necesita cunostinte tehnice avansate.

1. Software Engineer/Programator

Un inginer de software este programator software. Fiecare companie are nevoie de ingineri software, de la companiile mari, pana la cele mai mici întreprinderi..
Software Engineer sau Programator este printre cele mai cautate joburi si totodata cel mai banos post oferit potentialilor angajati din IT. Jobul de programator se afla in fruntea listelor canalelor de recrutare, iar companiile se lupta pentru a atrage si mentine specialistii in acest domeniu.
In ceea ce priveste salariul, acest job aduce unui angajat un salariu ce depaseste de 10-15 ori venitul mediul an celorlalti angajati. Un programator incepator poate castiga 500-600 de euro, iar unul profesionist paote depasii 6000 de euro lunar.
Din totalul de 60.000 de specialisti in domeniul IT,programatorii ocupa mai mult de jumatate dintre acestia. Pentru postul de programator sunt necesare cunostintele in domeniu si absolvirea Facultatii de Automatica, Cibernetica sau Informatica.

2. Manager retele de socializare

Angajatii pe un astfel de post au sarcina de a utiliza retelele sociale (facebook, twitter, google+,etc) in vederea promovarii produselor si serviciilor diferilor companii. Totodata, managerii de social media, trebuie sa raspunda intrebarilor, comentariilor si reclamatiilor primite pe retelele de socializare.
Acest post este din ce mai cautat intrucat companiile depind foarte mult de clientii din mediul online, care nu sunt deloc intr-un numar mic. Astazi, retelele de socializare sunt o unealta majora in atragerea clientilor.
Pentru a aplica pentru un astfel de post sunt absolut necesare abilitatile de comunicare scrisa, mix intre comunicare si analiza datelor, buna intelegere a platformelor de socializare sau intelegertea comportamentului consumatorului.
Un angajat pe postul de manager Social Media, are un salariu de aproximativ 750 de euro, insa salariul poate fi influentat in mod evident de companie si capitalul sau.

3. Administrator baza de date

Un angajat pe postul de administrator/specialist baza de date trebuie sa intretina baza de date a companiei, oferind asistenta utilizatorilor pentru folosirea proiectelor software dezvoltate.
Companiile au nevoie de administratori baza de date pentru examinarea amanuntita a datelor. Este de la sine inteles, ca pentru a obtine un astfel de post trebuie sa ai cunostinte profunde de matematica si abilitati analitice.

4. Dezvoltator aplicatii mobile

Piata aplicatiilor mobile a prins foarte repede contur dezvoltandu-se o intreaga industrie pe seama acestora. Pentru aceasta piata a luat nastere si jobul de dezvoltator aplicatii mobile, ce care ca atributii crearea si realizarea design-ului aplicatiilor pentru telefoane mobile, tablete, etc, astfel incat sa ofere userilor o navigare usoara.
Acest post este la mare cautare, deoarece majoritatea utilizatorilor aleg folosirea smartphonului sau a tabletei pentru navigare, cumparaturi sau jocuri.

5. Web designer/web developer

Crearea unei pagini web atractive este de departe, cea mai buna modalitate de prezentare si promovare a produselor si serviciilor. Jobul de web developer este unul dintre cele mai cautate la ora actuala. Pentru un astfel de post, cerintele sunt in general: cunostintele solide PHP/ASP?JSP, MySQL, HTML, CSS, Java Script, XML, etc.

[sursa : Infomunca]

ULTIMELE STIRI:

Cele mai bune 50 de locuri în care să lucrezi. Facebook, pe poziţia a doua în top
Facebook ocupă locul al doilea, potrivit raportului anual publicat de site-ul de profesii Glassdoor Inc. al celor mai bune locuri de muncă, raport care a analizat evaluările anonime de companii ale angajaţilor pe o perioadă de 12 luni, potrivit Bloomberg.
[Business Magazin]
10/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cele mai bune 50 de locuri în care să lucrezi. Facebook, pe poziţia a doua în top
Facebook ocupă locul al doilea, potrivit raportului anual publicat de site-ul de profesii Glassdoor Inc. al celor mai bune locuri de muncă, raport care a analizat evaluările anonime de companii ale angajaţilor pe o perioadă de 12 luni, potrivit Bloomberg.
[Mediafax]
10/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Absorbţia banilor europeni a dus la o creştere cu peste 10% a PIB-ului în ultimul deceniu
La împlinirea a 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană este important să căutăm răspunsurile la câteva întrebări cheie legate de numărul de locuri de muncă nou create şi a firmelor beneficiare de fonduri europene, dar şi avantajele economice ale apartenenţei Citește mai departe...
[StiripeSurse]
09/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
TOPUL PROMISIUNILOR făcute în campania din anul 2012 care au rămas doar pe hârtie: De la regionalizare şi milionul de locuri de muncă, până la cei 1.200 de Km de autostradă
În topul promisiunilor nerespectate din campania electorală din 2012 se regăsesc construcţia a 1.200 de kilometri de autostradă, reorganizarea administrativ-teritorială, crearea unui milion de noi locuri de muncă sau limitarea politizării la miniştri şi la secretarii de stat.
[Mediafax]
09/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Top 50 companii care angajează în decembrie. Vezi câte locuri de muncă au disponibile
Chiar dacă este sezonul sărbătorilor de iarnă, angajatorii nu iau pauză de la recrutări. Iată care sunt cele mai ofertante companii în decembrie.
[Capital]
09/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Angajatori din Danemarca şi Portugalia caută culegători de mazăre în România
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în a doua parte a lunii decembrie 2016, o selecţie pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre. Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Teleorman, sunt disponibile, în total, 250 de locuri de muncă, 150 locuri pentru Danemarca şi 100 locuri pentru Portugalia.
[Adevarul]
09/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Vrei să îți încerci abilitățile de training? Pe eJobs.ro, sunt peste 500 de oferte în domeniu
Te pricepi să faci prezentări și împarți cu ușurință din cunoștințele tale? Atunci, indiferent de industria în care vrei să lucrezi, poți găsi joburi de trainer. Companiile oferă o mulțime de beneficii trainerilor calificați, cum ar fi bonusuri, mașină de serviciu și salarii motivante. Stefanini România caută (...)
[Libertatea]
09/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Omul care produce fiecare iPhone îi explică lui Donald Trump de ce preferă China
În noiembrie, Tim Cook, directorul Apple, şi Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, au discutat despre a deschide fabrici. Apple a încercat să facă asta cu computerul Mac Pro şi nu s-a dovedit a fi un succes. Dar iPhone e cel mai popular produs, astfel că el ar fi şi mai costisitor. De aceea, Terry Gou, fondator şi preşedinte Foxconn, îi explică lui Donald...
[Adevarul]
08/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Locuri de muncă sezonieră, pentru tineri, în Spania
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov face recrutări pentru munca sezonieră în agricultură în Spania.
[Adevarul]
08/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


UE a aprobat reinstituirea controalelor la graniţele externe, inclusiv pentru cetăţenii din zona Schengen
”Această realizare a fost posibilă doar prin muncă grea şi prin angajamentul luat de toţi cei implicaţi. Este un răspuns important vizavi de ameninţarea teroristă din Europa”, a declarat ministrul slovac de Interne, Robert Kalinak. De asemenea, acesta a atras atenţia că reinstituirea controalelor vamale este esenţială pentru combaterea problemei luptătorilor străini, care se...
[Adevarul]
07/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Donald Trump a anunţat că SoftBank va investi 50 de miliarde de dolari în Statele Unite
Compania tehnologică SoftBank va investi 50 de miliarde de dolari în afacerea din Statele Unite şi va crea 50.000 de locuri de muncă, a anunţat preşedintele ales, Donald Trump, pe contul său de Twitter, după întâlnirea cu Masayoshi Son, directorul executiv al Softbank, potrivit BBC.
[Business Magazin]
07/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cele mai profitabile firme din România, atestate prin certificatul Strongest in România
Motorul economiei românești, care a înregistrat în acest an cea mai mare creștere din Europa Centrală și de Sud-Est, îl consituie un grup select de 4% din companiile înregistrate în România. Profitul acestor firme reprezintă 92% din profitul total obținut de companiile din România, iar aceste firme au creat o treime din locurile de muncă din țara noastră.
[Capital]
07/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Donald Trump a anunţat că SoftBank va investi 50 de miliarde de dolari în Statele Unite
Compania tehnologică SoftBank va investi 50 de miliarde de dolari în afacerea din Statele Unite şi va crea 50.000 de locuri de muncă, a anunţat preşedintele ales, Donald Trump, pe contul său de Twitter, după întâlnirea cu Masayoshi Son, directorul executiv al Softbank, potrivit BBC.
[Mediafax]
07/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Reprezentantul României la Săptămâna Europeană a Competenţelor Profesionale: „Există o fractură între oferta pe piaţa muncii dată de procesul educaţional şi nevoia de forţă de muncă“
Este una dintre cele zece acţiuni-cheie propuse de Comisie în conformitate cu Agenda pentru noi competenţe pentru Europa, prezentat în luna iunie a acestui an. În timpul Săptămânii Europene competenţelor profesionale, Comisia prezintă iniţiative de înaltă calitate în domeniul educaţiei şi formării profesionale, cu scopul de a le da oamenilor abilităţile de care au nevoie într-o...
[Adevarul]
07/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Vrei un job în domeniul medical? Pe eJobs.ro, salariile medicilor depășesc 1.000 de euro pe lună
Indiferent de specialitatea ta sau de experiență, pe eJobs.ro găsești peste 2.000 de joburi în domeniul medical. Medicii pot câștiga peste 1.000 de euro pe lună, iar angajații clinicilor au parte de o mulțime de avantaje, începând cu, bineînțeles, pachete complexe de beneficii medicale. Centrul medical (...)
[Libertatea]
07/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un nou succes pentru Donald Trump
După ce săptămâna trecută a convins o firmă de aparate de aer condiţionat să nu mute o fabrică în Mexic, acum Donald Trump a bătut palma cu un miliardar japonez pentru investiţii de 50 de miliarde de dolari în SUA. Banii ar urma să fie folosiţi pentru sprijinirea unor start-up-uri. Asta va crea 50.000 de locuri de muncă noi pentru americani, a declarat preşedintele ales.
[Digi24]
07/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO Alina Gorghiu: Exclud un Guvern PNL-PSD. Nu mă joc cu cariera mea politică. Cu USR nu avem niciun fel de relaţie. Băsescu este nefrecventabil
Adevărul Live: Aveţi o părere despre replica pe care domnul Dragnea a dat-o ieri lui Dacian Cioloş referitoare la judeţul Teleorman şi asistaţii social? Alina Gorghiu: Eu vreau să întăresc ceea ce spune premierul. Este o diferenţă strigătoare la cer între judeţele administrate de liberali şi cele administrate de socialişti. Este o diferenţă în ceea ce înseamnă investiţii,...
[Adevarul]
07/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Dezvoltare industrială fără master-plan-uri extravagante şi strategii epice de competitivitate
Deşi sunt al treilea mare (şi disciplinat) plătitor de taxe şi impozite din Cluj şi probabil primul de tip industrial din judeţ, nimeni nu m-a întrebat vreodată ce îmi trebuie că să mă dezvolt, să cresc, să creez mai multe locuri de muncă.
[Capital]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Gigi Becali, pe post de Moș Nicolae pentru copilul-erou care și-a salvat surorile! Ce îi va cumpăra
Un băiețel din localitatea vasluiană Vutcani, în vârstă de numai 6 ani, și-a salvat surorile mai mici din flăcări, comportându-se ca un adevărat erou. Părinții acestor copii sunt plecați la muncă în străinătate, iar cei mici au rămas în grija bunicilor. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Începe ”căpşuniada 2017”: se caută 800 de români pentru contracte de trei luni în Spania
Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani) pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017. Angajatorii nu cer experienţă viitorilor angajaţi. Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7...
[Adevarul]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


6 din 10 români sunt fericiți la job
Peste 61% dintre angajații din România, care au participat la un sondaj derulat de eJobs, spun că sunt fericiți la actualul loc de muncă. Sondajul face parte din campania #HappyLaJob și s-a desfășurat online pe platforma eJobs.ro, cu obiectivul de a afla cât de fericiți sunt românii la job. Peste (...)
[Libertatea]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Doi români din trei sunt fericiți la locul de muncă. "Fac ceea ce îmi place"
65% dintre angajații din România, care au participat la un sondaj derulat de site-ul de specialitate eJobs, spun că sunt fericiți la actualul loc de muncă.
[Capital]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Doi români din trei sunt fericiți la locul de muncă. "Fac ceea ce îmi place"
65% dintre angajații din România, care au participat la un sondaj derulat de site-ul de specialitate eJobs, spun că sunt fericiți la actualul loc de muncă.
[Capital]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Octavian Armaşu: Vom majora salariile din optimizarea instituţiilor bugetare
Ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu, a declarat luni, 5 decembrie, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV, că printre priorităţile politicii bugetar-fiscale se numără crearea noilor locuri de muncă, optimizarea instituţiilor bugetare, majorarea salariilor şi pensiilor.
[Adevarul]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cauți un job în vânzări directe? Pe eJobs.ro, găsești peste 1.000 de joburi
Dacă ești un bun negociator, ambițios și pozitiv, în MLM/ Vânzări directe, poți câștiga și peste 1.000 de euro, în funcție de rezultatele tale. Iată ce joburi îți provoacă abilitățile de vânzător. AVON Cosmetics este în căutare de Reprezentanți AVON. Este nevoie să fii o persoană comunicativă, pasionată de (...)
[Libertatea]
06/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


România, piață bună pentru produsele contrafăcute
În România sunt vândute anual produse contrafăcute de peste 800 de milioane de euro, iar această piaţă ilegală provoacă pierderea câtorva zeci de mii de locuri de muncă
[Digi24]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Slovacia câştigă o investiţie de 60 milioane de euro, în detrimentul României
Producătorul nipon de echipamente electrice Minebea va investi aproape 60 de milioane de euro în construcţia unei fabrici în estul Slovaciei, unde va crea peste 1.000 de locuri de muncă, a anunţat, vineri, premierul Robert Fico, transmit TASR, Reuters şi site-ul spectator.sme.sk.
[Capital]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cristina Chiriac, președinte Asociația Națională a Antreprenorilor și Ambasador al Antreprenoriatului Feminin
Cristina Chiriac, președinte Asociația Națională a Antreprenorilor: "În cifre seci 24 de ani de capitalism arată așa: peste 2.000.000 de locuri de muncă pierdute prin procesul de privatizare, peste 6.000 de companii care nu mai există și multe ramuri ale economiei românești dispărute de pe harta economică!"
[Capital]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


România, printre cele mai afectate ţări de contrafacere şi piraterie. Câte locuri de muncă se pierd
O serie de studii realizate de Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) prin intermediul Observatorului European al Încălcărilor Drepturilor de Proprietate Intelectuală estimează că peste 212 de miliarde lei – sau 7,4 % din totalul vânzărilor – se pierd anual în nouă sectoare din cauza prezenţei pe piaţă a produselor falsificate.
[Capital]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Calvarul de 20 de ani. Povestea bărbatului pe care visul american l-a transformat în cerşetor
Visul american nu este pentru toţi! Aceasta este povestea lui Jaroslav, un bărbat de origine cehă care şi-a părăsit ţara natală pentru a munci în SUA. După ce a ajuns în New York, a fost jefuit chiar în timp ce îşi căuta un loc de muncă. Telefonul, actele şi o mie de dolari, adică economiile de care trebuia să se folosească până avea să-şi găsească un job, i-au fost...
[Adevarul]
05/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Care sunt joburile viitorului
Jumătate dintre locurile de muncă ar putea fi afectate de automatizare şi „digitalizare”! Ce înseamnă asta? Când copiii de astăzi vor crește, joburile de acum nu vor mai exista, aşa cum le ştim. De aceea, avertizează cei din companiile de recrutare, reprezentanţii Ministerului Educaţiei trebuie să ia rapid măsuri. Altfel, vom avea elevi premianţi care vor deveni şomeri de...
[Digi24]
04/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


DW: Piaţa germană a muncii - Partea întunecată a unei poveşti frumoase
Piaţa germană a muncii este robustă şi extrem de bogată în posturi vacante. Dar aceste statistici demne de invidiat sunt cosmetizate prin joburi cu jumătate de normă, minijoburi sau program de lucru flexibil.
[Capital]
04/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson revine cu un nou atac la adresa românilor: ”Le dau locuri de muncă, demnitate”. Ambasadorul Dan Mihalache numeşte comentariile ”stereotipuri fascistoide”
Clarkson şi cei doi colegi din emisiunea „Top Gear” au plecat anul trecut de la BBC după scandalul în care Clarkson a avut o altercaţie fizică cu unul dintre producători şi au creat „The Grand Tour”. În cel de-al treilea episod al show-ului, filmat in Whitby, North Yorks şi difuzat pe platforma Amazon Prime, Clarkson controlează o „maşină fără şofer”, pe care susţine...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson revine cu un nou atac la adresa românilor: ”Le dau locuri de muncă, demnitate”. Ambasadorul Dan Mihalache numeşte comentariile ”stereotipuri fascistoide”
Clarkson şi cei doi colegi din emisiunea „Top Gear” au plecat anul trecut de la BBC după scandalul în care Clarkson a avut o altercaţie fizică cu unul dintre producători şi au creat „The Grand Tour”. În cel de-al treilea episod al show-ului, filmat in Whitby, North Yorks şi difuzat pe platforma Amazon Prime, Clarkson controlează o „maşină fără şofer”, pe care susţine...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson revine cu noi insulte la adresa românilor: ”Le dau locuri de muncă, demnitate”. Ambasadorul Dan Mihalache numeşte comentariile ”stereotipuri fascistoide”
Fostul star al emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson, cunoscut pentru comentariile jignitoare făcute la adresa românilor de-a lungul timpului, stârneşte noi controverse în noua sa emisiune, „The Grand Tour”, în care spune că le dă românilor „demnitate” şi „locuri de muncă”, scrie Daily Star. Cuvintele sale au primit un răspuns tăios din partea ambasadorului român în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson, noi insulte la adresa românilor: „Le dau locuri de muncă, demnitate“. Ambasadorul Dan Mihalache: „stereotipuri fascistoide”
Fostul star al emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson, cunoscut pentru comentariile jignitoare făcute la adresa românilor de-a lungul timpului, stârneşte noi controverse în noua sa emisiune, „The Grand Tour”, în care spune că le dă românilor „demnitate” şi „locuri de muncă”, scrie Daily Star. Cuvintele sale au primit un răspuns tăios din partea ambasadorului român în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson, noi insulte la adresa românilor: „Le dau locuri de muncă, demnitate“. Ambasadorul Dan Mihalache: „stereotipuri fascistoide“
Fostul star al emisiunii „Top Gear“, Jeremy Clarkson, cunoscut pentru comentariile jignitoare făcute la adresa românilor de-a lungul timpului, stârneşte noi controverse în noua sa emisiune, „The Grand Tour“, în care spune că le dă românilor „demnitate“ şi „locuri de muncă“, scrie Daily Star. Cuvintele sale au primit un răspuns tăios din partea ambasadorului român în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Jeremy Clarkson, insulte la adresa românilor: „Le dau demnitate”. Ambasadorul Dan Mihalache: „stereotipuri fascistoide“
Fostul star al emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson, cunoscut pentru comentariile jignitoare făcute la adresa românilor de-a lungul timpului, stârneşte noi controverse în noua sa emisiune, „The Grand Tour”, în care spune că le dă românilor „demnitate” şi „locuri de muncă”, scrie Daily Star. Cuvintele sale au primit un răspuns tăios din partea ambasadorului român în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Revoltă în scaun cu rotile. 500 de oameni cu dizabilități au cerut în stradă să fie respectaţi și să li se dea locuri de muncă (VIDEO)
Circa 500 de oameni în scaun cu rotile au protestat în faţa Guvernului, de Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi, informează B1 TV. Ei au dorit să atragă atenţia autorităţilor că...
[B1 Tv]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Aproximativ 200 de persoane cu dizabilităţi au protestat în Piaţa Victoriei
Protestatarii spun că au ales să iasă în stradă sâmbătă pentru că este Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi şi au vrut să le reamintească autorităţilor faptul că, prin nepăsarea lor, ei sunt umiliţi în permanenţă. „Ne punem sănătatea în pericol prin expunerea la frig, dar este ultima formă de a reaminti autorităţilor că suntem umiliţi în...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Românca din Canada care cercetează misterele ADN-ului: „Primele lecţii de biologie le-am luat la Marea Neagră“
Profesoară de genetică la Universitatea McGill din Montreal, Canada, Melania Cristescu (48 de ani) studiază mecanismul prin care speciile de floră şi faună generează varietăţi, rase sau chiar alte specii. Ea recunoaşte că adaptarea la viaţa din Canada nu a fost uşoară, dar cu multă muncă a depăşit momentele dificile.
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord e campioană mondială la fotbal feminin, după ce a bătut toate marile puteri
Coreea de Nord este campioană mondială la fotbal feminin Under 20, după ce a întrecut Franţa în finală, scor 3-1. Competiţia s-a desfăşurat în Papua Noua Guinee, cu participarea a 16 echipe. Coreea de Nord a bătut îm faza grupelor Suedia, Brazilia şi ţara gază, în sferturi a trecut de Spania, în semifinale a bătut naţionala SUA, iar în finala de sâmbătă a învins Franţa,...
[Adevarul]
03/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Rata șomajului din SUA a atins cel mai redus nivel din ultimii nouă ani
Rata șomajului în SUA a scăzut în luna noiembrie până la cel mai redus nivel de după luna august 2007, după ce angajatorii au creat un număr de locuri de muncă peste așteptări, ceea ce face aproape sigură o majorare a dobânzii de referință de către Rezerva Federală la Citește mai departe...
[StiripeSurse]
02/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Klaus Iohannis s-a fentat. Va încerca din nou?
Dacă scenariul declanșării emoției colective, prin intermediul Zilei Naționale a României, a fost real sau doar o succesiune de gafe incredibile săvârșite de președintele Klaus Iohannis, nu avem de unde să știm. Plasându-ne în prima ipoteză, am putea spune că a eșuat lamentabil. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
02/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


România, a doua cea mai săracă ţară din UE. Sociologul Iulian Stănescu: Avem creștere economică dar și o creștere a sărăciei
România este a doua cea mai săracă ţară din UE, pentru că dezvoltarea economică din ultimii ani nu generează locuri de muncă noi, susţin specialiştii. Deşi avem creştere economică record,...
[Antena3]
02/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Celentano, mesaj de excepţie pentru România: „Iartă-mă, că nu mai fac! Nu-i mai las să te mai fure. Nu-i mai las să-şi bată joc. Şi de-o fi, ţi-i trec prin foc!“ VIDEO
Pro TV a difuzat de 1 Decembrie un episod special „Las Fierbinţi“ care s-a încheiat cu o poezie de excepţie spusă de Celentano, versurile fiind scrise chiar de actorul care interpretează acest personaj, Adrian Văncică. Celentano a urcat pe scena improvizată în Fierbinţi şi, în stilul caracteristic, a vorbit despre România, ţara în care oamenii cerşesc la colţ de stradă, ai...
[Adevarul]
02/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Tânăra primăriţă a unei comune din Arad a demonstrat că se poate. A făcut o mulţime de schimbări, iar localnicii sunt foarte recunoscători (FOTO)
Irina Onescu, tânăra primăriţă a comunei arădene Petriş, se luptă să-i ajute pe oameni să-şi găsească locuri de muncă, dar şi să le dea încredere în ei că au potenţial şi vor...
[B1 Tv]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum au sărbătorit românii în diaspora Ziua Naţională
În diaspora, evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României au început la sfârşitul lunii noiembrie şi vor continua şi în primele zile ale lunii decembrie, potrivit news.ro.În această perioadă, misiunile diplomatice, oficiile consulare şi institutele culturale româneşti din străinătate au pregătit concerte, expoziţii, proiecţii de film, întâlniri cu mass media locală, seri...
[Adevarul]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


O companie nemţească de renume angajează masiv la Iaşi. Câte locuri de muncă vor fi create în Capitala Moldovei
Gigantul Continental Automotive îşi va extinde operaţiunile de la laşi, după ce a achiziţionat un teren de 1,2 hectare în vecinătatea sediului principal din capitala Moldovei.
[Adevarul]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


Vrei sa te angajezi in Europa? Iata in ce tari sunt cele mai multe joburi vacante si ce salarii ofera angajatorii
Cei care sunt in cautarea unui loc de munca intr-o tara europeana se pot inscrie in reteaua EURES, unde angajatorii straini ofera circa 1.800 de locuri de munca.
[ProTv]
01/12/2016 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2016 - DIRECTWAY