ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI29 martie 2017

 
ARTICOL ZIAR.COM
Ce cariere poţi alege dacă îţi place să călătoreşti
Ce cariere poţi alege dacă îţi place să călătoreşti

Cele mai bune locuri de muncă pentru care merită să visezi.

Trimite Email  

Visezi la un loc de muncă care te plăteşte să călătoreşti? Cine nu? Concurenţa este rigidă şi salariile nu sunt întotdeauna cele mai strălucite, însă am pregătit o listă cu cele mai bune locuri de muncă pentru care merită să visezi cu ochii deschişi.

1. Însoţitor de zbor
Da, însoţitorii de zbor călătoresc în toată lumea, dar personalul pe distanţe scurte rareori părăseşte aeroportul de destinaţie. Dacă visezi la zboruri lungi în locaţii exotice poţi aplica la companiile aeriene care servesc destinaţii pe termen lung. Câteva zile pe o plajă thailandeză sau explorarea oraşului Hong Kong sunt un bonus, iar echipajul de cabină, obţine şi beneficii de călătorie generoase, astfel încât de multe ori membrii familiei, pot zbura la tarife cu mult reduse.
Experienţa în servicii pentru clienţi, vorbirea limbii engleze fluent şi capacitatea de a înota sunt esenţiale. Locurile de muncă sunt, în general, anunţate direct de către companiile aeriene care oferă, de asemenea, aproximativ şase săptămâni de antrenament.

2. Membru echipaj navă de croazieră
Doreşti să-ţi petreci iarna într-o croazieră în jurul Hawaii-ului şi vara să explorezi fiordurile norvegiene? Croazierele de lux au locuri de muncă pentru toată lumea: de la bucătari, la personal de serviciu, muzicieni, instructori de fitness, terapeuţi şi cosmeticiene. Dacă ai o calificare recunoscută şi experienţă în servicii pentru clienţi sau ospitalitate eşti candidatul ideal pentru un astfel de job.

3. Ghid turistic
Mai mult o alegere a stilului de viaţă decât un producător de avere, lucrând că ghid turistic, îţi oferă oportunităţi de neegalat pentru a vedea lumea. Fie că visezi să călătoreşti cu autocarul prin Toscana sau visezi la o călătorie în Asia, vei avea nevoie de entuziasm şi răbdare, puternice abilităţi de lider şi multă experienţă de călătorie. Aptitudinile mecanice, de prim ajutor, o limbă străină, cunoştinţe de geografie sau istorie şi, eventual, un PCV (vehicul care transporta pasageri) şi un permis de conducere vor fi de asemenea utile.
Mai presus de toate însă, veţi avea nevoie de o atitudine pozitivă; şeful tău şi echipa de sprijin vor fi la sute de km depărtare iar tu vei fi “garda” 24/7.

4. Interpret
Dacă vorbeşti fluent în cel puţin două limbi, jobul de interpret te poate duce peste tot în lume. Sunt necesari interpreţi în cadrul reuniunilor politice şi de afaceri, convenţii şi conferinţe internaţionale, în sălile de judecată şi spitale, tabere de refugiaţi şi companii multinaţionale. Veţi avea nevoie de un grad de limbă, o calificare în interpretare şi cunoştinţe de specialitate în ştiinţă, politică, drept sau economie.

5. Fotograf
Nu e cel mai simplu mod de a castiga un ban şi veniturile nu sunt garantate, dar fotojurnalistii, fotografii de peisaj, cei de călătorie, dar şi fotografii de nunţi, pot vedea unele dintre cele mai frumoase şi uimitoare părţi ale lumii în timp ce muncesc. Opţiunile pentru călătorie sunt infinite şi mulţi fotografi conduc propriile proiecte, sau lucrează pe bază de comision. Un curs de fotografie durează trei ani, dar calificarea este mai puţin importanta decât un ochi bun şi un talent demonstrabil.

6. Instructor ski sau de scuba
Jumătate de an în Whistler, iar cealaltă jumătate în Wanaka? Iernile pe Insulele Gili şi verile în Marea Roşie? Împătimiţii de ski şi scuba îşi pot trăi visul având o calificare de instructor.

7. Muncă umanitară
În mod obişnuit, profesioniştilor le este greu să îşi transfere abilităţile în străinătate, dar agenţiile de ajutor internaţionale sunt mereu în căutarea de personal calificat corespunzător pentru a rula operaţiuni în ţările afectate de dezastre sau cele în curs de dezvoltare. Destinaţiile sunt de multe ori în zonele rurale şi condiţii pot fi de bază. Pot aplica la aceste joburi logicieni, nutriţionişti, farmacişti, oameni de ştiinţă, controlorii financiari şi profesionişti HR, precum şi o gama largă a personalului medical.

[sursa : Infomunca]

ULTIMELE STIRI:

Donald Trump a semnat un ordin executiv prin care anulează politicile climatice ale administraţiei Obama
Prin acest ordin executiv, numit „Independenţă Energetică”, Agenţia de Protecţie a Mediului are obligaţia să retragă şi să rescrie legislaţia promovată de administraţia Obama, Clean Power Plan, pentru combaterea încălzirii globale.”Odată cu semnarea ordinului executiv de astăzi (marţi), luăm măsuri istorice în vederea ridicării restricţiilor impuse energiei americane,...
[Adevarul]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Wizz Air a inaugurat o bază operaţională pe Aeroportul Internaţional Chişinău
În cadrul unei conferinţe de presă, Petru Jardan, directorul general Avia Invest, care administrează aeroportul, a declarat că baza operaţională Wizz Air este prima deschisă la aerogara din Chişinău de un operator aerian străin, fiind a 26-a la număr pentru Wizz Air, care are deschise baze operaţionale în 14 ţări. Tamara Vallois, reprezentantul companiei Wizz Air, a declarat că...
[Adevarul]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Târgul de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR, ediția a IV-a (P)
În scopul corelării permanente a ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii, precum și a creării unui mediu de interacțiune concret, Universitatea Româno-Americană din București organizează târgul de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR, ediția a IV-a.
[Capital]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Donald Trump sacrifica protejarea mediului pentru a crea locuri de munca. Casa Alba: "Este foarte simplu"
Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va semna marti un nou ordin executiv la Agentia de Protectie a Mediului (EPA).
[ProTv]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Ministrul Finanţelor vede mai mulţi bani la buget din impozitul pe venit
Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor, a declarat că veniturile vor creşte la buget din impozitul pe venit în condiţiile în care masa salarială este într-o creştere spectaculoasă, "peste 22% pe primele două luni, generată de creşterile nivelului de salarizare, pe de-o parte, pe de altă parte, de creşterea numărului de locuri de muncă", a spus acesta.
[Capital]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


De ce cresc ratele la bancă din cauza majorării salariilor și scăderii taxelor
Cu toţii suntem fie exuberanţi, fie temători când avem de făcut câte ceva cu banii şi ne frământă întrebarea: cum îi merge de fapt economiei? O fi bine să mă arunc la cheltuieli sau mai bine pun deoparte? Începând de astăzi, Digi24 vă propune o analiză săptămânală a economiei româneşti, nu pe baza declaraţiilor unora sau altora, ci pe baza cifrelor. Aritmetica nu minte...
[Digi24]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Mexicanii lasa romanii fara locuri de munca. Un gigant auto german face concedieri masive in Romania
Compania sustine ca face restructurari din cauza reducerii comenzilor, in contextul in care unul dintre clienti a decis sa mute productia in Mexic.
[ProTv]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Vrei să lucrezi în transporturi? Pe eJobs.ro găsești peste 4000 de locuri de muncă in domeniu
Dacă ai un permis auto, o pregătire în domeniu și o pasiune pentru condus, îți poți găsi foarte ușor un job în domeniul transporturilor. Companiile oferă pachete salariale motivante, comisioane de vânzări și tot felul de beneficii pentru angajații lor. Conectys angajează Șofer. Pentru a te califica este (...)
[Libertatea]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ambasada SUA face angajări: Care sunt criteriile impuse şi câţi bani poţi câştiga
Veşti bune pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Ambasada SUA de la Bucureşti face angajări. Criteriile impuse sunt destul de stricte, iar remuneraţiile nu sunt fabuloase. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
28/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


România la bilanț. De ce cresc ratele la bancă din cauza majorării salariilor și scăderii taxelor
Cu toţii suntem fie exuberanţi, fie temători când avem de făcut câte ceva cu banii şi ne frământă întrebarea: cum îi merge de fapt economiei? O fi bine să mă arunc la cheltuieli sau mai bine pun deoparte? Începând de astăzi, Digi24 vă propune o analiză săptămânală a economiei româneşti, nu pe baza declaraţiilor unora sau altora, ci pe baza cifrelor. Aritmetica nu minte...
[Digi24]
27/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


De ce sunt puține șanse să apară un „Mark Zuckerberg de România”
Frica paralizează economia. Dintre antreprenorii care au trecut printr-un eşec, nouă din zece renunţă la afaceri, deşi au experienţa să încerce din nou şi să reușească. Societatea îl descurajează pe omul de afaceri care nu a reuşit din prima, arată practicienii în insolvenţă de la CITR. Iar de vină e cultura locală. Un loc de muncă sigur e de preferat unei afaceri mai...
[Digi24]
27/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Oportunități de carieră pentru studenți
Studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui stagiu de practică sau a unui loc de muncă au oportunităţi reale marți, 28 Martie, la ASE Job&Internship Fair, ediţia a 4-a. Târgul de joburi...
[Antena3]
27/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


24 de minute | Discuție despre cel mai mare târg de joburi din România
Dragoș Gheban, organizatorul târgului de joburi „Angajatori de Top”, este invitatul Ioanei Țigănilă la emisiunea exclusiv online „24 de minute”.
[Digi24]
27/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Marine Le Pen vrea să scoată Franța din zona euro: "Moneda reprezintă un obstacol serios pentru crearea de locuri de muncă pentru că a declanşat o scădere a competitivităţii în economia franceză"
Candidatul partidului de extrema-dreapta Frontul Național în alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, a lansat duminică un atac asupra monedei euro, aceasta susținând că dacă va deveni...
[B1 Tv]
26/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cine ofera salarii de 2.000 lei ca part-time. 5.000 de slujbe disponibile la un targ de joburi
In cautarea angajatilor ideali, multe companii le ofera masaj la birou, cafea si fructe proaspete, abonamente la sala sau cursuri de limbi straine.
[ProTv]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
După Brexit, o nouă lovitură pentru britanici. Milioane de oameni vor rămâne fără locuri de muncă
După Brexit, britanicii mai primesc o lovitură dură. Milioane de oameni din sectoarele de vânzări en gros şi retail riscă să rămână fără locuri de muncă, după perfecţionarea roboticii şi...
[Antena3]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Sociolog, întrebare de 1000 de puncte pentru Klaus Iohannis
Serviciul Român de Informații a participat la Târgul de joburi ”Angajatori de top”, iar oamenii au fost extrem de interesați de ofertele celor de la SRI. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Donald Trump: Compania Charter Communications va investi 25 de miliarde de dolari în SUA
Compania de telecomunicaţii Charter Communications Inc intenţionează să facă investiţii de 25 de miliarde de dolari şi să creeze 20.000 de locuri de muncă în Statele Unite, a anunţat vineri preşedintele american, Donald Trump, citat de site-ul agenţiei Reuters.
[Mediafax]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO REPORTAJ: SRI face, în premieră, recrutări la un târg de joburi/ Candidat: M-aş putea infiltra într-o companie
Serviciul Român de Informaţii face, în premieră, recrutări la un târg de joburi din Bucureşti, reprezentanţii instituţiei fiind în căutare de "oameni talentaţi". În jur de 500 de candidaţi şi-au depus CV-ul, unii sperând că vor fi selectaţi, alţii dorind doar să afle detalii despre munca ofiţerilor.
[Mediafax]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Fabrica gigant de electrocasnice in Romania. Va crea un numar de joburi egal cu populatia comunei in care se construieste
Fabrica va produce masini de spalat rufe, masini de spalat vase, precum si cuptoare cu microunde si va fi cea mai mare din Europa.
[ProTv]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI, stand la târgul angajatorilor de top. Sute de români se bat să se angajeze acolo
Serviciul Român de Informaţii are stand la Târgul de Joburi Angajatori de Top. Târgul se desfăşoară astăzi şi mâine la Sala Palatului.  SRI va avea deschise o serie de...
[Antena3]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI, la târgul de joburi: 'Încercăm să reţinem creierele noastre, români talentaţi'
Serviciul Român de Informaţii (SRI) vrea să angajeze personal în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top, care a început vineri, şi caută "români talentaţi", care îşi doresc o carieră inedită, a declarat Andrei Bala, unul dintre angajaţii SRI prezenţi la standul instituţiei.
[Capital]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SUTE de TINERI, la COADĂ pentru ANGAJĂRI LA SRI
Cea mai misterioasă instituție a statului, Serviciul Român de Informații (SRI), caută noi recruți în domeniile: informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism. Anunțul că reputatul Serviciu va participa la târgul de joburi „Angajatori de Top” a făcut vâlvă, drept urmare nu ai loc să intri pe ușa Sălii Palatului din...
[Evenimentul Zilei]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI isi cauta, in premiera, viitorii angajati la un targ de joburi. Oamenii au stat la coada la standul Serviciului
Serviciul Roman de Informatii participa, in premiera in acest an, la targul de cariera Angajatori de Top, unde face recrutari pentru mai multe domenii.
[ProTv]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Vadim Krasnoselskii vine la Chişinău la invitaţia lui Igor Dodon
Subiectul primordial al discuţiilor îl va constitui problema stabilirii controlului vamal comun moldo-ucrainesc de la Cuciurgan, la frontiera cu regiunea trasnistreană. Chestiunea este mult discutată la Tiraspol. Administraţia regiunea consideră că un control vamal comun moldo-ucrainesc până la frontierea din regiunea transnistreană le va distruge economia. „Dacă în anul 2006 a fost...
[Adevarul]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cel mai mare târg de joburi începe în Bucureşti. Ce specialişti caută SRI
5000 de locuri de muncă în 100 de firme, companii sau instituţii. Este oferta pregătită persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de către organizatorii celui mai mare târg de joburi, ce se deschide, vineri, în Capitală.
[Adevarul]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Cel mai mare târg de locuri de muncă începe în București
5000 de locuri de muncă în 100 de firme, companii sau instituţii. Este oferta pregătită persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de către organizatorii celui mai mare târg de joburi, ce se deschide, vineri, în Capitală. Este nevoie de oameni în domenii precum IT, vânzări, Inginerie, Marketing şi Financiar-Bancar.
[Digi24]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Comandantul NATO în Europa: Este posibil ca Rusia să trimită talibani în Afganistan
Generalul Scaparrotti a insistat asupra rolului diplomației americane, domeniu în care administrația președintelui Donald Trump intenționează să reducă bugetul cu 28%. Comandantul a afirmat că tăierile de fonduri i-ar îngreuna munca.
[Digi24]
24/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Rata şomajului în judeţul Mehedinţi, aproape de 10 la sută
Din totalul de 11.140 şomeri înregistraţi (din care 4.539 sunt femei), 2.521 sunt şomeri indemnizaţi (22,63%), iar 8.619 şomeri neindemnizaţi (77,37%). Comparativ cu sfârşitul lunii ianuarie 2017, când rata şomajului a fost de 9,59%, se poate constata că la 28.02.2017, aceasta s-a marit cu 0,4% până la valoarea de 9,99%, această crestere fiind determinată de cresterea numărului...
[Adevarul]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Daimler a inaugurat o nouă unitate de producţie la Cugir. Investiţie de 36 milioane de euro şi 200 locuri de muncă
”Star Transmission, filială a grupului Daimler, îşi continuă strategia de dezvoltare sustenabilă în România, prin deschiderea celei mai noi unităţi de producţie la Cugir. Finalizarea acestei noi facilităţi – o investiţie de 36 de milioane de euro şi având o suprafaţă de 11.000 mp – creează oportunităţi de muncă pentru 200 de angajaţi”, se arată într-un comunicat de...
[Adevarul]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
GALERIE FOTO O importantă companie auto face investiţii masive în Cugir. Vor fi create 200 noi de locuri de muncă
Star Transmission, filială a grupului Daimler, a realizat o investiţie de 36 de milioane de euro la Cugir, prin deschiderea unei noi unităţi în care se produc roţile planetare pentru cutia în nouă trepte 9G-Tronic, şi creează, astfel, 200 de locuri de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
[Mediafax]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Grupul turc Arcelik va înfiinţa 4.000 de locuri de muncă într-o comună din România
Compania turcă , proprietarul mărcii Arctic, a anunţat că va înfiinţa 4.000 de locuri de muncă în România, în urma construirii unei noi fabrici în comuna Ulmi, jud. Dâmboviţa, unde a cumpărat 70 de hectare. Investiţia este estimată la 200 milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.
[Mediafax]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Dâmboviţa. Promisiunile unor investitori francezi: 15 milioane de euro şi crearea a 200 de locuri de muncă
O firmă cu capial francez, specializată în proiectarea, fabricarea şi comercializarea de cabluri şi sârmă magnetică ar urma să investească în judeţul Dâmboviţa 15 milioane de euro, într-o fabrică. Investitorii au făcut, joi, o vizită în Parcul Industrial de la Priboiu pentru a vedea ce condiţii le oferă Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
[Adevarul]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Târg de job-uri. Bursa locurilor de muncă se deschide pe 7 aprilie la AJOFM
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi organizează vineri, 7 aprilie, bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9.30, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor, str. Sloboziei nr.4 Bis. În aceeaşi zi, bursa generală a locurilor de muncă va avea loc şi la sediul Agenţiei Locale pentru...
[Adevarul]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Una dintre cele mai mari companii din lume, prezentă şi în România, nu-şi mai lasă angajaţii să lucreze de acasă. "Oamenii îşi caută deja alte locuri de muncă"
La mai puţin de un an de la preluarea mandatului său ca director de marketing al IBM, Michelle Peluso a făcut un anunţ care a provocat mari nemulţumiri în rândul angajaţilor, mulţi ameninţând cu demisia, conform publicaţiei Quartz.
[Business Magazin]
23/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Vrei să fii spion? SRI se duce la târgurile de joburi să recruteze
Serviciul Român de Informaţii (SRI) este unul dintre angajatorii care participă la Târgul de joburi Angajatori de Top, care va avea loc vineri şi sâmbătă la Sala Palatului din Capitală. Instituţia de stat participă în premieră la târg, anunţul fiind făcut şi pe pagina de Facebook a SRI.
[Business Magazin]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Marea Britanie, în pericol să piardă alte 30.000 de locuri de muncă după Brexit
Marile bănci internaționale din Londra și-au gândit planurile de rezervă pentru a-și reduce operațiunile de aici, cu câteva săptămâni înainte ca guvernul Theresa May, să stabilească data la care va declanșa Brexitul, repsectiv 29 martie, transmite Bloomberg. Astfel, Londra ar putea pierde 10.000 de joburi din domeniul bancar și alte 20.000 din sectorul serviciilor financiare, în...
[Capital]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI recrutează spioni la târgul de joburi
SRI participă, pentru prima oară în istoria acestei instituții, la târgul de joburi intitulat "Angajatori de Top". ...
[Romania Libera]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informaţii face angajări la cel mai mare târg de carieră. Ce caută SRI
ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informații (SRI) va participa vineri și sâmbătă la târgul de joburi "Angajatori de TOP București", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. Citește mai departe...
[Romania TV]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI face angajări! Ce trebuie să faci pentru a deveni agent sub acoperire
SRI face angajări! Serviciul Roman de Informații a ales o metodă inedită de rectutare: participă la un târg de locuri de muncă organizat în Capitală. Viitorul angajat ar trebui să aibă...
[Antena3]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Una dintre cele mai mari companii din lume, prezentă şi în România, nu-şi mai lasă angajaţii să lucreze de acasă. "Oamenii îşi caută deja alte locuri de muncă"
La mai puţin de un an de la preluarea mandatului său ca director de marketing al IBM, Michelle Peluso a făcut un anunţ care a provocat mari nemulţumiri în rândul angajaţilor, mulţi ameninţând cu demisia, conform publicaţiei Quartz.
[Business Magazin]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI participă la Angajatori de TOP. Ce locuri de muncă oferă
Serviciul Român de Informații participă la târgul de joburi Angajatori de TOP, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni în București.
[Digi24]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


SRI FACE ANGAJĂRI. Posturi diverse anunţate la TÂRGUL DE JOBURI
Vineri și sâmbătă, la Sala Palatului, are loc Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România, la care participă şi SRI, adică Serviciul Român de Informaţii.
[Evenimentul Zilei]
22/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


O nouă cursă low-cost va fi operaţională de pe aeroportul din Oradea
Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Bihor, zborul va fi efectuat de compania aeriană Ryanair începând cu data de 31 octombrie 2017. Noua destinaţie se alătură celor patru noi rute deja anunţate, către Barcelona Girona, Milano Bergamo, Eindhoven şi Londra Stansted, care vor aduce 185.000 de clienţi anual şi susţine 140 de locuri de muncă la Aeroportul Internaţional...
[Adevarul]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un mare angajator de la Iaşi şi Bacău, trage un semnal de alarmă: Tinerii pleacă în străinătate imediat după bac. Nu îşi văd viitorul în România
Grupul britanic SCC, care oferă servicii de outsourcing IT în Iaşi şi Bacău, afirmă că nu mai găseşte candidaţi pentru că din ce în ce mai mulţi tineri pleacă în străinătate imediat după terminarea liceului, la muncă sau la studii, informează Ziarul Financiar.
[Mediafax]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Ungaria. Jobbik lansează o campanie pentru 'salarii egale la muncă egală' în UE
Partidul naţionalist radical ungar Jobbik lansează o campanie pentru a-şi promova iniţiativa de egalizare a salariilor în Uniunea Europeană, a anunţat marţi într-o conferinţă de presă unul din deputaţii formaţiunii, citat de MTI, conform agerpres. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


450.000 de locuri de muncă au plecat dinspre Industrie spre Comerț și Administrație
Forța de muncă din România a rămas la același nivel ca în urmă cu 10 ani, spiritul antreprenorial este timorat, iar în industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de muncă, a declarat, marți, Vasile Iuga, partener PwC.
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Brexit: Țările est-europene care se luptă pentru locurile de muncă relocate din Londra
Pe măsură ce Marea Britanie se pregătește să iasă din Uniunea Europeană, statele din Europa Centrală și de Est (ECE) speră să atragă cele mai multe locuri de muncă din Londra, transmite Bloomberg.
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


Un milion de tranzacţii și peste 11 milioane de euro economii pentru cei care au trimis bani online prin TransferGo
TransferGo, un start-up de transferuri online de bani care are comisioane nemaivăzute în lumea băncilor sau a serviciilor cash, a depăşit pragul de un milion de tranzacţii, devenind un competitor puternic și greu de ignorat de greii industriei financiare. Valoarea economiilor făcute de utilizatorii serviciilor TransferGo, mulţi dintre ei români plecaţi la muncă în străinătate,...
[Evenimentul Zilei]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


(P) Un milion de tranzacţii și peste 11 milioane de euro economii pentru cei care au trimis bani online prin TransferGo
TransferGo, un start-up de transferuri online de bani care are comisioane nemaivăzute în lumea băncilor sau a serviciilor cash, a depăşit pragul de un milion de tranzacţii, devenind un competitor puternic și greu de ignorat de greii industriei financiare. Valoarea economiilor făcute de utilizatorii serviciilor TransferGo, mulţi dintre ei români plecaţi la muncă în străinătate,...
[Digi24]
21/03/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE
Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare
Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare

Simona Halep, ultimele ştiri
Simona Halep, ultimele ştiri

Atentat terorist la Londra
Atentat terorist la Londra


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY